Jump to content

Академик се одриче Косова

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 33 минута, Вилер Текс рече

Ти су усташа или глуп.

Старчевићеви следбеници усташе су наследили његову идеју о томе да су Срби накот за сјекиру. Преузели су власт 1941. и спроводлили геноцид над Србима као државну политику. Били су масовно подржани од Хрвата.

Кад ти нађеш државну политику код Срба која је то радила дај нам овде доказе да научимо историју.

Nista ne izaziva nagon za povracanjem tako brzo i efikasno kao kad naciJonalsisi krenu da tumace istoriju...

Evo, priznajem... mi srbi smo najlepsi i najbolji i najfiniji i najmiroljubiviji i da nas nije bilo planeta bi izgorela u plamenu.

Svi ostali su njesra i skoro da ne zasluzuju ni da postoje... skoro.

Jel me volis sad?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 254
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 33 минута, Вилер Текс рече

Онда не лупетај више и не позивај се на 1915. као алтернативу "комбинацијама" које ти критикујеш.

Пс: а ово не значи да су ратови за слободу лоши а комбинације добре. Како кад. То сам рекао због твог лицемерја.

Nisam se nikada pozvao na 1915 nego sam se pozvao na tvoje licemerje u vezi sa tim argumentom o 1915...  

Manje srbovanja vise obrazovanja... da ti ne priomicu ovako ocigledne jezicke strukture.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Nista ne izaziva nagon za povracanjem tako brzo i efikasno kao kad naciJonalsisi krenu da tumace istoriju...

Evo, priznajem... mi srbi smo najlepsi i najbolji i najfiniji i najmiroljubiviji i da nas nije bilo planeta bi izgorela u plamenu.

Svi ostali su njesra i skoro da ne zasluzuju ni da postoje... skoro.

Jel me volis sad?

Кад се исповраћаш напиши ми твоју верзију ХСП програма и деловања.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Рапсоди рече

од нас православних хришћана  функционише и СМС, али више молитва .

Bas vam je eifkasan taj metod... eno i kosovo spasiste tako :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Nisam se nikada pozvao na 1915 nego sam se pozvao na tvoje licemerje u vezi sa tim argumentom o 1915...  

Manje srbovanja vise obrazovanja... da ti ne priomicu ovako ocigledne jezicke strukture.

Мислим да ти треба да порадиш и на србовању и образовању.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Вилер Текс рече

Када је тај план настао није постојало хрватско држављанство, краљу политичке коректности и незналице.

A sto moras bas u svakom komentaru da me vredjas?

Kao prvo nije hriscanski (zamolio sam te da ti ne nosim dusu na dusi), kao drugo odraz je besa i gubitka kontrole, kao trece ja tebe ne vredjam pa da kazes da moras da mi "vratis" i cetvrto ispadas slabićko...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Кад се исповраћаш напиши ми твоју верзију ХСП програма и деловања.

Eo

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Власт је никаква али се и народ нешто пита. Док власт не потпише а ми у срцу и уму не одустанемо од Косова и Метохије не може нам нико ништа.

Власт се једина пита јер представља државу Србију. Ни нас, ни Костића, ни народ нико ништа не пита о било чему, ми можемо да млатимо до сутра :)  

Ова власт ће да ради шта јој Нем..пардон Европа каже. И кад процене да је дошло време, смислиће неку причу да то што су урадили/потписали наравно није признање и да ми никада нећемо признати Косово...а на терену ће бити управо то.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

A sto moras bas u svakom komentaru da me vredjas

То је опис онога што заступаш. 

Уостало ти овде често вређаш друге и то на верској основи.Трпи мало.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, GeniusAtWork рече

Власт се једина пита јер представља државу Србију. Ни нас, ни Костића, ни народ нико ништа не пита о било чему, ми можемо да млатимо до сутра :)  

Ова власт ће да ради шта јој Нем..пардон Европа каже. И кад процене да је дошло време, смислиће неку причу да то што су урадили/потписали наравно није признање и да ми никада нећемо признати Косово...а на терену ће бити управо то.

Шта ти је у срцу питаш се ти.

Видећемо. Сумњам да ће бити признања, али видећемо.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

То је опис онога што заступаш. 

Уостало ти овде често вређаш друге и то на верској основи.Трпи мало.

Si lud? :D

Ja vredjam? Pa ne bi mi admini dozvolili ni dva minuta postojanja na ovom forumu kad bih samo pokusao da vredjam nekoga. Leteo bi sa pouka ko tramp sa tvitera :D

E sad, druga stvar je sto je vecina vernika butthurt pa svaku iole kritku odma shvataju ko "AAAA NAPAAD!!! UVREDAAAAA!!! ARGHHHHH!!!!!" :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Свестан си да си лупао значи.

Sta je HSP?

Pada mi na pamet Htrvatski Super Papagaji, ali garantujem da nije to :D 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, cloudking рече

Bas vam je eifkasan taj metod... eno i kosovo spasiste tako :D

Признање није потписано. Статус кво . 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...