Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 ..i da je vrlo lepa, i da me obožava, i da je dobra u krevetu... Uf, što bi bilo lepo. :lol: мени су такви ликови потенцијални некрофили ... то ко да спаваш с лешом у кревету клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 јел' ми се само чини ил' се ова тема претвара у ,,зашто добре девојке извисе" увек је и била о томе, само има људи што не прочитају почетни текст клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Ево проблема: момци кукају ,,зашто добри момци извисе", а девојке ,,зашто добре девојке извисе" и шта је ту најмањи заједнички? каубојски тигањи Драшко and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Zasto nam se ne svidjaju ljudi kojim se mi svidjamo? девијација долази изнутра ... сваки проблем је нерешив само зато што не умеш да му приступиш а не зато што постоји немогућ. постоје и апсурдни проблеми, у случају веза, ал њих лече чике у белим мантилима клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 3) Tehnicar greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339951749' post='661636] каубојски тигањи Брутална искреност те је одувек красила Милан Меденица :) and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Hoce li se naci neko na ovoj temi i uraditi nesto konkretno ili ce se ovde pisakarati samo? I to u nedogled. Прецизирајте, колегнице, прецизирајте... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Интересантно је да овај трећи никада никоме није проблем... па техничарство се повезује са маленкошћу greengrin greengrin greengrin R.Žiskar, feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 To je jos jedan plus, devojka koja ima smisla za humor где си то видео? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 жене певају песму.. "Заведе ме мајко момак лош, заведе ме тај женскарош." а мушки... "Живот ми нанесе боли, драга ми другога воли." и ту је та проблематика. Све су одавно рекле народне песме. Решење је можда у панку. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Прецизирајте, колегнице, прецизирајте... pa sad, preciziranje ostaje ucesnicima,tj. neka se sami ispreciziraju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339952189' post='661646] где си то видео? У давна, прадавна времена, живеле су маМгуп девојке....после су дошли варвари... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 У давна, прадавна времена, живеле су маМгуп девојке....после су дошли варвари... и тако та миЦка бића greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 pa sad, preciziranje ostaje ucesnicima,tj. neka se sami ispreciziraju Е, не може то тако. Морају смернице да се дају...кад се већ прозива.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 naravno da moze ne prozivam nikoga, samo pitam...toliko teoretisanja, a niko izgleda nista konkretno da uradi,a svi traze nekoga...Misim, cemu to onda vodi Kad se vec otvaraju ove teme onda bar da imaju za ishod nesto lepo kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука