Andre Williams Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 [glow=red,2,300]416. Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј ме грешног[/glow] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 417. Gospode Isuse Hriste Sine Božiji pomiluj nas grešne. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 418. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 419.ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
saas Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Gospode Isuse Hriste Sine Božiji pomiluj nas grešne! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 421. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 422. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 423. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Амин. СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 [shadow=red,left]424. Господе Исусе Христе помилуј ме.[/shadow] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 425. Господе Исусе Христе СИне Божији помилуј нас грешне. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 426 Gospode Isuse Hriste pomiluj nas gresne! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 427.GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOŽIJI,POMILUJ ME GREŠNU... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 428 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj me gresnu. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 429 Gospode Isuse Hriste Sine Božiji pomiluj nas grešne! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 430 Gospode Isuse Hriste Sine Božiji pomiluj me grešnu ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука