Jump to content

Који Анти - вирус користите

Оцени ову тему

Препоручена порука

@@Јесењин, Da li koristiš Malwarebytes?

Понекад... није лош, зна да заврши или доврши посао каткад, али ништа више од тога. Зато што у већини случајева делује на проблем, а не на узрок. Треба користити и tdsskiller, он је јако добар.

Подели на овим сајтовима

@, Po čemu je ovaj sajt rizičan za mlade? Što ga onda koristiš ako je rizičan?

Shvatićeš to kad se oženiš, hahahaha. Kad zapadne noga medi u stupicu.

Onda ti neće pomoć ni Norton ni Kaspersky zajedno. Medo nastrado, hahahaha.

Ne može van, ni na Forum a ni na internet cafe, pravi da ni ne spominjem Mora čuvat medvidata.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Деинсталација Нортона као и КАВ-а зна бити "весела" и врло "забавна".

"Свуда пођи, себи дођи." - Владимир М. Миливојевић  deka.gif

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Kaspersky Internet Security koristim, a ono sto nikada nebih a medju popularnijima je ESET NOD32
Evo i poredjenja antivirusa http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

Ne može dobro stablo donijeti zlih plodova niti nevaljalo stablo dobrih plodova. Svako stablo koje ne rađa dobrim plodom siječe se i u oganj baca. Dakle: po plodovima njihovim ćete ih prepoznati. (Matej 7, 15)

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

ESET NOD 32.

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...