Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Drugo, umes i ti da budes "nezgodan", pa se posle cudis kad ti neko vrati. Niko nije budala, pa da dopusti da ga neko zeza, koliko god to bilo "na finjaka". Upravo si sad to uradio. "Srca nemilosrdna i prazna...". Automatski si sebe postavio u poziciju da mozes da procenjujes i osudjujes. To niko ni na jednom mestu ne voli.

Nešto je ipak prethodilo tome. To radim u zadnje vreme, i to sasvim svesno i namerno, jer kako sam rekao smučilo mi se licemerje.

Ali hajde sad, rekao sam šta mi je bilo na duši, isterao poentu, i sad se pitam šta mi je to trebalo, i neću više da širim negativnu energiju.

Lepo se provedite!

Najiskreniji bratski pozdrav od mene :)

Подели на овим сајтовима

Ja sam isto otisla sa foruma na neko vreme, imala sam vaznijih zivotnih pitanja koje treba resavati. I kad se vratis, moze da bude lepo. Sve najbolje zelim. 

Ето, лепо к`о и Данка одеш, мало се ожениш и вратиш се к`о нов човек! :) 

Подели на овим сајтовима

Прошли пут у Умчарима, долазиле су и супруге и деца...

Da, bilo je sjajno, niko na okupljanju nije izgovorio reč o postovima,stavovima, svi smo se usredsredili, da nam bude prijatno i ne verujem da je posle skupa ijedan jedini forumaš ili prijatelja sajta i porodica forumaša, otišao a da mu nije posve prepoznata i zapečatirana samo ona pozitivna strana ličnosti.

Evo ja sam video recimo neverovatnu ljubav prema vazduhoplovstvu uživo, od Milana Rakića, kao i što sam uživo video neverovatnu energiju o.Ivana, Cvetkovića tate ovoga sajta.

Sećam se svih.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ulaznica bi možda trebala da bude 500 dinara ili kako ko može za hosting sutra. (prešernova klet, el tako beše u 19h)

To bi moglo biti jednom mesečno, gde bi i pored novca mogli da razgovaramo o kvalitetu sajta.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Forum je najbolje mjesto na netu i svi ljudi su divni:-)

Od suviska SRCA usta govore! :sunce:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Trudiću se da se ne vraćam.

Vidim , jos si tu ....   :D

p.s.  Ljudi , forumasi , braco i sestre ... Ne ocekujte previse od foruma , od zivota ... Budite zadovljni sobom , budite srecni sa svime sto imate i sto nemate , budite blagodarni ... Svako ima svoju muku , svako nosi neki krst ... Na ovom svetu nikom nije lako ... I sta sad da radis ... Moras da zivis... i da u svom zivot pronadjes lepotu i smisao .... Zivot je lep , verujte mi kad vam ja to kazem ...

:blessyou:  .

:351780:

Подели на овим сајтовима

nesto sam shvatio, zgresio sam prema vama, osudjivao sam vas, iako nisam sve napisao, u sebi sam vas osudjivao, a nisam trebao, ne samo zato sto ni ja nisam cvecka, vec to razara svaki odnos, mnogo mi je zao, bio sam zaslepljen svojom nervozom, nezadovoljstvom i ljutnjom, i bespotrebno sam vas gnjavio po forumu, veoma mi je zao, izvinite :(

Подели на овим сајтовима

... какав агитатор, вратио сам се у 9. март, тамо неке, само Вам недостаје брада, и ерцеговско подријетло...

Ne razumem Vas bas najbolje ... Kakav sad 9. mart .... da nije ono najgore ?    :D

Подели на овим сајтовима

Ne razumem Vas bas najbolje ... Kakav sad 9. mart .... da nije ono najgore ?    :D

Jesi se to ti vratila na forum:-) Kako je u Londonu:-)?

Подели на овим сајтовима

nesto sam shvatio, zgresio sam prema vama, osudjivao sam vas, iako nisam sve napisao, u sebi sam vas osudjivao, a nisam trebao, ne samo zato sto ni ja nisam cvecka, vec to razara svaki odnos, mnogo mi je zao, i bespotrebno sam vas gnjavio po forumu, veoma mi je zao, izvinite  :( 

Ja sam ti vec oprostila ... A sada ,znas sta ti je ciniti . Sutra je praznik , razpitaj se u koliko sati pocinje liturgija , pa kad se zavrsi , a ti zamoli svestenika da te ispovedi  ...  Znas i sam ... 

Подели на овим сајтовима

Ето, лепо к`о и Данка одеш, мало се ожениш и вратиш се к`о нов човек! :)

pa hvala na lepim željama :) samo veliko je to pitanje u mom slučaju, jer nisam ja pogodan da budem otac porodice i da se brinem o ženi i deci, jer sam faličan

Ali, hajde, videćemo, mi smo slabi, ali Bogu je sve moguće :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...