Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

1234224_10201201600234585_1158786208_n.j

1237142_10201201600994604_1006329241_n.j

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

1185442_10201201601874626_2010073576_n.j

971133_10201201603274661_1539424758_n.jp

1002211_10201201604714697_410513830_n.jp

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

fenomenalne fotke i fenomenalna atmosfera... samo mi nije jasno... di je ovde sač?

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Тако свештеници зову пиво (има га на свакој слици). Па могу да договарају сач после литургије.

Подели на овим сајтовима

браво за фотографије....види се да сте уживали....колико вас је укупно било....?  и ако можемо да знамо ко је ко.....? :D

:hvala: УНАПРЕД.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

di je ovde sač?

У ходу је предложену  да буде роштиљ... 

Подели на овим сајтовима

Bili su:

o. Ivan i popadija mu zlatna Dragana, o. Goran i popadija Jelena (domacini), Milan Rakic, Volim Sina Bozijeg, Srdjan Kotur, Gordana Majkic, Zorica Bubalo, Mirodjija, Bokisha, Deki992, Ivan Ilic sa porodicom, Ivan Nedic sa porodicom, Milan Nikolic, Drasko, Jelina i ja.

Подели на овим сајтовима

Zaista divna atmosfera. Bez imalo izvestacenosti. Prijatno, savrseno.

Подели на овим сајтовима

Е имам супер фотке али немам снаге да их сад качим....дивни људи дивно расположење, дивна торта  :)))

Подели на овим сајтовима

Иди бре, још брекћем од оно месиште!

Нарочито је добро испала сланиница.

Е, људи, цареви сте :)

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ljudi, mnogo propustate sto ne dolazite na ovakva druzenja. Divna prilika da upoznate uzivo ljude, razbijete predrasude, izgladite nesporazume, bolje razumete sagovornika kad mu vidite oci...

Nista ne moze zameniti susret oci u oci.

Подели на овим сајтовима

Е,па људи баш вам је фино било! Не сумњам да сте уживали, када прија и нам који само бацимо поглед. Желим вам свима још пуно овако лијепих дешавања, а не бих се љутио када би им и сам присуствовао :)

Подели на овим сајтовима

KoLko nas je bilo jedva smo stali u kadar :D

1231649_10201201578674046_288462012_n.jp

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...