Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Због чега толико инсистирање на сексуалним алузијама? Ако ће већ да се потегне та тема, два тела треба да се спајају неко време, а две особе да се упознају и прожму да би и тај део био феноменалан.

Naravno ;).

Подели на овим сајтовима

Чуј ,,домаћин, џентлмен, техничар"?

То је фасада, а где је ту карактер, оно унутра?

Ц ц ц ц :)

а после кажу ,,ијао, мушкарци овакви, мушкарци онакви, сви су они исти..."

пс: одох по кацигу (у ствари две)

Подели на овим сајтовима

Ништа се не подразумева. А ово је потребно нагласити јер има много жена које остану адолесценткиње и заврше са неким за кога после сконтају да је клошар. После иде кајање натенане, али...

И после је неко други крив јер ми нисмо знали да правимо изборе. Ми смо управо изабрали тог неког који није био довољно добар да уопште и будемо или да дуже останемо са њим у вези.

тачно, брзоплетост је много лоша ствар

Подели на овим сајтовима

Svi za sebe misle da su dobri, zato i izvise. Ovo se ne odnosi samo na momke.

Кратко али....

да могу дао бих два амина.

Не умемо да слушамо друге, то је вештина која се дуго учи а неки је никад не науче. Кренемо у везу, помиримо се да је то све готово и да више не треба труд. Зато ми се свиђа она "свадбарска" од Душка Радовића коју читају приликом венчања у општини.

Да се љубав троши по мало, сваки дан...

Подели на овим сајтовима

Чуј ,,домаћин, џентлмен, техничар"?

То је фасада, а где је ту карактер, оно унутра?

Ц ц ц ц :)

а после кажу ,,ијао, мушкарци овакви, мушкарци онакви, сви су они исти..."

пс: одох по кацигу (у ствари две)

Карактер се огледа у сва три поља. Свако посебно захтева много карактера.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости

мислиш не можеш да се заљубиш, није исто

Ma sta ne mogu, mogu!!!! :0104cheesy: I ne samo to, vec da volim svim svojim bicem- a ovo pricam jer bilo je tako... Ali nije se zavrsilo happy endom. Al navikla sam- sve je to zivot. Valjda cu i ja svoju srecu naci- il sto bi moja majka rekla- Dete drago, sudjeni ti ne moze pobeci. ;)

Подели на овим сајтовима

Ma sta ne mogu, mogu!!!! :0104cheesy: I ne samo to, vec da volim svim svojim bicem- a ovo pricam jer bilo je tako... Ali nije se zavrsilo happy endom. Al navikla sam- sve je to zivot. Valjda cu i ja svoju srecu naci- il sto bi moja majka rekla- Dete drago, sudjeni ti ne moze pobeci. ;)

само пази да се не начека... :)

Подели на овим сајтовима

Isto tako mogu reci i za zenski rod. Kako da budem sa nekim ko mi se ne dopada u tom kontekstu? A pitala sam se stotinama puta zasto je to tako? Zasto nam se ne svidjaju ljudi kojim se mi svidjamo? I zasto ne mogu da zavolim nekog koga bi 'trebalo' da volim jer znam koliko je dobar i koliko bi bio sutra dobar muz i otac?... :- Al na silu ne moze pa ne moze... A i ono 'Pokusaj!' kad cujem nije mi dobro! <_<

Al zato :D i zivot ide dalje ;)

е тај одговор нема ни чувена енциклопедија "зашто-зато",пази шта ми се десило,има нека девојка која ми се допала онако на први поглед,а да ме човек пита зашто ти се допада,не би знао шта да кажем,увек смо само размењивали поздраве и понеку реченицу,деси се пар пута да смо нешто дуже причали и схватим ја да ама баш ништа немамо заједничко,нити једну реченицу не можемо да усагласимо,често се и препиремо svadja ,и ето ти сад,што ми се она допада,а има девојака са којима могу до вечности да причам,у свему се слажемо,завршавамо једно другом мисли 1306_womens ,а не допадамо се никако...зато кажем да је ово велика наука.

Гле шта каже старац Пајсије светогорац :

Неки младић питао је старца:

- Оче, хоћу ли наћи добру девојку, да се радосно оженим?

Старац смешећи се одговори:

- Ако сви нађу добре девојке, шта да се ради с осталима? Да се усоле?

Баш су моћни ови смајлили,навукао сам се 1407_love
Подели на овим сајтовима

• Гости

е тај одговор нема ни чувена енциклопедија "зашто-зато",пази шта ми се десило,има нека девојка која ми се допала онако на први поглед,а да ме човек пита зашто ти се допада,не би знао шта да кажем,увек смо само размењивали поздраве и понеку реченицу,деси се пар пута да смо нешто дуже причали и схватим ја да ама баш ништа немамо заједничко,нити једну реченицу не можемо да усагласимо,често се и препиремо Гле шта каже старац Пајсије светогорац :

Неки младић питао је старца:

- Оче, хоћу ли наћи добру девојку, да се радосно оженим?

Старац смешећи се одговори:

- Ако сви нађу добре девојке, шта да се ради с осталима? Да се усоле?

Баш су моћни ови смајлили,навукао сам се

hehehe i jaaaaaaaaaaaa :)

A sto se tice ovog, pa da! Samo ne mora da bude po difoltu dobar, nek bude 'dobar' za mene (u startu se ogradjujem, nista sebicno nemam na umu), da bude onaj 'moj' pa kakav da je :D ako me razumete...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...