Зорица екс Милева Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 womens vaistinu 0442_feel 0442_feel jesaaaaaaaaaaam 1312_womens 0442_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Jesam jutros.Kao i svake nedelje,uostalom. nesiguran "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Јесам јесам :cheesy: izlet 0102_laughСви смо се у кући причестили . 0212_rolleyes Слава Богу,да vaistinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 0110_hahaha naravno da jesam Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja888 Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 0110_hahaha 0110_hahaha jesam 0212_rolleyes slava Bogu!! Two wrong doesn't make it right Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 јесам, за Велики Четвртак и једва чекам недељу 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јун 2, 2011 Пријави Подели Написано Јун 2, 2011 Јесам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 0102_laugh и дете и жена и ја Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 0110_hahaha t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 Jesam, Hvala Bogu i moja porodica se Pričestila. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 7896634 klinac dada dada dada dada http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 facenew22222222 greengrin 4chsmu1 dada smej.gif 1000000001010 0110_hahaha Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 да t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drradomir Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 ја оћу да се причестим али сам телесно постио само два дана у размаку. Али сам духовно постио. А тежак сам физички радник. Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16) Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22) И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drradomir Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 отићићу у Цркву, и само ћу се прво исповедити уопштено да се кајем за све грехе и само ћемо ја и Бог знати за мој телесни пост. Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16) Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22) И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука