feeble Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 А ја што мрзим кухињууууу Пре неког (неодређеног) времена, зове ме ујак, каже: има овде једна девојка, знаш што је вредна... па то нема нигде, ух, она би ти била... ЛОЛ :laugh: :laugh: :laugh: Ал' пази, то је врло практичан критеријум, старији људи... Па зна ујак да не волиш кухињу те ти препоручује једну вредницу Иван ♪♫ and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Jaka stvar, kuvanje... ako ne zna da pere, pegla, čisti, ne zvoca, a pri tom se neprestano osmehuje i ima onaj blaženo srećni izraz u očima , onda nije vredna truda a i nije baš ni neka vrednica.Neupotrebljiva je. Natasa. and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Jaka stvar, kuvanje... ako ne zna da pere, pegla, čisti, ne zvoca, a pri tom se neprestano osmehuje i ima onaj blaženo srećni izraz u očima , onda nije vredna truda a i nije baš ni neka vrednica.Neupotrebljiva je. Није јапанска техника још толико далеко догурала, за сада ћемо морати да се задовољимо правим женама. -Владимир-, Милан Меденица :), R.Žiskar and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 ako ne zna da pere, pegla, čisti, ne zvoca, a pri tom se neprestano osmehuje i ima onaj blaženo srećni izraz u očima Verujete da takvo nešto zaista postoji? :o Oglo је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Verujete da takvo nešto zaista postoji? :o Veljo, pazi se ovo bi se moglo okarakterisati u rangu hule na Duha Svetoga, znači neoprostivo, ako me razumEš. Haos RYLAH and feeble је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Verujete da takvo nešto zaista postoji? :o Nisam srela do sad, čak ni kod pravoslavnih ženica, a to je taaako pravoslavno. Mirna, krotka, poslušna, ćutljiva... Da, zvuči kao SF Милан Меденица :), Natasa. and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Jaka stvar, kuvanje... ako ne zna da pere, pegla, čisti, ne zvoca, a pri tom se neprestano osmehuje i ima onaj blaženo srećni izraz u očima , onda nije vredna truda a i nije baš ni neka vrednica.Neupotrebljiva je. Да не идеш мало у крајнос' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Nisam srela do sad, čak ni kod pravoslavnih ženica, a to je taaako pravoslavno. Mirna, krotka, poslušna, ćutljiva... Da, zvuči kao SF greengrin greengrin greengrin Анастасија and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Nisam srela do sad, čak ni kod pravoslavnih ženica, a to je taaako pravoslavno. Mirna, krotka, poslušna, ćutljiva... kako nisi ? a katarina ,megi ,ti ,ja .....? svasta Anastasija .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Moja Selma je tvrdoglava i namćorasta. U principu hranu uvek presoli i retko kada joj nešto ne zagori. Stavi često previše deterdženta i rublje mora dodatno da se ispira. Gleda turske serije i kafeniše i ogovara druge stanare u zgradi, a ja kad dođem sa posla, gleda me ko neku vaznu koju treba skloniti u ormar da je drugi ne vide. Ja sam veoma tolerantan i uglavnom ćutim i trpim njene tirade. Pokušavam da je ne osuđujem i uglavnom ja kuvam hranu koju bi i drugi voleli da jedu. Nju nervira i kada jednom u nedelji eventualno gledam neku utakmicu ili pogledam film, čak i ako u to vreme nema nikakve serije. Moja Selma nije hrišćanka u pravom smislu te reči i često komentariše negativno neke moje priče o Bogu. Ona čita one ženske časopise i žutu štampu. Poslednji put kad je neku knjigu uzela u ruku to je bila neka od Vesne Radusinović, za koju je reklamu videla u nekom od časopisa. Ja čitam sve, a ona mi se podsmeva zbog Tolkina, a ako je Andrić u pitanju, samo prokomentariše sa "filozofe". Sa mojom Selmom je zaista teško živeti, ali ona je dosta mlađa od mene i izgleda ko boginja sa Olimpa. Šta čovek više da želi. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Nisam srela do sad, čak ni kod pravoslavnih ženica, a to je taaako pravoslavno. Mirna, krotka, poslušna, ćutljiva... Da, zvuči kao SF Everybody talks about it, nobody really wants it . Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Moja Selma je tvrdoglava i namćorasta. Sa mojom Selmom je zaista teško živeti, ali ona je dosta mlađa od mene i izgleda ko boginja sa Olimpa. Šta čovek više da želi. samo ih menjas Sile jadna Sabrina nigde je ne spominjes ,zar si je vec izgustirao ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Sabrina bre bila baba, to jest jedva nešto mlađa od mene.. Selma je bombonče moje. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Sabrina bre bila baba, to jest jedva nešto mlađa od mene.. Selma je bombonče moje. sad kad te ostavi zbog mladjeg ima da se pitas zasto dobri momci izvise :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Ma šalim se malo. Za idealnu vezu nije bitno koliko muškarac ima godina, ali žena mora da ima od 18 do 60. Mironosica and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука