Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 naravno da moze ne prozivam nikoga, samo pitam...toliko teoretisanja, a niko izgleda nista konkretno da uradi,a svi traze nekoga...Misim, cemu to onda vodi Kad se vec otvaraju ove teme onda bar da imaju za ishod nesto lepo превод са женског на мушки: ајмо момци, шта сте се стисли laetitia and Malina је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 moze i tako Stvarno ste bre...gori od ovih dobrih laetitia and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Ја не могу... Још увек сам веома повређен и треба да ступим у контакт са својим емоцијама и својом женском страном. Не испуњавају ме те испразне ствари, тражим нешто што ће ме са обе ноге поставити на земљу. (Читај: нико не гарантује никоме да она/ј преко пута није досадни габор, а и Интернет из хиљаду других разлога није баш погодан за те ствари). Oglo, Милан Меденица :), R.Žiskar and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 naravno, a mozda je taj neko sa druge strane zanimljiv i interesantan i vizuelno i audio tko to zna Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Видећемо кад буде сабор....једном.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 naravno, a mozda je taj neko sa druge strane zanimljiv i interesantan i vizuelno i audio tko to zna Наравно. То и не мош да знаш преко Интернета, уз све остале мане и ограничења које Интернет комуникација има и због чега није погодна за "упознавања" те врсте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 0102_laugh 0110_hahaha 0102_laugh ne znam za vas, ali ja se sad slatko nasmejah 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Видећемо кад буде сабор....једном.... пффф, оправдај то што имаш међу ногама и баци некој поруку у сандуче како лепо пише на форуму и да си само то хтео да јој кажеш greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 ne znam za vas, ali ja se sad slatko nasmejah превод: а ја, а ја, види мене! клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Наравно. То и не мош да знаш преко Интернета, уз све остале мане и ограничења које Интернет комуникација има и због чега није погодна за "упознавања" те врсте. ко те звао на сајбер секс, интернет служи да се договориш кад и где да се нађете клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Наравно. То и не мош да знаш преко Интернета, уз све остале мане и ограничења које Интернет комуникација има и због чега није погодна за "упознавања" те врсте. pa sad, nista ciljno samo po sebi nije dobro, bar po nekom mom misljenju, pa tako i upoznavanje. Ali ako procenis da se sa druge strane nalazi neko ko je po nekim tvojim merilima ok, upoznas se,pa ako se rodi simpatija, rodi, a ako ne, mozda steknes prijatelja. Nikad se ne zna. Милан Меденица :) and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339955284' post='661683] пффф, оправдај то што имаш међу ногама и баци некој поруку у сандуче како лепо пише на форуму и да си само то хтео да јој кажеш greengrin greengrin greengrin vidi ovog trovaca Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339955284' post='661683] пффф, оправдај то што имаш међу ногама и баци некој поруку у сандуче како лепо пише на форуму и да си само то хтео да јој кажеш greengrin greengrin greengrin Ма некада се другачије оправдавало....док се навикнем, таман да увежбам да машем за последњим вагоном. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Ма некада се другачије оправдавало.... ма заборави на некада, гледај ша се дешава сад и унапред добро је искуство, ал понекад уме да паралише непотребно R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339955366' post='661685] ко те звао на сајбер секс, интернет служи да се договориш кад и где да се нађете Јеа, само кад знаш са ким се договараш, мало је незгодно без тога. Није фрка, не морају сви да деле моје ставове, нити мора да значи да сам ја у праву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука