Jump to content

Академик се одриче Косова

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, cloudking рече

Ja vredjam? Pa ne bi mi admini dozvolili ni dva minuta postojanja na ovom forumu kad bih samo pokusao da vredjam nekoga. Leteo bi sa pouka ko tramp sa tvitera :D

Теби се из неког разлога свашта толерише. Напишеш одвратну изјаву о причешћу која ти се само обрише а реално треба да добијеш бан трајни.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 254
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, cloudking рече

Ja vredjam? Pa ne bi mi admini dozvolili ni dva minuta postojanja na ovom forumu kad bih samo pokusao da vredjam nekoga.

Плинска светлост , културица ...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

Признање није потписано. Статус кво . 

Zahvaljujuci molitvi, pretpostavljam?

Pa nama onda politicari i drzava nisu ni potrebni :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Sta je HSP?

Pada mi na pamet Htrvatski Super Papagaji, ali garantujem da nije to :D 

И ја те онда вређам кад ти кажем да си незналица а причаш о Хрватској и геноциду над Србима. Тј први си да га релативизујеш.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Теби се из неког разлога свашта толерише. Напишеш одвратну изјаву о причешћу која ти се само обрише а реално треба да добијеш бан трајни.

Koju izjavu? 
Jedino sto sam pisao jeste da je ugrozeno javno zdravlje zbog uptrebe istog pribora pri pricescu. Ako je to nesto strasno onda stvarno...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

И ја те онда вређам кад ти кажем да си незналица а причаш о Хрватској и геноциду над Србима. Тј први си да га релативизујеш.

Ti si samo mnogo simpatican sto si nategnut kao i svaki naciJonalsita i ne kapiras kad te neko pod**bava :D 

Da nisi tolko agresivan ne bi ni bio naciJonalsita na prvom mestu a i bolje bi razumeo humor i ne bi se tolko nervirao zbog nekog nebitnog lika sa foruma :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Видећемо. Сумњам да ће бити признања, али видећемо.

Ја сам банован због Вучића, иако СНС стварно нема политичку алтернативу, јер је опозиција ћорак, иако сам критичан према многим стварима јер је у Србији могао завести мало мекши капитализам, бољи за појединца, никад нисам сумњао да би потписао признање...онда када су Таса и други, иако су ауторитети, говорили....ни тад нисам веровао.

Но, ко ће га знати....нема смисла сад, кад је премостио горе перииоде.

Друго, ја човека, Вучића, не разумем уопште, осим две ствари: лако није, и друго, изврстан је манипулатор, а само неко са таквим способностима може да превесла "латине старе варалице", ове са Запада...дакле...јесте да народу није лако, да свако на власти изгуби компас и воли да га воле, али нити сам веровао нити верујем у Вучићево признање КиМ-а. Осим тога, то је стари политички лисац, и може да отрпи ударе...мислим, човек "попушта" једном Изетбеговићу, Комшићу...али питање је да ли попушта или их пушта да лају а Вучко ћера своје.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Koju izjavu? 
Jedino sto sam pisao jeste da je ugrozeno javno zdravlje zbog uptrebe istog pribora pri pricescu. Ako je to nesto strasno onda stvarno...

Ону која ти је избрисана јуче или прекјуче а ја је пријавио. Не пада ми напамет да је понављам.

А ова друга је просто нетачна али ти нема шта ту и да коментаришеш.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Ону која ти је избрисана јуче или прекјуче а ја је пријавио. Не пада ми напамет да је понављам.

Veze nemam. Nisam ni video da mi je nesto obrisano nit me pa zanima. Vazno da su videli oni kojima je u tom trenutku bila upucena a znajuci mene i znajuci tebe, radi se  o necemu ni najmanje uvredljivom nego si ti svilen pa ti svaka dlaka smeta zato sto si naciJonalista... nakrivo nasadjen :) 

Подели на овим сајтовима

Ti si samo mnogo simpatican sto si nategnut kao i svaki naciJonalsita i ne kapiras kad te neko pod**bava :D 

Da nisi tolko agresivan ne bi ni bio naciJonalsita na prvom mestu a i bolje bi razumeo humor i ne bi se tolko nervirao zbog nekog nebitnog lika sa foruma :)

Нит сам нервозан нит агресиван него луд што губим време на расправу са тобом.

Подели на овим сајтовима

Poenta je- nista nisam pisao uvredljivo o pricescu. A sad je ocigledno zasto nije dobro da se laze jer kako da ti sad iko veruje u tu nebuloznu pricu kad si vec hvatan u laganju na ovoj temi...  ;)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Нит сам нервозан нит агресиван него луд што губим време на расправу са тобом.

A sta fali, ako vec imas lsobodnog vremena sto da se malo ne podžapamo? Mislim da je i zdravo...

Подели на овим сајтовима

A sta fali, ako vec imas lsobodnog vremena sto da se malo ne podžapamo? Mislim da je i zdravo...

Овде си у праву делимично. За данас доста.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, cloudking рече

Ал си ти наиван човек. Па дошао си на православни форум, сад Текс оће да те оправослави. Ниси ти упућен у методологију....има, бре, за коју годину да проповедаш са кровова...немој после да кукаш како ниси зано, како ти нико није рекао.

Подели на овим сајтовима

СПЦ је рекла шта је имала тако да свако ко је верник а мисли да Косово није српско може да изађе из Цркве јер ту нема шта да тражи а има друге опције.

Ово су Сорошови плаћеници који овде провцирају, али са њима не треба разговарати губљење времена, има опција да га прескочиш.

Иначе Црвка би требало да се огласи у овом случају и тражи смену председника који је залутао и плаћеник је, али из неког разлога ћуте.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...