Таша Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339611959' post='659402] аман, опет ти у екстрем и банализацију а лепо сам ти нацрто то се зове различитост, није сваком дато да буде славуј, још мање славујчић ал зато људи имају друге таленте. исто тако није сваком дато да има јак либидо ал зато треба себи равног да нађе или неког ко воли и жели да живи са таквом особом, све остало је кривљење правих дрина. није све "инвалидитет" што је различито у односу на тебе, упадаш у замку да цео свет сведеш на сопство и да му ти будеш центар. још горе, да исправљаш што нема потребе. Ne Medo, vec ti kada nemas dobar argument pricas o "razlicitostima". Bila sam jasna pre pocetka diskusije i svoj stav pojasnila linkom. Nisi mi jasan sta hoces ?! Talenat za muziciranje nije isto sto i seksualnost. Slazem se da postoje razlike ali one ekstremne koje ti pominjes se zovu invaliditet a ostalo su nijanse u pitanju. I kakve veze imaju plodnost i libido ? I onaj sa visim i onaj sa manjim libidom mogu da daju porod zar ne?! Sve ostalo je socijalizacija i njeno nasilje nad covekom. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Pre nego sam se ukljucila u temu procitala sam tekst koji si postovao. "Tip" iz price je klasican primer balkanca a tekst prepun gluposti. Kada se rodi muskarac u Srbiji i CG radja se sa predispozicijom stvaranja kompleksa- raznih ukljucujuci i Edipov. Jer ne radjaju se muska deca vec "mala bozanstva". Ovaj deo teksta potvrdjuje sve sto sam do sada napisala. Tip je prepun kompleksa filovanih laganom agresijom i nesposobnoscu da ostvari vezu sa zenom a da mu nije majka ( ili sestra). Ovaj je daleko od dobrog momka. "Питање које је кључно за разрешење проблема ЗАШТО ДОБРИ МОМЦИ НА КРАЈУ ИЗВИСЕ гласи КО ЈЕ КРИВ? Она, је ли? Е, па није. Крив си ти! Крив си зато што си је пустио да те претвори у шоњу какав сада јеси. Крив си зато што сада седиш у мраку, слушаш тугаљиву музику и уз сузе у гласу се питаш – Зашто, а био сам тако добар према њој.. Зашто? Управо зато! Девојке не желе да будеш добар према њима. Њима треба мушкарац који ће бити способан да им парира, да задржи своје ЈА и да им на тај начин никада не досади. Компромис је у вези добра и кључна ствар, али мораш разликовати компромис од пристајања на све. Дресура је тест на ком можеш, као и на сваком тесту, проћи или пасти. Прошао си ако није свака њена последња, ако је кулираш када је љута, не дозвољаваш да манипулише тобом, не дозволиш ДА ОНА НОСИ ПАНТАЛОНЕ. Пао си оног тренутка када ти њена добра воља постане разлог за живот. Жене воле неосвојиво – намучи их, не буди УВЕК добар момак! Ништа не учи поштовању као мало страха у костима… али мало." kirios1 and Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Svojevremeno sam upoznala jednog tipa, par godina starijeg od mene, obrazovan i iz grada - sto bi se reklo. Bio je ubedjen, kao ovaj tvoj iz price, da je "dobar momak". Navescu samo jedan detalj, tip je verovao u pricu svoje mame da ga je rodila u 12 mesecu trudnoce ( posto je tvrdila da je prenela trudnocu tri meseca) .... sta reci osim "dobar mamin sin" . I sada pretpostavi kakvu vezu takav covek moze da ostavi sa "zenom" a da se ne oseca kao ovaj tvoj iz price ?! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Ne Medo, vec ti kada nemas dobar argument pricas o "razlicitostima". Bila sam jasna pre pocetka diskusije i svoj stav pojasnila linkom. Nisi mi jasan sta hoces ?! Talenat za muziciranje nije isto sto i seksualnost. Slazem se da postoje razlike ali one ekstremne koje ti pominjes se zovu invaliditet a ostalo su nijanse u pitanju. I kakve veze imaju plodnost i libido ? I onaj sa visim i onaj sa manjim libidom mogu da daju porod zar ne?! Sve ostalo je socijalizacija i njeno nasilje nad covekom. ти си буквалиста без претеране потребе да повезује ствари јер ти се не уклапају у неки склоп који си до сад направила. због тога ти је став и је погрешан а пошто ни не желиш да разговараш, преиспиташ или шта друго - немам потреба да даље дијаложим са тобом клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Pre nego sam se ukljucila u temu procitala sam tekst koji si postovao. "Tip" iz price je klasican primer balkanca a tekst prepun gluposti. Kada se rodi muskarac u Srbiji i CG radja se sa predispozicijom stvaranja kompleksa- raznih ukljucujuci i Edipov. Jer ne radjaju se muska deca vec "mala bozanstva". Ovaj deo teksta potvrdjuje sve sto sam do sada napisala. Tip je prepun kompleksa filovanih laganom agresijom i nesposobnoscu da ostvari vezu sa zenom a da mu nije majka ( ili sestra). Ovaj je daleko od dobrog momka. тачно тако текст је идеалан да извуче све наспрамности и истомишљенике, па да им се натенане појасни живот исто колико и ствари које су везане и дотачињу се сексуалности, веза, либида и осталих ствари од којих људи праве илузију. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Zivnula bih kada bi mi neko vratio 20-te ponovo. Da ne upisem ovaj fakultet, ostanem pored prababe do poslednjeg dana njenog, da provedem svaki dan pored nje, kao onaj dan kad sam se isplakala, zagrlila je, legla pored nje kao u dobra stara vremena i kada smo mastale gde cemo sve da idemo kada polozim, pa kada zavrsim fakultet, pa kako ce on da ocenjuje mog decka, buduceg mi muza, kako ce zauvek ziveti i doziveti da vidi svoje cukununcice pa da ih cuva kao mene. Ili pak da sada imam diplomu i posao i da ostavim one tamo da se ujedaju a one tri da pokupim i dovedem ovde pa da zive normalan zivot. I da volim isto onako kao sa 20, da imam onaj osmeh kao sa 20. Postavila bih vam taj osmeh, ali mi je onaj HDD otisao, tj. treba mi neki zeleni deo valjda, pa da prebacim sve to na ovaj HDD.. A tu su mi slike moje sestrice i slike raznih nekih znamenitosti i razne neke moje umetnicke fotografije.. Eto, zasto ne volim tehnologiju. Ode kad mi najvise treba. I kada bi me ovaj razumeo, kad se toliko busao da mi je prijatelj i da me razume. A kad mu fuljusnem istinu u lice, ljuti se.. Ma.. Prut od vrbe pa preko.. Pa ce da razume. препоручујем ти да проведеш најмање 2 недеље у неком манастиру,као гост (мој савет : ћелије,градац или кончул),ниси ни свесна колико ће ти то значити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339699265' post='660068] ти си буквалиста без претеране потребе да повезује ствари јер ти се не уклапају у неки склоп који си до сад направила. због тога ти је став и је погрешан а пошто ни не желиш да разговараш, преиспиташ или шта друго - немам потреба да даље дијаложим са тобом Ne znam sta te je toliko iziritiralo u mom pisanju pa se trudis da "crtas" i "objasnjavas". Kada sam pomenula decu iz razvedenih brakova, prosla mi je kroz glavu informacija da si negde pisao da su tvoji roditelji razvedeni i unapred se ogradila od price da nema nikakve veze sa tobom sve sto napisah i sto cu napisati, jer te ne poznajem a i nemam nameru da prozivam bilo koga. Tekst je sovinisticki i usmeren protiv zenske populacije, tako ga mi bukvalisti dozivljavamo Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Tekst je sovinisticki i usmeren protiv zenske populacije, tako ga mi bukvalisti dozivljavamo Od Mede - tesko Таша and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 nisam raspolozena za prepucavanja lqj2e2sokakote Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 nisam raspolozena za prepucavanja Pa nemoj ni da spamujes animal-smiley-075 gringrin gringrin gringrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 nisam raspolozena za prepucavanja Ma ni ja, ali Meda voli da se prepucava mada on to zove "dijalozenje" . Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 pa na ovoj temi je pocelo prepucavanje koje uopste nije tema, ja htedoh da zaustavim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Ne znam sta te je toliko iziritiralo u mom pisanju pa se trudis da "crtas" i "objasnjavas". Kada sam pomenula decu iz razvedenih brakova, prosla mi je kroz glavu informacija da si negde pisao da su tvoji roditelji razvedeni i unapred se ogradila od price da nema nikakve veze sa tobom sve sto napisah i sto cu napisati, jer te ne poznajem a i nemam nameru da prozivam bilo koga. Tekst je sovinisticki i usmeren protiv zenske populacije, tako ga mi bukvalisti dozivljavamo прво, није ме "иритирало" а никако немам комплекс што сам дете разведених родитеља. друго, увидео сам да је бесмислено нешто покушати објаснити неком ко ни не види смисао напосаног. треће, написао сам ти и зашто сам поставио текст, ал јасније од тога не умем да пишем тако да ми је сад и потпуно јасно колико нема смисла даље да причамо о конкретном проблему четврто, да ме погрешно не схватиш, мислим да немаш вида и слуха а не да ја нејасно пишем. пето, нисам ни сумњао да ћеш га схватити другачије а то разумном већ много говори, но ни ти ни ја нисмо тема па да не замарамо околину клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339713052' post='660346] да ме погрешно не схватиш, мислим да немаш вида и слуха Od svega sto si napisao ovo je tacno, delimicno! Nemam sluha i vida za tvoja pametovanja i drzanja lekcija "misliti kao Meda". Eto napokon se u necemu slozismo Al' da ne spamujem vise. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Uh živela raznolikost!!!! 0304_smile4 Što moramo svi da se slažemo u svemu! Meni je baš lepota u tome, a još lepše kad se pronađu slični ljudi pa onada vode konstruktivne razgovore :bla: ! 4chsmu1 kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука