Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nema tu šta iiijaaaaoooo :laugh: Samu sebe bih sad tukla za neka svoja raspoloženja. Pored svetla na sve strane, ja bih da upalim sveću! :cheesy2: Razumem je kako se oseća, zato sam i ono napisala. Svi se mi malo zaboravimo, pa i ono što znamo ostane samo na znanju bez primene. :smile:

Mora neko i good cop biti :D :D :D. Nezahvalna uloga, al' sta 's greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

хех :0104cheesy: да... иначе прелепа икона! баш је волим! Свих жалосних Радост...

Jeste, 6.novembar, na dan te ikone sam se krstila, pa mi je special :).

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339629589' post='659691]

вас две ћете да се смувате како сте кренуле greengrin

Grozan si greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

• Гости

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339629589' post='659691]

вас две ћете да се смувате како сте кренуле greengrin

aahhaahahhaah sHa_sarcasticlol neka, neka volim ja i nju ali k'o sestru u Hristu, a za muvanje bih ipak nešto muškog roda i to sa onim velikim 'M' haaaaahahahahahah 0110_hahaha

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости

Jeste, 6.novembar, na dan te ikone sam se krstila, pa mi je special :).

E pa baš lepo :) E, a kad ovo napisa setih se svog rodjendana. Rodjena sam na dan kada se proslavlja Blažena Ksenija Petrogradska koja je bila jurodiva Hrista radi ...

... he he... ;) ...

Подели на овим сајтовима

E pa baš lepo :) E, a kad ovo napisa setih se svog rodjendana. Rodjena sam na dan kada se proslavlja Blažena Ksenija Petrogradska koja je bila jurodiva Hrista radi ...

... he he... ;) ...

Moja omiljena svetiteljka :D. Nemam puno ikona, ali pored Svih zalosnih radost sa avatara koju mi je Meda poklonio za krstenje :), imam i Blazenu Kseniju :D :D :D. Zaista je posebna :).

Valjda sam Brutal nece da izvali neku salu na nas racun :D.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Гости

Moja omiljena svetiteljka :D. Nemam puno ikona, ali pored Svih zalosnih radost sa avatara koju mi je Meda poklonio za krstenje :), imam i Blazenu Kseniju :D :D :D. Zaista je posebna :).

Valjda sam Brutal nece da izvali neku salu na nas racun :D.

Neće valjda :D :D :D ! heh pa sestro moja u Hristu Bogu bighugbighug

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339631614' post='659711]

све имам утисак да тема мирише на каубојски тигањ greengrin greengrin greengrin

Te pomisli da ispovijedis greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

• Гости

Elem, dakleM .smesko. , dobri momci (a i devojke) ne izvise baš uvek :cheesy2: možda je to pitanje sreće, a možda i stvar dobre/pogrešne odluke/osobe. Evo meni su baš pre neki dan uspostavili 'dijagnozu': Potreban jak muškarac (to je verovatno ono veliko 'M' 0102_laugh ), koji zna da me vodi kroz život jer umem da pratim. 0102_laugh Tako mi bi rečeno :- dada

Подели на овим сајтовима

Elem, dakleM .smesko. , dobri momci (a i devojke) ne izvise baš uvek :cheesy2: možda je to pitanje sreće, a možda i stvar dobre/pogrešne odluke/osobe. Evo meni su baš pre neki dan uspostavili 'dijagnozu': Potreban jak muškarac (to je verovatno ono veliko 'M' :-

http://video.google.com/videoplay?docid=-8520891353379148268

greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Elem, dakleM .smesko. , dobri momci (a i devojke) ne izvise baš uvek :cheesy2: možda je to pitanje sreće, a možda i stvar dobre/pogrešne odluke/osobe. Evo meni su baš pre neki dan uspostavili 'dijagnozu': Potreban jak muškarac (to je verovatno ono veliko 'M' :-

Ствар процене, дефинитивно. И код добрих и код лоших. Само оних које бисмо условно могли назвати лошијим имају израженији нагон за самоодржањем и доминацијом, па тачно знају шта им треба (послушан и покоран партнер), што је далеко лакше наћи од партнера у правом смислу те речи.

Кад пишем на оваквим темама, све очекујем кад ћу да се претворим у дебелу црнкињу и да ћу да кренем да причам о функционисању свог тела.... Само без милијарде на конту.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...