Александрида Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 klapklap klapklap crvenilo klapklap bendoff victory78 :cheesy2: Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drradomir Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Ево ова браћа као што је Зујрос римокатолик једу само хлепчиће а не пију вина кад се причешћују. Седе у клупама и музицирају на оргуљјама. Оће то и код нас ускоро увести? Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16) Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22) И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Ево ова браћа као што је Зујрос римокатолик једу само хлепчиће а не пију вина кад се причешћују. Седе у клупама и музицирају на оргуљјама. Оће то и код нас ускоро увести? Tek kad naucis Tokatu i Fugu da sviras bez greske i to u sve SS uniformi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Да .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drradomir Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Ма знам, и илуминати су наша браћа, то су она тајна друштва што владају из сенке. Као и масони. Из сенке или из ладовине. Ма оћу да брата римокатолика Заурона убедим да Галилео Галилеја прогласимо бар за блаженог јер је јадан био мученик реално кад су га римокатолици спалили на ломачи само зато што је јавно рекао да се Земља окреће. Па кад су Степинца прогласили за блаженог, ваљда је ред и да Галилео буде у најмању руку блажен? Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16) Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22) И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Ма знам, и илуминати су наша браћа, то су она тајна друштва што владају из сенке. Као и масони. Из сенке или из ладовине. Ма оћу да брата римокатолика Заурона убедим да Галилео Галилеја прогласимо бар за блаженог јер је јадан био мученик реално кад су га римокатолици спалили на ломачи само зато што је јавно рекао да се Земља окреће. Па кад су Степинца прогласили за блаженог, ваљда је ред и да Галилео буде у најмању руку блажен? Eeee tu smo, ali Galilej je bio Iluminat. I jedan od prvih koji je poceo da radi na razvoju tajnog sastojka za Koka Kolu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drradomir Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Ма добро, можда су и били у праву кад су спалили Галилеја, сад су ми неке ствари јасније. Консултоваћу и Игњација Лојолу и Степинца да ми нешто објасне. Него, шта је онда Ђордано Бруно, јел и он од ђавола? Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16) Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22) И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Видим да сте свако тему испамовали. Дррадомир ово ти је задња опомена пред бановање. Ако не знаш да се контролишеш , онда и не треба да пишеш на једном оваком форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Ма добро, можда су и били у праву кад су спалили Галилеја, сад су ми неке ствари јасније. Консултоваћу и Игњација Лојолу и Степинца да ми нешто објасне. Него, шта је онда Ђордано Бруно, јел и он од ђавола? Bio je Hermetista ne znam da li je od djavola. Sto se mene tice nije a sta ti mislis ne znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Видим да сте свако тему испамовали. Дррадомир ово ти је задња опомена пред бановање. Ако не знаш да се контролишеш , онда и не треба да пишеш на једном оваком форуму. хвала :group111: 1312_womens клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Јесам.Осећам велику радост. Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 vaistinu vaistinu Hristos vaskrse Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 vaistinu Hristos vaskrse vaistinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iuczNQonTXQ&feature=related "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 заиста васкрсе Христос Бог наш!!! Јесам јесам girl_jumping girl_jumping girl_jumpingСви смо се у кући причестили . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука