Mamica Forumska Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Морам са вама нешто да поделим. Јутрос сам се причестила.У реду, ништа ново.Али за мене јесте. Ранијих година сам се причешћивала једном годишње, породично,одемо сви обично на Цветну недељу, у Васкршњем посту. Онда смо почели да се причешћујемо,као сада. У Првој,чистој, недељи...задњих седам-осам година. Ове године сам се причестила и у Божићном посту.И јутрос. Прилазећи Часном Путиру, осетила сам на тренутак, по први пут у животу, да прилазим као живом огњу који ме преображава, слама неке окоштале обруче око мене, сузе су ми саме потекле,тело је задрхтало, схватила сам да прилазим сили Божијој која делује око нас, и подаље од Чаше. Раније сам се питала када ћу моћи да схватим душом колика је сила Свето Причешће. Слава Богу и његовим светима. Драга браћо и сестре,сви ви који који се трудите овде да објасните,научите, Обожите људе око себе. Молим вас наставите тако, верујем и знам да сте на правом путу. 1405_love ekstra .Bogorodica.Na zdravlje i spasenje sestro 0442_feel "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Sutra 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Jel se sjutra služi Litrugija Pređeosvećenih darova ili Sv.Zlatousta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Ako Bog da, i ja ću se sutra pričestiti- nisam ove sedmice, na žalost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Zlatoustova Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Hvala brate. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Марти,ја сам за певницом,па да питам има ли неких промена у Литургији(што се песама тиче)? greengrin 0409_feel Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 11, 2011 hvala i tebi brate 0409_feel Pređeosvećena se služi samo sredom i petkom , zaboravio sam gore da napišem! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Nema , sutra je Liturgija kao nedeljom , a u nedelju je Vasilijeva liturgija i ima promene... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Ок.Битно ми је за сутра,а сутра ћу се са мојима договорити за недељу.Фала 0409_feel Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Bogu hvala seko 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 јесам... и ево дела атмосфере од јутрос http://www.4shared.com/video/SGYCxY_D/liturgija_2032011_deo.html Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 Е брате нека ти је на здравље и на спасење! Жив био! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 Neka je nazdravlje i spasenje "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 Е брате нека ти је на здравље и на спасење! Жив био! Neka je nazdravlje i spasenje algabacaju algabacaju algabacaju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука