Natasa. Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Nema tu šta iiijaaaaoooo :laugh: Samu sebe bih sad tukla za neka svoja raspoloženja. Pored svetla na sve strane, ja bih da upalim sveću! :cheesy2: Razumem je kako se oseća, zato sam i ono napisala. Svi se mi malo zaboravimo, pa i ono što znamo ostane samo na znanju bez primene. :smile: Mora neko i good cop biti :D . Nezahvalna uloga, al' sta 's greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Mora neko i good cop biti :D . Nezahvalna uloga, al' sta 's greengrin greengrin greengrin хех :0104cheesy: да... иначе прелепа икона! баш је волим! Свих жалосних Радост... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 вас две ћете да се смувате како сте кренуле greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 хех :0104cheesy: да... иначе прелепа икона! баш је волим! Свих жалосних Радост... Jeste, 6.novembar, na dan te ikone sam se krstila, pa mi je special . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339629589' post='659691] вас две ћете да се смувате како сте кренуле greengrin Grozan si greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339629589' post='659691] вас две ћете да се смувате како сте кренуле greengrin aahhaahahhaah sHa_sarcasticlol neka, neka volim ja i nju ali k'o sestru u Hristu, a za muvanje bih ipak nešto muškog roda i to sa onim velikim 'M' haaaaahahahahahah 0110_hahaha Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Jeste, 6.novembar, na dan te ikone sam se krstila, pa mi je special . E pa baš lepo E, a kad ovo napisa setih se svog rodjendana. Rodjena sam na dan kada se proslavlja Blažena Ksenija Petrogradska koja je bila jurodiva Hrista radi ... ... he he... ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 E pa baš lepo E, a kad ovo napisa setih se svog rodjendana. Rodjena sam na dan kada se proslavlja Blažena Ksenija Petrogradska koja je bila jurodiva Hrista radi ... ... he he... ... Moja omiljena svetiteljka . Nemam puno ikona, ali pored Svih zalosnih radost sa avatara koju mi je Meda poklonio za krstenje , imam i Blazenu Kseniju :D . Zaista je posebna . Valjda sam Brutal nece da izvali neku salu na nas racun . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 само да и остале сестре и братија не почну да ређају шта сам њима поклонио, биће свашта клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Moja omiljena svetiteljka . Nemam puno ikona, ali pored Svih zalosnih radost sa avatara koju mi je Meda poklonio za krstenje , imam i Blazenu Kseniju :D . Zaista je posebna . Valjda sam Brutal nece da izvali neku salu na nas racun . Neće valjda :D ! heh pa sestro moja u Hristu Bogu bighugbighug Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 све имам утисак да тема мирише на каубојски тигањ greengrin greengrin greengrin Александрида је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339631614' post='659711] све имам утисак да тема мирише на каубојски тигањ greengrin greengrin greengrin Te pomisli da ispovijedis greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Elem, dakleM .smesko. , dobri momci (a i devojke) ne izvise baš uvek :cheesy2: možda je to pitanje sreće, a možda i stvar dobre/pogrešne odluke/osobe. Evo meni su baš pre neki dan uspostavili 'dijagnozu': Potreban jak muškarac (to je verovatno ono veliko 'M' 0102_laugh ), koji zna da me vodi kroz život jer umem da pratim. 0102_laugh Tako mi bi rečeno :- dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Elem, dakleM .smesko. , dobri momci (a i devojke) ne izvise baš uvek :cheesy2: možda je to pitanje sreće, a možda i stvar dobre/pogrešne odluke/osobe. Evo meni su baš pre neki dan uspostavili 'dijagnozu': Potreban jak muškarac (to je verovatno ono veliko 'M' :- http://video.google.com/videoplay?docid=-8520891353379148268 greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Elem, dakleM .smesko. , dobri momci (a i devojke) ne izvise baš uvek :cheesy2: možda je to pitanje sreće, a možda i stvar dobre/pogrešne odluke/osobe. Evo meni su baš pre neki dan uspostavili 'dijagnozu': Potreban jak muškarac (to je verovatno ono veliko 'M' :- Ствар процене, дефинитивно. И код добрих и код лоших. Само оних које бисмо условно могли назвати лошијим имају израженији нагон за самоодржањем и доминацијом, па тачно знају шта им треба (послушан и покоран партнер), што је далеко лакше наћи од партнера у правом смислу те речи. Кад пишем на оваквим темама, све очекујем кад ћу да се претворим у дебелу црнкињу и да ћу да кренем да причам о функционисању свог тела.... Само без милијарде на конту. R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука