Jump to content

Академик се одриче Косова

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 41 минута, Вилер Текс рече

Verujem( a vreme i dogadjaji potvrdjuju) da Sinod zna svoju duznost i zna kome kako sta deli. To nije licemerje. 

Mistifikujes nepotrebno jer zelis da pobegnes od odgovora. Jel se to ordenje daje zbog zasluga ili se daje kao zalog za buduce delovanje? Moguce je da je oba al ovo prvo je sigurno. I sad je odjednom jeres ako se pita sta je to direktor srbija gasa ucinio da zasluzi crkveni orden? Osim sto je dao kintui crkvi, koja su njegova zalaganja za pravoslavlje ili koji god deugi kriterijumi bili za ordenje... Ili mozda Zorana Mihajlovic? Cime se to ona istakla u odnosu prema crkvi pa da dobije orden? Osim sto je kolimetar autoputa kao i svaka lopuza naplacivala 4-5 puta od regularne cene...

Sta ti znaci ovo "ja verujem da sinod zna sta radi" pa zar sinod ne obrazlaze svoje odluke? Sta, samo se pojavi sinod i izdeli ordenje a vi se sad svi pitajte  i gatatjte  u bob koji je razlog za to ordenje? Sta ima ti da verujes  u razloga za orden, zar se to ne saopstava?

Ako zaista ne znas za sta su dobili, ili si slepi poslusnik ili si neinformsana osoba. U oba slucaja te to diskredituje kao sagovrnika. S druge strane ostali ne smeju ni da pomisle da mi odgovore na ova pitanja, tako da sto se toga tice, imas bar 5 bambije vise od ostalih...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 254
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 14 минута, cloudking рече

S druge strane ostali ne smeju ni da pomisle da mi odgovore na ova pitanja, tako da sto se toga tice, imas bar 5 bambije vise od ostalih...

Шта те мучи цакани :laugh1:

Савршенство  хришћанства и несавршенство хришћана .

Дали ордење, па дали ордење, дали ордење, па дали ордење...ко задушна баба си...па шта.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Вилер Текс рече

Posle mog pominjanja organizovanog genocida nad Srbima od strane NDH, dakle drzave ti si rekao trt. Zbog toga sam koristio uvredljive izraze.

Sori but lazes jbg. 

Ti si ti izmastao da bi mogao sebi da opravdas to sto si vredjao (misleci da meni to opravdanje valjda treba, sta li... ne treba, boli me uvo. Zapravo sto me vise prozivate i vredjate to vise materijala imam za mlade i neodlucne ateiste koji su na klackalici dal da budu vernici jer ste ih napalili s tim pricama  o "ljubavi").

Jer ne, nisi pricao o organizovanom genocidu nego si jeo kruske o tome kako hrvati, siptari i muslmani imaju drzavnu politiku isterbljenja srba. 

Ti nemas ni dve blage veze koliko su takve izjave neodgovorne  i koliko zla vec cine mladim budalama na obe strane koje nisu ni rodjene kad su desavala ta sranja a vec ste ih uzeli pod svoje pa eno deca u najvece pricaju po mrezama kako treba da satremo hrvate i pokoljemo muslimane... jer ih isto tako neki hristov ratnik ko ti izubedjivao kako ti ljudi imaju drzavnu politiku istrebljena srba... (nego valjda cekaju pogodan cas da je aktiviraju... cuvaju citave vlade u podrumima i samo cekaju zgodnu istorijsku okolnost da ih izvade napolje  i da krenu u sistematsko ubijanje srba) 

Sve ste mi mukice... kako je moguce da toliki busaci u grudi uvek budu najvece pi*de nikad mi nije bilo jasno...

U stvari jasno mi je... da smo bogata zemlja vi bi ste to malokuranstvo kompenzovali skupim i ogromnim kolima a kad si sirotinja sta ti drugo preostaje da popunis svoj dekonstruisani libido osim da jedes kruske i da se nadas da niko nece provali kolki si bednik u sustini (ne ti licno nego naciJonalsiti generalno i ostali malokurani i prcopevci)

PS. I odma da te sapletem jer tacno znam da ces samo za jednu stvar da se uvatis od svega sto sam napisao. Ja ne kazem da tih sistematskih ubijanja nije bilo. To su istorijske cinjenice koje niko ne osporava. Ali ocu da od**bete vise s tim koljackim politikama i vi i oni, jer ima i ljudi koji bi zeleli da zive lepo i u miru sa svih strana a ne mogu zbog takvih bitangi koje vecito cekaju neki svoj cas za nekakvu istorijsku osvetu... izem vas hriscane kad samo cekate kace se osvetite.

Japancia bacise dve atomske bombe na glavu. Idi u hirosimu, uclani se na neki njihov forum pa probaj da nadjes omladinu koja danas prica "to su americki koljaci koji su sistemski ubjali japance, nikada im to necemo zaboraviti jer oni samo cekaju kad ce opet to da nam urade, zato sto nas mrze sviiiiiii" idi, idi... probaj.

Pa kad podvijes rep nakon sto shvatis koliko ljubavi ti isti ljudi danas imaju prema svojim ubicama i kad im cujes devizu "ne mrzimo amerikance nego mrzimo rat" upitaj se- ko je ovde zapravo hriscanin?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Дали ордење, па дали ордење, дали ордење, па дали ордење...ко задушна баба си...па шта.

Pa nista... ako dajes ordenje nekom ko je "prodao" kosovo a napadas profesora koji konstatuje ocigledno... onda si slabicko i licimur i nemas bas neko pravo da se nazivas najlepsom i najboljom religijom u univerzumu.

Drugo novo sta ce kazes? :*  

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, mario beloti рече

Поставља се питање да ли нам уопште треба оваква институција наојобичнијих паразита комформиста,  која не брани интересе свог народа и њени чалнови само мисле на себе и своју децу док овај народ издваја озбиљна средства из свог џепа за ту исту институцију која нас свакодневно брука. 

Ma ja mislim da sve te intelektualce treba postrojiti... dokle vise teror visokoobrazovanih! Sad nastupa nase vreme! :D 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Pa nista... ako dajes ordenje nekom ko je "prodao" kosovo a napadas profesora koji konstatuje ocigledno... onda si slabicko i licimur i nemas bas neko pravo da se nazivas najlepsom i najboljom religijom u univerzumu.

Drugo novo sta ce kazes? :*  

Већ сам писала да ти је аналогија ситуација погрешна. Црквене власти могу да погреше, време ће показати јесу или нису. Покајање ти је непознат појам .... Немам информацију да је Косово продато .

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, cloudking рече

Sori but lazes jbg. 

Ti si ti izmastao da bi mogao sebi da opravdas to sto si vredjao (misleci da meni to opravdanje valjda treba, sta li... ne treba, boli me uvo. Zapravo sto me vise prozivate i vredjate to vise materijala imam za mlade i neodlucne ateiste koji su na klackalici dal da budu vernici jer ste ih napalili s tim pricama  o "ljubavi").

Jer ne, nisi pricao o organizovanom genocidu nego si jeo kruske o tome kako hrvati, siptari i muslmani imaju drzavnu politiku isterbljenja srba. 

Ti nemas ni dve blage veze koliko su takve izjave neodgovorne  i koliko zla vec cine mladim budalama na obe strane koje nisu ni rodjene kad su desavala ta sranja a vec ste ih uzeli pod svoje pa eno deca u najvece pricaju po mrezama kako treba da satremo hrvate i pokoljemo muslimane... jer ih isto tako neki hristov ratnik ko ti izubedjivao kako ti ljudi imaju drzavnu politiku istrebljena srba... (nego valjda cekaju pogodan cas da je aktiviraju... cuvaju citave vlade u podrumima i samo cekaju zgodnu istorijsku okolnost da ih izvade napolje  i da krenu u sistematsko ubijanje srba) 

Sve ste mi mukice... kako je moguce da toliki busaci u grudi uvek budu najvece pi*de nikad mi nije bilo jasno...

U stvari jasno mi je... da smo bogata zemlja vi bi ste to malokuranstvo kompenzovali skupim i ogromnim kolima a kad si sirotinja sta ti drugo preostaje da popunis svoj dekonstruisani libido osim da jedes kruske i da se nadas da niko nece provali kolki si bednik u sustini (ne ti licno nego naciJonalsiti generalno i ostali malokurani i prcopevci)

PS. I odma da te sapletem jer tacno znam da ces samo za jednu stvar da se uvatis od svega sto sam napisao. Ja ne kazem da tih sistematskih ubijanja nije bilo. To su istorijske cinjenice koje niko ne osporava. Ali ocu da od**bete vise s tim koljackim politikama i vi i oni, jer ima i ljudi koji bi zeleli da zive lepo i u miru sa svih strana a ne mogu zbog takvih bitangi koje vecito cekaju neki svoj cas za nekakvu istorijsku osvetu... izem vas hriscane kad samo cekate kace se osvetite.

Japancia bacise dve atomske bombe na glavu. Idi u hirosimu, uclani se na neki njihov forum pa probaj da nadjes omladinu koja danas prica "to su americki koljaci koji su sistemski ubjali japance, nikada im to necemo zaboraviti jer oni samo cekaju kad ce opet to da nam urade, zato sto nas mrze sviiiiiii" idi, idi... probaj.

Pa kad podvijes rep nakon sto shvatis koliko ljubavi ti isti ljudi danas imaju prema svojim ubicama i kad im cujes devizu "ne mrzimo amerikance nego mrzimo rat" upitaj se- ko je ovde zapravo hriscanin?

код Рвата, Шиптара и муслимана јесте за истребљење Срба и то им је циљ још од пре 100 година

A тикажеш трт.

Негираш па сад признајеш да је тога било.

Губиш се у својој самомржњи, идеш на блок јер кад ти се приђе иоле људски пљујеш и бесниш.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Рапсоди рече

Већ сам писала да ти је аналогија ситуација погрешна. Црквене власти могу да погреше, време ће показати јесу или нису.

"Moze centrala da pogresi jednom ali ne sto puta..." besmrtni Ilija Cvorovic

пре 11 минута, Рапсоди рече

Покајање ти је непознат појам ...

Bajatovic se pokajao zbog necega? Zorana Mihajlvic? Ak oje tako nisam znao, izvinjavam se

пре 12 минута, Рапсоди рече

Немам информацију да је Косово продато .

zato sam ga i stavio pod navodnike, mislio sam kapira se metafora

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Вилер Текс рече

код Рвата, Шиптара и муслимана јесте за истребљење Срба и то им је циљ још од пре 100 година

A тикажеш трт.

Губиш се у својој самомржњи, идеш на блок јер кад ти се приђе иоле људски пљујеш и бесниш.

Ja te samo molim da ne lazes i da ne lupas gluposti. To je sve sto zelim...

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Вилер Текс рече

Negirao sam da kod ovih naroda postoji drzavna agenda istrebljenja srba. To bukvalbo samo bolestan covke moze da izjavi. 

Istorijske zlocine nukada nisam negirao. Ali ni to ne valja jer ne negiram ni nase zlocine a naciJonalisti imaju tu naviku da zabodu po prst u uvo i vicu tralalalala kad god im se ta tema pomene ;)

пре 15 минута, Вилер Текс рече

Губиш се у својој самомржњи, идеш на блок јер кад ти се приђе иоле људски пљујеш и бесниш

Koje ste vi pahulje :)

ti ozbiljno moje postove vidis kao bes i pljuvanje? :)

daj opusti se malo. Izgovori neku molitvu il sta vec radite kad se smirujete... Samo ne zaboravi da u molitvi pomenes i mene i hrvate i bosance i siptare i sve druge ljude koje ti vera zapoveda da moras da volis :D

pusa od "besnog pljuvaca" :D

Sledeci?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

Negirao sam da kod ovih naroda postoji drzavna agenda istrebljenja srba. To bukvalbo samo bolestan covke moze da izjavi. 

Istorijske zlocine nukada nisam negirao. Ali ni to ne valja jer ne negiram ni nase zlocine a naciJonalisti imaju tu naviku da zabodu po prst u uvo i vicu tralalalala kad god im se ta tema pomene ;)

Koje ste vi pahulje :)

ti ozbiljno moje postove vidis kao bes i pljuvanje? :)

daj opusti se malo. Izgovori neku molitvu il sta vec radite kad se smirujete... Samo ne zaboravi da u molitvi pomenes i mene i hrvate i bosance i siptare i sve druge ljude koje ti vera zapoveda da moras da volis :D

pusa od "besnog pljuvaca" :D

Sledeci?

Ја сам говорио да је,државна политика Хрватске наслеђена од НДХ. Јасеновац, Јадовно, Пребиловци... Данас практично Срба и нема у Хрватској. То је државна политика. Где су сарајевски Срби? Нема их. Резултат муслиманске државне политике. Шта имамо на КиМ? Погроме и протеривање Срба. Резултат шиптарске државе политике. На то ти кажеш трт.

Да са тим трт си негирао. Никада нисам негирао Сребреницу или било који злочин са српске стране.

За тебе се стварно треба молити.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Вилер Текс рече

За тебе се стварно треба молити.

i za Japance isto... hirosima i nagaski osobito.

Подели на овим сајтовима

@cloudking Прочитах сад шта си написао. Краљу, ја Хрвате и муслимане и Шиптаре не мрзим.

Ово си све умислио у својој глави коју су ти напунили разни н1, хелсиншки одбори и остали „лдповци".

Звучиш као покварен плоча са хитовима жена у црном. Жа ми те.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Вилер Текс рече

@cloudking Прочитах сад шта си написао. Краљу, ја Хрвате и муслимане и Шиптаре не мрзим.

Ово си све умислио у својој глави коју су ти напунили разни н1, хелсиншки одбори и остали „лдповци".

Звучиш као покварен плоча са хитовима жена у црном. Жа ми те.

a meni pa zao sto ne dopirem do tebe ni malo... nista ne kapiras...

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
RS.SPUTNIKNEWS.COM

Извршни одбор Српске академије наука и уметности подржао је у уторак председника академије Владимира Костића, оценивши да је непримерено изјашњавање о томе...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...