Jump to content

Куран на ломачи распаљује мржњу

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

• Одговори 223
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

А свако ко зна енглески моћи ће сам да процени колико је ово тачно или није.

За оне који не разумеју Енглески - онај безумник Олберман на снимку упоређује положај муслимана на Западу данас са положајем Јевреја у нацистичкој Немачкој. Колико је то одвратно немам речи да кажем... Хула.

Мени уопште није јасно како Звонко прави разлику између ”демократа” и републиканаца. Мени су они сви исти.

:bla:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Иста ПР кампања каква се раније водила против Срба, сада се води против муслимана

Која ПР кампања против муслимана? Па 99% медија у САД и ЕУ су на страни муслимана.

Čak ih puštaju u ime diverziteta i tolerancije i poštovanja i ostalih izlizanih fraza neoliberalnog društva da tuku svoje žene i da im kasape genitalije (obrezivanje).

ONI SU KAO JEVREJI U NACISTIČKOJ NEMAČKOJ. isus-sinai

Dosta zapad pravi ustupke prema tome... Islam je iznad kritike na zapadu.

Подели на овим сајтовима

За оне који не разумеју Енглески - онај безумник Олберман на снимку упоређује положај муслимана на Западу данас са положајем Јевреја у нацистичкој Немачкој. Колико је то одвратно немам речи да кажем... Хула

Да,да...господин Олберман се већ на само почетку "умазао" и то само тако.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Нисам ни сумњао драги брате Дражо да овако размишљаш.

Нисам ни сумњао да ниси ни сумњао да ја овако размишљам.   isus-sinai

Лепота и хорор православне духовности (у зависности од угла посматрања), управо је у оном једноставном и савршеном ставу да ће се нама судити онаквим судом каквим и сами судимо.

Апсолутно. А када критикујем (не судим никоме) ислам као брз пут у пропаст (јер је нусмњиво ван Христа и против Христа), не критикујем (и даље, дакле, не судим никоме) људе који у складу са том "вером" живе, мислио сам да се то подразумева. Осуђујем лаж (јер ислам је лаж и обмана) а не човека.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Иста ПР кампања каква се раније водила против Срба, сада се води против муслимана

Која ПР кампања против муслимана? Па 99% медија у САД и ЕУ су на страни муслимана.

S obzirom da je FOX najgledanija televizija u Americi, ovo je potpuno nebitan podatak.

Posto je americka politika jedan veliki cirkus, jedini pravi nacin da se posmatra je ovaj isus-sinai :

http://www.thedailyshow.com/watch/thu-august-19-2010/extremist-makeover---homeland-edition

http://www.thedailyshow.com/watch/mon-august-23-2010/the-parent-company-trap

http://www.thedailyshow.com/watch/wed-august-25-2010/tennessee-no-evil?xrs=share_copy

http://www.thedailyshow.com/watch/mon-august-16-2010/mosque-erade

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Jedna mala digresija:Ovdje nije u pitanju komad zemlje ili nekakva sexualna orijentacija, ovdje je u pitanju najteža povreda vjerskih osječaja preko milijardu i šest stotina miliona muslimana!

ОК, повређена су вам осећања и шта сад? То је оправдање за рушење и убијање?

Ево јављају да су још две особе страдале у немирима у Авганистану, а пастор Џонс је отказао спаљивање Курана још јуче... Нешто ту није у реду.

Treba gasiti inicijalnu kapslu koja je uzrok nasilja!

A što se tiče Afganistana da tamo je ubijeno već nekoliko muslimana od strane okupatoras te zemlje!

Okupator se treba protjerati....

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Čak ih puštaju u ime diverziteta i tolerancije i poštovanja i ostalih izlizanih fraza neoliberalnog društva da tuku svoje žene i da im kasape genitalije (obrezivanje).

ONI SU KAO JEVREJI U NACISTIČKOJ NEMAČKOJ. isus-sinai

Dosta zapad pravi ustupke prema tome... Islam je iznad kritike na zapadu.

Naravno nisu kao Jevreji u nacističkoj Njema.ali su žrtva naivnosti svoje koju je iskoristio neko radi svojih ciljeva!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Jedna mala digresija:Ovdje nije u pitanju komad zemlje ili nekakva sexualna orijentacija, ovdje je u pitanju najteža povreda vjerskih osječaja preko milijardu i šest stotina miliona muslimana!

Ево јављају да су још две особе страдале у немирима у Авганистану, а пастор Џонс је отказао спаљивање Курана још јуче... Нешто ту није у реду.

A što se tiče Afganistana da tamo je ubijeno već nekoliko muslimana od strane okupatoras te zemlje!

Mnogi misle da je upravo Islam inicijalna kapisla nasilja. Treba li je gasiti ili ne?

Подели на овим сајтовима

Нисам ни сумњао драги брате Дражо да овако размишљаш.

Нисам ни сумњао да ниси ни сумњао да ја овако размишљам.   isus-sinai

Лепота и хорор православне духовности (у зависности од угла посматрања), управо је у оном једноставном и савршеном ставу да ће се нама судити онаквим судом каквим и сами судимо.

Апсолутно. А када критикујем (не судим никоме) ислам као брз пут у пропаст (јер је нусмњиво ван Христа и против Христа), не критикујем (и даље, дакле, не судим никоме) људе који у складу са том "вером" живе, мислио сам да се то подразумева. Осуђујем лаж (јер ислам је лаж и обмана) а не човека.

Šta ti znaš o islamu pa da taKO GOVORIŠ O NJEMU?

šTA SI TI PROČITAO O ISLAMU PA DA TAKO PROSUĐUJEŠ!

dA LI SU TVOJE INFORMACIJE O ISLAMU NA OSNOVU MEDIJA KOJI PLASIRAJU ŠTO PLASIRAJU?

ILI SE PREMA ISLAMU ODNOSIŠ SA PREDRASUDAMA!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Mnogi misle da je upravo Islam inicijalna kapisla nasilja. Treba li je gasiti ili ne?

Da jeste inicijalna kapsla, jer je islam okupirao kršćanski Irak, i kršćanski Afganistan!

....

Muslimani koji se smatraju teroristima su pojedinci dok pojedine države sa kršćanskom većinom čine državni terorizam!Čak i svoje nekada ubijaju radi svojih interesa!E sada se postavlja ko je ta inicijalna kapsla?

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

А ислам се, по обичају, пали као хепо коцкица и одрађује посао за друге.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Šta ti znaš o islamu pa da taKO GOVORIŠ O NJEMU?

šTA SI TI PROČITAO O ISLAMU PA DA TAKO PROSUĐUJEŠ!

dA LI SU TVOJE INFORMACIJE O ISLAMU NA OSNOVU MEDIJA KOJI PLASIRAJU ŠTO PLASIRAJU?

ILI SE PREMA ISLAMU ODNOSIŠ SA PREDRASUDAMA!

На жалост имао сам прилику упознати га (ислам) довољно те добро знам шта говорим. Свој тобоже "пријатељски" наступ према хришћанима и покушај уљепшавања исламских лажи и заблуда можеш просипати наивчинама који се на то (вероватно због добромислија према исламу које ја, Богу хвала, не поседујем) "примају". Немам ништа против тебе лично Енизе али против твоје идеологије и лажне вере итекако имам. Макар она ("вера") изгледала најлепша и најмирољубивија - Богочовек Христос и Црква Његова су једина Истина (и циљ) у целом Божански створеном и уређеном универзуму.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

НЕ ХАПСЕ човека него га одводе са места из безбедносних разлога. У Америци НИЈЕ забрањено запалити Куран.

Због чега хапсе овог човека ?

To ti je razlika između prave demokratije i psevdo-demokratije dosmanlija..

Qur'an set on Fire at Ground Zero on 9/11

Šta ne znači da podržavam akciju spaljivanja Kurana, to su stvarno gluposti..

Бог је скоро па свемогућ. Он може све да уради... осим да изневери очекивања свог верника.

XIO

Подели на овим сајтовима

Разумемо се сасвим брате и део наше земље је окупиран од стране исте силе. Па опет ми хришћани некако другачије свему томе приступамо.

Та "иницијална капсла" је у нама самима, а не изван нас. Ако у човеку нема насиља, туђе речи или поступци не могу да га "запале", а вера је управо то што треба да нас очисти од насиља и осветољубивости. Зато ја цитирам оне Мухамедове поступке из ваших књига. Јер он је посејао такво семе у Исламу и то семе до дан данас даје своје плодове. То је "иницијална капсла".

Нека Авганистански народ протера окупатора, ја им у томе желим успех. Али они се овде не боре против окупатора.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...