RYLAH Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Heh, da takva sam ja inače- ukočena, slabo kontam, šta ću, praštaj meni grešnoj. Ено и аватара који каже "Дрво", и то више комада А иначе сам провалио да треба да стављам смајлије, то му дође као неки бонтон на Нету, јер људи углавном теже сконтају фол без тога (И на овом сајту је долазило до много забуна због тога). Али се грозим смајлија, тако да ми је лакше да испаднем несхваћен него да их ставим, сем у посебним приликама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Ено и аватара који каже "Дрво", и то више комада А иначе сам провалио да треба да стављам смајлије, то му дође као неки бонтон на Нету, јер људи углавном теже сконтају фол без тога (И на овом сајту је долазило до много забуна због тога). Али се грозим смајлија, тако да ми је лакше да испаднем несхваћен него да их ставим, сем у посебним приликама Onda se osećam polaskanom, zahvaljujem :-[ . A što se tiče ovog 'Drvo' joj, sve sve, ali u Zlatar mi ne dirajte :lol: ! Ja sam Highlander! Volim planinu pa to je čudo jedno! Moram malo da reklamiram svoj kraj- Zlatar, Uvac, jezera i tako to . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Onda se osećam polaskanom, zahvaljujem :-[ . A što se tiče ovog 'Drvo' joj, sve sve, ali u Zlatar mi ne dirajte :lol: ! Ja sam Highlander! Volim planinu pa to je čudo jedno! Moram malo da reklamiram svoj kraj- Zlatar, Uvac, jezera i tako to . Да не радиш у некој туристичкој агенцији (на државним јаслама, прекобројна, дакако), па сте смислили креативан начин да навучете људе да долазе? У старту да ти кажем: Шта год да продајеш, не купујем, памфлете узмем из пристојности, па их згужвам и бацим у канту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Да не радиш у некој туристичкој агенцији (на државним јаслама, прекобројна, дакако), па сте смислили креативан начин да навучете људе да долазе? У старту да ти кажем: Шта год да продајеш, не купујем, памфлете узмем из пристојности, па их згужвам и бацим у канту. Heh dipl geograf- turizmolog :lol: , ali bez posla trenutno, tako da opušteno- ne uvaljujem ništa i ne prodajem ništa , samo sam lokal patriota ! A inače jako volim prirodu, odrasla na 1000 mnv, šta reći :rolleyes: . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Heh dipl geograf- turizmolog :lol: , ali bez posla trenutno, tako da opušteno- ne uvaljujem ništa i ne prodajem ništa , samo sam lokal patriota ! A inače jako volim prirodu, odrasla na 1000 mnv, šta reći :rolleyes: . Не верујем ти. Тако и Јеховини сведоци кажу да би само да поразговарају о животу. Начи, нећу да летујем/зимујем/јесељујем где год да нудиш, нећу да разговарам о животу и Богу, нећу да купим Ћирилка, не интересује ме да дајем иљаду кинти за хуманитарне мајице, не дам паре Уницефу за честитку, без потврде не дајем ни за хуманитарне акције, не слуша ми се индијска музика, ружан сам и не треба ми портрет, ствари из Телешопа могу да купим и код Кинеза (Не делујеш ми као просјак или представник ЖРУ или Цркве, па заборави на било какве паре од мене). Што је сигурно, сигурно. kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Па у том крају има много добрих момака, надам се да неће да извисе Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Не верујем ти. Тако и Јеховини сведоци кажу да би само да поразговарају о животу. Начи, нећу да летујем/зимујем/јесељујем где год да нудиш, нећу да разговарам о животу и Богу, нећу да купим Ћирилка, не интересује ме да дајем иљаду кинти за хуманитарне мајице, не дам паре Уницефу за честитку, без потврде не дајем ни за хуманитарне акције, не слуша ми се индијска музика, ружан сам и не треба ми портрет, ствари из Телешопа могу да купим и код Кинеза (Не делујеш ми као просјак или представник ЖРУ или Цркве, па заборави на било какве паре од мене). Што је сигурно, сигурно. Au!... ... ... ... t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Па у том крају има много добрих момака, надам се да неће да извисе U kom kraju ima momaka kad su svi OTIŠLIIIIIIIIIII!!!! pusta Varoš... svi bi u Beograd... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Мало офтопика. У војске сам упознао неке момке из Нове Вароши, прави људи што би се рекло. Домаћини, поштени, прави другари (личи баш на ове што извисе?). Иначе, колико знам они тамо кубуре јер су жене отишле у БГ па онда увозе Албанке Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Dotle nije opterećen da li ima ili nema, jer kad dođe vreme, imaće svoju. Mislim, mi se u toku našeg života toliko puta menjamo, odnosno naše potrebe se menjaju, i kad dođe vreme imaćemo takve potrebe da onda ide šta ranije možda nije moglo da ide. Stariji to nazivaju zrelost, ovo, ono, pf, ne znam.. likefaceeeeeeee Dakle, momci, vi koji niste dobri a ne želite da budete ni konji.. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Draga JelelnaLela nije ovde problem sto ljudi misle drugacije, vec sto zbog drugacijeg razmisljanja dobijaju razne prideve jer nemaju "drugacije razmisljanje"; prosto receno daju previse slobode sebi, jos prostije - projavljuju nevaspitanje u razmeni "drugacijih misljenja". јао супер, сад си и набеђена театрална жртва а ту је и круг подршке и мажења надланице, а на другој теми пије крв и тражи линч greengrin уопште немам проблем да се поставим испитивачки и кажем/напишем оно што мислим, понајмање осећам грижу савести да назовем ствари и људе каквима се носе и износе. а нисам ни еуфимиста, то ми је ниско. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339775729' post='660659] јао супер, сад си и набеђена театрална жртва а ту је и круг подршке и мажења надланице, а на другој теми пије крв и тражи линч greengrin уопште немам проблем да се поставим испитивачки и кажем/напишем оно што мислим, понајмање осећам грижу савести да назовем ствари и људе каквима се носе и износе. а нисам ни еуфимиста, то ми је ниско. 0102_laugh greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 aman -ZAMAN! heaven R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Znam konja koji ne ume ni kolo da zaigra akamoli da "dencuje" Ja sam jedan od takvih konja. RYLAH and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Мало офтопика. У војске сам упознао неке момке из Нове Вароши, прави људи што би се рекло. Домаћини, поштени, прави другари (личи баш на ове што извисе?). Иначе, колико знам они тамо кубуре јер су жене отишле у БГ па онда увозе Албанке Sto se tice toga sa Albankama- nema toga kod nas. Ali istina je sledeca: ima srednjoskolaca i matorih koji su matori bili i kad sam ja bila srednjoskolka. Sve ono izmedju je otislo ili je vec zauzeto. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука