Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

не брини сестро, научиће и твој едип да се одбије од дојке а после и да извади прст из уста ... није то неизлечиво, само да нађе пристојну жену а не да тебе пита за савет :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339970040' post='661929]

не брини сестро, научиће и твој едип да се одбије од дојке а после и да извади прст из уста ... није то неизлечиво, само да нађе пристојну жену а не да тебе пита за савет :)

TO MEDO whackado :-X :-X :-X

Подели на овим сајтовима

Наравно да сам мамин син. И искључиво маму питам у вези сваке веће одлуке у животу. Ко зна боље него мама? И мувао бих ја и преко Интернета, али ми мама не дозвољава.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339970040' post='661929]

Štaaa? Roditeljicu svoju da ne pita za savet, a ja ga od kilo mesa odgajila, i da mi dovede tu...tu.. ne smem ni da kažem šta u kuću.... sFun_bat

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Štaaa? Roditeljicu svoju da ne pita za savet, a ja ga od kilo mesa odgajila, i da mi dovede tu...tu.. ne smem ni da kažem šta u kuću....

кажем ти ја, жена ће га покварити таман како треба :D

искрено, никад ми нису јасне особе које граде реалност "што се баби снило" и које ће да воле унука а да не воле жену "која га је од кила меса одгајила" ...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339971294' post='661962]

[/font]

искрено, никад ми нису јасне особе које граде реалност "што се баби снило" и које ће да воле унука а да не воле жену "која га је од кила меса одгајила" ...

Zato sto zena koja ga je od kilo mesa odgajila ume da bude prava azdaja, ljubomorna, posesivna azdaja :D!

Подели на овим сајтовима

Zato sto zena koja ga je od kilo mesa odgajila ume da bude prava azdaja, ljubomorna, posesivna azdaja :D!

ма где би то мајка, она све зна најбоље за свог малог едипа greengrin greengrin greengrin

шта мислиш што све друге синове види ко едипе?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339971294' post='661962]

[/font]

Srčan si mi mnogo Medenice, samo ponekad mlatiš ko k.... po samaru (izvinte na izrazu), viš da se sprdam....

A sad izistinski, Vi ste deco nama dar od Boga, i tako treba da Vas čuvamo i negujemo. I treba da budete dobri i momci i devojke, i ako ste stvarno dobri nikada nećete izvisiti, ako pak očekujete da Vam se to dobro vrati onda niste ništa više nego trgovci i licemeri...

P.S. Ja sam u braku 20 god. i svoju svekrvu volim kao svoju majku, a i ona mene ...

А.М.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339972024' post='661977]

ма где би то мајка, она све зна најбоље за свог малог едипа greengrin greengrin greengrin

шта мислиш што све друге синове види ко едипе?

Radim na tome da ne tretiram muskarce kao edipe :D, pa ako mi Bog da sina da coveka odgajim :).

Подели на овим сајтовима

Srčan si mi mnogo Medenice, samo ponekad mlatiš ko k.... po samaru (izvinte na izrazu), viš da se sprdam....

A sad izistinski, Vi ste deco nama dar od Boga, i tako treba da Vas čuvamo i negujemo. I treba da budete dobri i momci i devojke, i ako ste stvarno dobri nikada nećete izvisiti, ako pak očekujete da Vam se to dobro vrati onda niste ništa više nego trgovci i licemeri...

P.S. Ja sam u braku 20 god. i svoju svekrvu volim kao svoju majku, a i ona mene ...

To je prava retkost i blagoslov :).

Подели на овим сајтовима

To je prava retkost i blagoslov :).

Jeste retkost, zato nam niko ne veruje, misle da se foliramo pred komšilukom, a da se u kući koljemo gringrin

• Волим 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

не видим, нема смајлија нигде ... они служе да се надомести читање мисли ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...