виноградар Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Данче* and Иоанна је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 On 2. 1. 2014. at 21:23, Istochnik рече Bravo,Istocnice! Bas sve je tako sa balkancima Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 On 2. 1. 2014. at 21:27, Иоанна рече Bravo,Istocnice! Bas sve je tako sa balkancima Tako je. Иоанна је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 On 2. 1. 2014. at 21:23, Istochnik рече Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Neki to vole vruće, "Teška vremena". "...i hiljadu razloga glavom prolaze...krenem, i vraćam se..." Inner Truth, blue and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 On 2. 1. 2014. at 21:27, Иоанна рече Bravo,Istocnice! Bas sve je tako sa balkancima Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Срђан Ранђеловић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=lBFkMJSKgzY Срђан Ранђеловић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Crvena jabuka, "Neka te on ljubi". http://youtu.be/ZFaKxRBl0KA "...evo sedim nagovaram Mesec, da u tvoju sobu zaviri, i da te on umesto mene, probudi i zagrli..... Neka te čuva, neka ti priča, neka te on ljubi... Kad ne mogu ja. " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mikelanđelo Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 ivona and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука