Avocado Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 On 5. 12. 2021. at 19:59, haveaniceday рече Kada ti mozes da izmisljas da su ljudi glasaci sns, iako to nikada nisu napisali, Expand Kome sam napisao da je glasač SNSa iako to nije napisao? Da vidim taj citat? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 On 5. 12. 2021. at 20:04, Avocado рече To je moja konstatacija... i mislim da je prilično tačna... svakako je svaki imaginarni kandidat opozicije mnogo bolji za ljubitelje SNSa nego bilo koji pravi kandidat opozicoje... to što se ti pronalaziš u toj konstataciji je samo tvoj problem... Expand Klasicna forica.. ja cu da napisem tako da se ti "pronadjes" a onda cu da glumim :wink: :wink: da nisam mislio na tebe nego tako.. samo sam pustao misao u etar. klasicna advokatska fora, evo ovde slicnog pokusaja primene iste... samo, ne prolaze kao na forumu.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Ја сам за то да се успостави глобални комунизам. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 On 5. 12. 2021. at 20:04, haveaniceday рече Ajde nine nemoj da padas na taj nivo....ko zna da li je to ista bakuta. Expand Ти си пао на ниво ширења пропаганде. Процени сам да ли је бака глумила. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Па није то та баба. Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 On 5. 12. 2021. at 20:37, Milan Nikolic рече Ја сам за то да се успостави глобални комунизам. Expand Била је нека парола код Сава Центра, "стоп инвеститорима, сачувајмо природу", а у левом углу сија звезда петокрака. Другарица Мариника ће да заустави стране инвеститоре?! Уствари је тужно јер су неки људи очајни и пристају на све. А нема потребе за очајавањем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Кад би се поново снимали срећни људи, баба би могла да глуми Ристану-Риску:) Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 On 5. 12. 2021. at 20:37, Н И Н Е рече Ти си пао на ниво ширења пропаганде. Процени сам да ли је бака глумила. Expand Razmisli, ovde je neko tvoj mogao da bude zaglavljen, da li bi voleo da ga razlvace po socijalnim medijima kao vucicevog glumca ili nesto slicno. I, ako je nesto propaganda, ne znaci da nije istina. Propagande su cesto utemeljene u istini. A istina je da je jedan broj ljudi imao sasvim nepotrebne neprijatnost u ime protesta, i da vi ne mozete da udostojite dostojanstvo tih ljudi i da se empatisete sa njima, nego vam postaje prihvatljivo "ne seri baba" sasvim nepoznatoj bakici i poredjenje te bakice sa nekim bakicom koja izgledom lici na nju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 On 5. 12. 2021. at 21:38, Натан рече Expand Najgluplji moguci komentar ikada. Eko straza je jedna super organizacija koja je totalno gradjanaska nema nikakve finasijere ni gazde. Cini je ekipa od par momaka koji u vecini slobodnog vremena sade drvece i ciste ulice. Poceli su svu ovu pricu jer je ekoloska situacija u Srbiji postala nepodnosljiva. Ljudi se bave ekologijom od starta, a ove budale koje hoce da ih iskoristie za svoje ciljeve neka se skupe pa neka organiziju sami svoje proteste za probleme koji njih zanimaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 On 5. 12. 2021. at 20:37, Н И Н Е рече Ти си пао на ниво ширења пропаганде. Процени сам да ли је бака глумила. Expand Uopste nije ista zena inace, glas je razlicit, naglasak je razlicit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 On 5. 12. 2021. at 21:11, Просечан србенда рече Кад би се поново снимали срећни људи, баба би могла да глуми Ристану-Риску:) Expand Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 On 5. 12. 2021. at 19:27, mirko1929 рече То што ти причаш није индивидуализам, него саможивост. Expand Пази Мирккоо метак Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 On 5. 12. 2021. at 15:00, Дејан рече Како ти мислиш да ћемо ми са својим патолошким индивидуализмом бити способни да не упаднемо у проблем, а када упаднемо да га на прави начин решимо? Expand Није истина да смо ми патолошки индивидуалисти. Таква генерализација није добар аргумент. Нама треба влада и министарства која ће да штите интересе народа јер њих какви су данас ни сам Вучић не поштује али му требају. А они се крију иза њега, једног индивидуализмом опседнутог човека који је узгред заоставштина Милошевићевог режима. Још од тада натоварен лошом репутацијом он је огроман баласт за целу земљу јер сваки прцољак комесарчић из ЕУ може да му држи лекције и шаље га на место. Пословица каже да од главе риба смрди. Ваљда ће овај народ то коначо да схвати до следећих избора. Само нам је потребан добар пример за подражавање. Н И Н Е and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 On 6. 12. 2021. at 0:09, Просечан србенда рече А они се крију иза њега, једног индивидуализмом опседнутог човека који је узгред заоставштина Милошевићевог режима Expand Hvala Bogu da je bilo Srba poput Vucica i Milosevica u ono vreme te smo uspeli barem Republiku Srpsku da stvorimo na veliku zalost neprijatelja i domace fukare. sampaganini92 and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука