GeniusAtWork Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 1 сат, Јанко рече А како ти мислиш да буде боље ако жмуриш на полицију која пропушта надрогиране клинце са палицама и чекићима да иду на људе без ичега у рукама? Или да жмуриш на бацање камења али би апострофирао реакцију на бачено камење? Јели сте бунике ових дана? Јесте време поста, али не једе се свака биљка... Ако су вам Симо Спасић, Ђука и момци са зграда у корони, ови батинаши са моткама и чекићима, полицајци који без пријаве долазе да плаше људе ујутро, Пинк који приказује 100 људи кад их има на хиљаде ок - онда ништа... Што се мене (и огромне већине нас) тиче, 2000. су они из ДОС-а имали одрешене руке и бланко поверење. Зато тражим лустрацију СВИХ који су били у власти од '90-е наовамо. Овај пут - ко год да дође имаће бланко неповерење и мање од 100 дана да одвоји судство, полицију и све јавне институције од мафије. А најпре да политичари почну кривично да одговарају. Да свако буде смењив је прва и последња ствар. П.С. Да не буде да ти нисам одговорио: Иако нисам њен љубитељ, шта је ТАЧНО слагала Мариника од оног што је рекла? Мени је јасно да и АВ и Ђилас и Бошко и Мариника и Вук и сви јуре власт, то нико ни луд не може оспорити. Него, шта је тачно онде слагала, велиш? Али Брајан... Avocado је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 4 часа, Bilbija рече Nego sta kazu forumski opozicionari na ovo stado na ulici koje se seta u vreme epidemije? Nemaju primedbi ? Исто што и ти кажеш на 20.000 СНС-оваца у Арени и њихово организовано довођење аутобусима. Без икаквих мера заштите. И организовано довођење школске деце на утакмицу Црвене Звезде... ...у време епидемије. Немаш примедби? ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Пре сат времена, haveaniceday рече Елем.. подржавам ове протесте и онда видим овакве снимке и овакве будале у коментарима и опет ти постане све једно ко је на власти. Оду ми снсовци батинаши, дођу ми ликови којима је вређање бакице нешто најнормалније.. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Кроз целу људску историју у различитим друштвеним уређењима, држава тј власт тј владари су увек узимали земљу народу. Увек било... Свакако тај "контраверзни" закон није писао АВ. То је само још један и низу закона које је неопходно имплементирати у наш правни систем зарад усаглашавања са законима ЕУ. @Avocado Занима ме постоје ли такви или слични закони у осталим државама? Нешто сам склон да верујем да сви имају такве законе? Првенствено мислим на државе западне цивилизације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 3 минута, Предраг М рече @Avocado Занима ме постоје ли такви или слични закони у осталим државама? Нешто сам склон да верујем да сви имају такве законе? Првенствено мислим на државе западне цивилизације. Evo iz Italije: Espropriazione per pubblica utilità - Wikipedia IT.WIKIPEDIA.ORG "L'espropriazione per pubblica utilità è un istituto giuridico italiano che consente allo Stato di acquisire per sé o per un altro soggetto una proprietà privata per esigenze di interesse pubblico." Експропријација за јавну употребу је италијанска правна институција која дозвољава држави да стекне приватну својину за себе или за другу особу из разлога јавног интереса. Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 2 часа, haveaniceday рече Свака ти је златна само мислим да ми немамо патолошки индивидуализм, ми имамо патолошку неодговорност. Замисли да сваки од грађана који је био на протесту за екологију посади дрво, очисти испред зграде редовно, скупи смеће. Одговоран човек је онај који има способност да не живи само за себе. Да је свестан да сваки његов поступак утиче и на његову околину. Елем, индивидуализам је предходница неодговорности. haveaniceday and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirko1929 Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 20 минута, Дејан рече Одговоран човек је онај који има способност да не живи само за себе. Да је свестан да сваки његов поступак утиче и на његову околину. Елем, индивидуализам је предходница неодговорности. То што ти причаш није индивидуализам, него саможивост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Пре сат времена, Предраг М рече Кроз целу људску историју у различитим друштвеним уређењима, држава тј власт тј владари су увек узимали земљу народу. Увек било... Пре сат времена, Предраг М рече Свакако тај "контраверзни" закон није писао АВ. Svakako je odobrio pisanje tog zakona Пре сат времена, Предраг М рече То је само још један и низу закона које је неопходно имплементирати у наш правни систем зарад усаглашавања са законима ЕУ. Ni blizu... niđe veze... Пре сат времена, Предраг М рече @Avocado Занима ме постоје ли такви или слични закони у осталим државама? Нешто сам склон да верујем да сви имају такве законе? Првенствено мислим на државе западне цивилизације. Pa i mi smo ga imali... nije SNS izmislio eksproprijaciju pa je to kao problem... uvek je država mogla da ti uzme zemlju radi javnog interesa (autoputa, bolnice i slično) a komunjare su svašta državno proglašavale za javni interes (zemljište za fabrike, rudnike, brodogradilište, itd) ali to je bar bila društvena svojina pa je moglo da se smatra javnim (društvenim) interesom... ono što je SNS izmislio je: - da može da proglasi da postoji javni interes za potpuno privatni biznis i to isključivo stranog investitora (verovatno unikatan primer da stranci imaju veća prava nego domaći državljani i kompanije), - kao i niz drugih odredbi usmerenih na to da građani za eksproprisanu imovinu dobiju manje novca i da u postupku imaju manje prava... Јанко, Н И Н Е and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 2 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 2 минута, dilic рече Ботујте колико хоћете, када вас није срамота. Закон о њкспропријацији је гори од Миловог. Народ се дигао, тиранин га неће зауставити Ови протести и литије се не могу поредити. Колико људи је на литијама добило батине? 0! Реазличити их духови воде. Milan Nikolic and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 2 часа, Avocado рече možeš samo da izmišljaš, jel da? Kada ti mozes da izmisljas da su ljudi glasaci sns, iako to nikada nisu napisali, sto bi meni bilo problem da izmisljam bilo sta? Samo se drzim tvojih standarda pa biram da izmisljam i interpretiram kako mi se cefne. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 53 минута, Дејан рече Одговоран човек је онај који има способност да не живи само за себе. Да је свестан да сваки његов поступак утиче и на његову околину. Елем, индивидуализам је предходница неодговорности. Ok ne slaze nam se definicija individualizma. Za mene je individualista neko ko je samoodgovoran i samoposeduje se. Ali nam se sustina slaze. Kada kazem individualizam mislim na ovakva razmisljanja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 2 часа, Н И Н Е рече Ajde nine nemoj da padas na taj nivo....ko zna da li je to ista bakuta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 2 часа, haveaniceday рече Ево овде: To je moja konstatacija... i mislim da je prilično tačna... svakako je svaki imaginarni kandidat opozicije mnogo bolji za ljubitelje SNSa nego bilo koji pravi kandidat opozicoje... to što se ti pronalaziš u toj konstataciji je samo tvoj problem... пре 2 часа, haveaniceday рече Ништа мање не измишљам од тебе који оптужујеш људе да желе снс на власти и да су вучићеви притајни гласачи. Pojma nemam šta ti želiš, niti me se tiče... ne izmišljaj... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука