Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

pa hvala na lepim željama :) samo veliko je to pitanje u mom slučaju, jer nisam ja pogodan da budem otac porodice i da se brinem o ženi i deci, jer sam faličan

Ali, hajde, videćemo, mi smo slabi, ali Bogu je sve moguće :)

A mi smo ti svi drugi savrseni- al za malo(vise).

Tako je Bogu je sve moguce i nema ni brige ni straha,pa nema ni nervoze ni ljutnje ,samo vera i osmeh :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

nesto sam shvatio, zgresio sam prema vama, osudjivao sam vas, iako nisam sve napisao, u sebi sam vas osudjivao, a nisam trebao, ne samo zato sto ni ja nisam cvecka, vec to razara svaki odnos, mnogo mi je zao, bio sam zaslepljen svojom nervozom, nezadovoljstvom i ljutnjom, i bespotrebno sam vas gnjavio po forumu, veoma mi je zao, izvinite :(

Iki svi te volimo tebra, samo opusteno:-)

Подели на овим сајтовима

mnogo mi je zao

Neka nam je Bogom prosto svima. :bighug:  

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

pa hvala na lepim željama :) samo veliko je to pitanje u mom slučaju, jer nisam ja pogodan da budem otac porodice i da se brinem o ženi i deci, jer sam faličan

I ja sam falican vise nego ti ali osmjeh na lice I ides dalje buraz, trudi se da volis druge, ne opterecuj se previse razmisljanjima:-)

Подели на овим сајтовима

Ko zna , mozda se i sretnemo ...   :)

Mozda zvacu te da segrtarimo zajedno oko organizovanja eventa za poznate holivudske zvijezde.:-)

Подели на овим сајтовима

@@Иван ♪♫,

По овоме што се може прочитати овде ти си брате изузетна особа. Можда ниси приметио, али твоји коментари се веома цене.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ниси фаличан, само прихваташ негативне помисли..одбацуј то, држи се молитве и све ћеш моћи.. :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Ivane notni, ako se pokazalo da sam ja sposoban da budem otac porodice i brinem se o ženi i djeci, vala i ti si.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

A da li si pomislila da sve to što si napisala važi i u obrnutom smeru? Kad mene neko vređa i nipodaštava, ne možeš očekivati da ga smatram prijateljem. 

Ja ovde razmišljam da li da pređem preko svih uvreda i nipodaštavanja, od strane ekipice koja organizuje ovo. Pokušao sam, ali ljudi ne žele da se pomire. Nakon svega doživljenog ovde, kakva moja očekivanja mogu biti, osim loša. Ne osećam se dobro, i još mi samo fali neko da mi se penje na glavu tamo. 

A ti meni, koji sam ovde vređan najstrašnije, što sam jasno odmah i napisao, kažeš: Pruži sebi šansu! Shvataš koliko je to groteskno!

Ako hoces da te ekipa sa ZRU prihvati, samo raspali po libertarijanizmu i mrskom kapitalizmu i ne pominji komunjare, drzavu i sl. To uvek pali a mi smo svakako navikli da budemo "dezurni krivci", tako da opusteno, necemo se naljutiti. Ima da dobijes i pocasno mesto u kafanici :)

Подели на овим сајтовима

Mozes biti sjajan kum, teca, ujka, stric, ortak.... :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

@@Иван ♪♫,

По овоме што се може прочитати овде ти си брате изузетна особа. Можда ниси приметио, али твоји коментари се веома цене.

:dobro:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...