Eniz Написано Септембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 Због чега хапсе овог човека ? To ti je razlika između prave demokratije i psevdo-demokratije dosmanlija.. Qur'an set on Fire at Ground Zero on 9/11 Šta ne znači da podržavam akciju spaljivanja Kurana, to su stvarno gluposti.. Mi muslimani nikada ovo ne bi uradili sa nečijom svetom knjigo! Žalosno! I kažu dovoljna je ljubav!Nekima je ljubav pokazati, sprečavati ih u upražnjavanju mržnje prema drugima!Žalosno,sramotno!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 Spontana demonstracija u New York'u protiv spaljivanje Kurana: Hoće li i Srbi da se skupe tako kad je u pitanju Stara Srbija (Kosovo), ili gej parada itd.? Jedna mala digresija:Ovdje nije u pitanju komad zemlje ili nekakva sexualna orijentacija, ovdje je u pitanju najteža povreda vjerskih osječaja preko milijardu i šest stotina miliona muslimana! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 Kosovo za nas pravoslavne Srbe nije jednostavno komad zemlje. Nego šta je za Muslimane Meka ili recimo Medina, to je za nas Kosovo. Pa sad šta bi bila veća uvreda za tebe, što neki sektaš pali Kuran, ili da jedna svetska sila tera Muslimane iz Medine i predaju Medinu ne-Muslimanima?Pitanje šta bi bilo kad bi bilo!Nema potrebe da se odgovara kad nije bilo!mi pričamo o onome što je se desilo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 Izbegavaš odgovor? Ja, eto, nisam za spaljivanje Kurana. Napisao sam recimo i na fejsbuk stranici onog "pastora", možeš da proveriš.. No, kako ti stojiš sa Kosovom? Osim toga, za mene je isto malo uvreda ako Kosovo nazivaš meni prosto "komadom zemlje"... Ili kako bi se tebi svidelo da ja kažem: "Kuran je samo komad papira, šta se bunite"..? Moja namjera nije da uvrijedim tvoje vjerske osječaje, ako si se uvriijedio izvini brate,malo sam u šoku bio zbog gledanja onoga što je prikazano, ne mogu da vjerujem...Ali kada me pitaš, odgovor moj na sve ovo, žao mi je što smo izgubili jaku Jugu, i nažalost i dalje se cjepkamo. Vi dole imate važne vjerske objekte, nije vam lahko.Pokušajte se dogovoriti sa Albancima i to je to! Ja vam Kosovo ne mogu vratiti brate! Žalim zbog sinošnjih nereda, kome to treba?!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Септембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 Korekcija za Dragog i ujedno mala digresija od teme: da su se samo "namnozili" to ne bi bio nikakav problem, ne mozes nikome da prigovaras porast nataliteta. Problem je sto su Siptare komunisticke vlasti sistematski naseljavale i sto su ilegalno prebegnutim preko Albanske granice Siptarima davali drzavljanstvo, pasos i ostale papire "na lepe oci". To uopste nisu zanemarljive cifre ljudi pri tom. Veliko je pitanje da li je prirodni natalitet ono cemu mozemo da se "zahvalimo" za etnicki sastav post-komunistickog Kosova ili su to "imigranti" Envera Hodze. Na kraju krajeva, da bi porastao natalitet moras da imas roditelje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 Jedna mala digresija:Ovdje nije u pitanju komad zemlje ili nekakva sexualna orijentacija, ovdje je u pitanju najteža povreda vjerskih osječaja preko milijardu i šest stotina miliona muslimana! ОК, повређена су вам осећања и шта сад? То је оправдање за рушење и убијање? Ево јављају да су још две особе страдале у немирима у Авганистану, а пастор Џонс је отказао спаљивање Курана још јуче... Нешто ту није у реду. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 Ne volim kada se neko pretvara da je žrtva a to odista nije. A osećanja... mislim... Sami povređujete svoja osećanja i ne shvatam zašto bilo koga vređa na ličnom nivou to što neko pomene Muhameda u crtanom ili da medi ime Muhamed (slučaj u Sudanu sa učiteljicom). Hope this didn't hurt anyone's precious feelings. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Spontana demonstracija u New York'u protiv spaljivanje Kurana: Ово је снимак са демонстрација против изградње џамије поред "Ground Zero" (места где је био WTC), а не "протест против спаљивања Курана". Мислим да такав протест није ни одржан... То је улица West Broadway која директно излази на "Ground Zero" (један блок иза сниматеља), може се видети по транспарентима о чему се ради: http://atlasshrugs2000.typepad.com/.a/6a00d8341c60bf53ef0134873f4ff7970c-900wi ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Moja greška. A možda je tako pisalo u novinama odakle sam uzeo pa su tamo posle ispravili. Вероватно су они "погрешили". Медији су крајње пристрасни по овом питању. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Ови "генијалци" што демонстрирају, требали ни да гледају и прате коментаре ретких интелигентних медијских посленика у САД - избегли би многе ситуације попут ове, у којима испадају глупи: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=QZpT2Muxoo0 Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Ови "генијалци" што демонстрирају, требали ни да гледају и прате коментаре ретких интелигентних медијских посленика у САД - избегли би многе ситуације попут ове, у којима испадају глупи: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=QZpT2Muxoo0 Олберман интелигентан... :bla: Па то је највећи ретард на медијској сцени... Ово ћу да препричавам као виц. dada Гледај само какве глупости прича на овом снимку... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Ови "генијалци" што демонстрирају, требали ни да гледају и прате коментаре ретких интелигентних медијских посленика у САД - избегли би многе ситуације попут ове, у којима испадају глупи: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=QZpT2Muxoo0 Олберман интелигентан... :bla: Па то је највећи ретард на медијској сцени... Ово ћу да препричавам као виц. dada Гледај само какве глупости прича на овом снимку... Извини, нисам знао да су само републиканци интелигентни у САД. Хвала им што су управо они признали Косово као државу... А свако ко зна енглески моћи ће сам да процени колико је ово тачно или није. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Извини, нисам знао да су само републиканци интелигентни у САД. Хвала им што су управо они признали Косово као државу... Опет грешиш. Демократе су бомбардовали Србију и предали Косово у руке терориста, Републиканци су били против тога. На оном протесту је један од говорника био Џон Болтон који је веома критичан према америчкој политици на Балкану и против независности Косова: Олберман спада у ултра-либералне Демократе који Србе сматрају геноцидним манијацима равним са Нацистима. Можда би ово требало у нову тему... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 На жалост, то га ипак не чини "неинтелигентним." Волео бих да су Џатрас и Срђа Трифковић били успешнији у свом покушају лобирања српске ствари код републиканаца (шалу на страну и мени су они ипак "симпатичнији" од демонократа). На жалост, империја има своје ЈЕДИНСТВЕНЕ интересе. Иста ПР кампања каква се раније водила против Срба, сада се води против муслимана - с друге стране лицемеран је тај антиисламски став републиканаца и толико диловање са Саудијском Арабијом која је главни извор и извозник исламског радикализма. :bla: ОК сутра ћу... Није лоше да се постави тема о америчко-исламско-српским замешатељствима. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Иста ПР кампања каква се раније водила против Срба, сада се води против муслимана Која ПР кампања против муслимана? Па 99% медија у САД и ЕУ су на страни муслимана. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука