Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

hamlet.gif

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...

Још мало па прође година откако се нико није огласио на овој теми. 'Оћемо ли?  :osmeh:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Још мало па прође година откако се нико није огласио на овој теми. 'Оћемо ли?  :osmeh:

Радо :) Ето за почетак би могли, ако има наравно неко и вешт у зидарији, да саборујемо код Ђоловића. 

Подели на овим сајтовима

То би онда био вишедневни сабор + радна акција. :aplauz:  Требао би и неко вешт у кувању. Ценим да бисмо се за пиће већ снашли. Ја зидар нисам ал' оћу да поможем.  :gleda:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Сајт Пчеларски Организација Србије и његов форум већ дуже време организују таква окупљања и могу да пренесем нека искуства у вези са тим .

Има два окупљања током године и домаћин се одреди пре више месеци од самог окупљања . Домаћини окупљања се пријављују сами , на добровојној бази и ако се пријави више њих , администрација одреди редослед ко ће да буде домаћин . Домаћин је дужан да направи програм ,и спроведе у дело и дочека форумаше . Он направи распоред и каже где да се окупе форумаши , па направи план да се обиђу неке цркве у околини и нека друга интересатна места .

Што се тиче ручка , руча се увек у неком угоститељском објекту , стим што сами форумаши плаћају мени ,

Домаћин окупљања једно два месеца пре окупљања ,отвара тему и ту се све до детаља о о организације сусрета . Ту домаћин напише где треба да се скупимо , редослед шта ће да посетимо и где ће да ручамо и сену менија . На теми се људи у напред пријављују ко хоће да дође и пријављивање траје до одређеног датума и на основу тога домаћин зна колико му форумаша долази и испланира све и резервише оговарајући број места у ресторану .

Пчелари су се лепо уходали у тим стварима и било је интересатни ствари . Ја сам рецимо био на таквом дружењу у Сурдулици и домаћини су се побринули и залепили смер где треба да се иде на место окупљања на свакој раскрсници у Сурдулици . У ресторанима је најчешће имала и музика и било је весело дружење . 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Шта би, људи ?

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

https://www.pouke.org/forum/statuses/user/19752-paradoksologija/?status_id=33737

@@Paradoksologija

Nisam hteo opet, ali pošto me pozivaš evo:

Iskreno, kakve sam sve bljuvotine doživeo, od vašeg društva, izgubio sam svaku volju. Ja protiv vas nemam ništa, ali stičem utisak da sam gledan popreko, jer ,,šta god"... Ti me pozivaš, ali ovi drugi, koji su me pljuvali, i pored svih mojih sitnih provokacija na ovu temu da izmamim neku reakciju, ipak ne reaguju. A zaista ne mogu onako umoran i smlaćen posle posla da se još uživo natežem sa nečijim kompleksima. Šta će mi to u životu? A vi ste domaćini. Vi organizujete. I zato se ne osećam dobrodošao. Ne osećam u vama prijateljstvo!

Takođe, različiti smo, ne razumem ono što je vama smešno, ne razumem ono čemu se divite, ni ono što vas pokreće, ne razumem vaš rezon, niti vašu komunikaciju, ja prosto nemam šta da vam kažem, niti kako da se našalim sa vama. Niti vi razumete mene o čemu pričam.

Ima još jedna stvar, a to je što bih morao malo i da se potrudim, i da dođem, i da ostanem, jer se ne osećam baš najbolje.

Iskreno, bez obzira na sve, svi ste mi iz nekog razloga dragi, voleo bih svima da vam vidim lica i stegnem šake, da vidim ko ste i šta ste, da vas osetim kao ljude. Ali ne znam, razmišljam, koliko mi je to uopšte dobro...

Подели на овим сајтовима

Тишина... мук... сви ћуте... нико се не јавља... о томе вам причам!

A sta bi trebalo reci? Ako si s nekim ovde uspostavio kontakt, onda ces mozda imati potrebu da se s njim bolje upoznas, uzivo. Ako nisi, onda nikom nista. Ljudi su napisali javno da prave sabor, pa ko zeli neka dodje. Ako neko misli da ima nekog bliskog s kim moze da se nadje tamo, otice ce i to je to. Nema razloga za ljutnju oko toga.

Подели на овим сајтовима

A sta bi trebalo reci? Ako si s nekim ovde uspostavio kontakt, onda ces mozda imati potrebu da se s njim bolje upoznas, uzivo. Ako nisi, onda nikom nista. Ljudi su napisali javno da prave sabor, pa ko zeli neka dodje. Ako neko misli da ima nekog bliskog s kim moze da se nadje tamo, otice ce i to je to. Nema razloga za ljutnju oko toga.

Каква љутња??? У чему је проблем?

Подели на овим сајтовима

Иване, човече, па на те саборе долази Зосима и нас двојица смо заједно седели, пили и ћаскали. Либерални гастос и Зоске. Чега си ти онда плашиш? :)

А ако неко крене да тролује, ту је уживо Милан Ракић. Довољно је да само погледа попреко. :)

Подели на овим сајтовима

Ja nisam bila na forumu sat-dva, gledam film sa mužem, polako...

Ne znam ko smo to "mi".

Videla sam ja tvoje provokacije ali mi ništa nije bilo jasno, i dalje nije, jer nisam deo nekakvog kolektivnog "mi" koje je nekako suprotstavljeno tebi na bilo koji način.

Ne znam kakva društvanca ili grupice ili klanove ti vidiš, okupili su se oni koji su se odazvali na prva dva poziva. Ko je hteo, došao, prvi put se neki od nas videli, upoznali, skapirali ko smo i kakvi smo.

Feministkinja Paradoksologija i anti-feminista Zosima pili pivo, izljubili se na kraju... :)

Ne znam kakvo prethodno prijateljstvo ili bliskost mora da se ispuni kao minimum da ti ne bi bilo mrsko da sa nekim posediš i popiješ piće. Pozvala sam te posebno i dodatno jer se nekakav problem u komunikaciji očito pojavio, a komunikacija uživo ume da pojasni neke stvari.

Ne moraš da se osetiš primoranim da dođeš. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...