Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Нека о.Иван благовремено одреди, тј. предложи датум. Неки датум мора бити, па како буде.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Каква дивна вест! :0442_feel:

Баш бих волео да вас упознам, па још и на Литургији заједно!

Проблем је то што сам на селу, а долазим када ми јаве да имам полагање тестова. Надам се да ће бити до 15. августа. :(

Још један предуслов је то да нисам најмлађи. :kupanje:

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

@@Олимп,

Које село Олимпе ?

Можда би могао неко да те покупи од нас који долазимо из унутрашњости.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

@@Лидија Миленковић, Хвала Лидо што бринеш, али мислим да нема никог из Баната сем Манолиса, тј. око Беле Цркве, Вршца..

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

И ја сам за, само оче немојте на Преображење због службе, немам замену а биће много народа.Ево частићу гајбом пића и тортом.

Подели на овим сајтовима

супер идеја, али највероватније нисам ту од 10 до 13 авг

да ли случајно долази у обзир после поста нпр. 29авг или тамо 31? 1. септ?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Mislim da je najbolji period za okupljanje krajem avgusta iz par razloga: sezona godišnjih odmora i svi su negde otišli ili planiraju u toku avgusta da idu negde, post...

Biće veći odziv ako bude krajem avgusta jer, koliko vidim, priličan broj ljudi je zainteresovan da dođe.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

@@Danijela,

Пошто 02.09. деца крећу у школу, претпостављам да ће родитељима бити једноставније да сабор буде 31.08., тако да им преостаје 1 дан између сабора и школе.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ћути ту... идеш са мном и тачка...

Узгред, нема те нешто у Цркви...

Повезите и менеееееееееее :4869:  Ја сам ситна, могу свуда станем girl_smiley

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...