mikael_pasa Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Šta ti znaš o islamu pa da taKO GOVORIŠ O NJEMU? šTA SI TI PROČITAO O ISLAMU PA DA TAKO PROSUĐUJEŠ! dA LI SU TVOJE INFORMACIJE O ISLAMU NA OSNOVU MEDIJA KOJI PLASIRAJU ŠTO PLASIRAJU? ILI SE PREMA ISLAMU ODNOSIŠ SA PREDRASUDAMA! На жалост имао сам прилику упознати га (ислам) довољно те добро знам шта говорим. Свој тобоже "пријатељски" наступ према хришћанима и покушај уљепшавања исламских лажи и заблуда можеш просипати наивчинама који се на то (вероватно због добромислија према исламу које ја, Богу хвала, не поседујем) "примају". Немам ништа против тебе лично Енизе али против твоје идеологије и лажне вере итекако имам. Макар она ("вера") изгледала најлепша и најмирољубивија - Богочовек Христос и Црква Његова су једина Истина (и циљ) у целом Божански створеном и уређеном универзуму. ako smem da pitam...ako je vec,kako kazes,u Hristu jedini spas i Istina,kako to da toliko mnogo istina i spasenja ima medju samim Hriscanima...svaka Hriscanska Crkva,ili varijante Crkve imaju neku svoju istinu,i dokaze za nju...svaka Crkvena organizacija je u pravu,ostale su jeres,neki su odpadnici....kako covek da se snadje tu...isto vam je nasledje,ista knjiga.pa i odnos ka Isusu je isti....m? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Šta ti znaš o islamu pa da taKO GOVORIŠ O NJEMU? šTA SI TI PROČITAO O ISLAMU PA DA TAKO PROSUĐUJEŠ! dA LI SU TVOJE INFORMACIJE O ISLAMU NA OSNOVU MEDIJA KOJI PLASIRAJU ŠTO PLASIRAJU? ILI SE PREMA ISLAMU ODNOSIŠ SA PREDRASUDAMA! На жалост имао сам прилику упознати га (ислам) довољно те добро знам шта говорим. Свој тобоже "пријатељски" наступ према хришћанима и покушај уљепшавања исламских лажи и заблуда можеш просипати наивчинама који се на то (вероватно због добромислија према исламу које ја, Богу хвала, не поседујем) "примају". Немам ништа против тебе лично Енизе али против твоје идеологије и лажне вере итекако имам. Макар она ("вера") изгледала најлепша и најмирољубивија - Богочовек Христос и Црква Његова су једина Истина (и циљ) у целом Божански створеном и уређеном универзуму. Drago mi je da nemaš ništa protiv mene, znači ovaj razgovor nije ličan.Epa vidiš ja iako smatram svoju vjeru pravom , ne mrzim tvoj izbor da vjeruješ kako vjeruješ.To iz razloga jer je islam ljubav, a trebao bi i hrišćanstvo biti ljubav, samo neznam odakle izliv tolike mržnje od strane onih koji tvrde da njihova vjera poziva u ljubav!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Ево јављају да су још две особе страдале у немирима у Авганистану, а пастор Џонс је отказао спаљивање Курана још јуче... Нешто ту није у реду.Treba gasiti inicijalnu kapslu koja je uzrok nasilja!A što se tiče Afganistana da tamo je ubijeno već nekoliko muslimana od strane okupatoras te zemlje! Okupator se treba protjerati.... Разумемо се сасвим брате и део наше земље је окупиран од стране исте силе. Па опет ми хришћани некако другачије свему томе приступамо. Та "иницијална капсла" је у нама самима, а не изван нас. Ако у човеку нема насиља, туђе речи или поступци не могу да га "запале", а вера је управо то што треба да нас очисти од насиља и осветољубивости. Зато ја цитирам оне Мухамедове поступке из ваших књига. Јер он је посејао такво семе у Исламу и то семе до дан данас даје своје плодове. То је "иницијална капсла". Нека Авганистански народ протера окупатора, ја им у томе желим успех. Али они се овде не боре против окупатора. Da , brate navodio si citate na koje smo ti odgovorili.Problem je što navedeš citate ali nerazumiješ njihova značenja(bez uvrede)A po islamu se ne može proizvoljno tumačiti!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Šta ti znaš o islamu pa da taKO GOVORIŠ O NJEMU? šTA SI TI PROČITAO O ISLAMU PA DA TAKO PROSUĐUJEŠ! dA LI SU TVOJE INFORMACIJE O ISLAMU NA OSNOVU MEDIJA KOJI PLASIRAJU ŠTO PLASIRAJU? ILI SE PREMA ISLAMU ODNOSIŠ SA PREDRASUDAMA! На жалост имао сам прилику упознати га (ислам) довољно те добро знам шта говорим. Свој тобоже "пријатељски" наступ према хришћанима и покушај уљепшавања исламских лажи и заблуда можеш просипати наивчинама који се на то (вероватно због добромислија према исламу које ја, Богу хвала, не поседујем) "примају". Немам ништа против тебе лично Енизе али против твоје идеологије и лажне вере итекако имам. Макар она ("вера") изгледала најлепша и најмирољубивија - Богочовек Христос и Црква Његова су једина Истина (и циљ) у целом Божански створеном и уређеном универзуму. MRZIM KADA NEKO OVO PRIČA. Što je tvoja religija najbolja u "božanski stvorenom univerzumu"? Ko ti to rekao? Otac Joil? Gde to piše? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Šta ti znaš o islamu pa da taKO GOVORIŠ O NJEMU? šTA SI TI PROČITAO O ISLAMU PA DA TAKO PROSUĐUJEŠ! dA LI SU TVOJE INFORMACIJE O ISLAMU NA OSNOVU MEDIJA KOJI PLASIRAJU ŠTO PLASIRAJU? ILI SE PREMA ISLAMU ODNOSIŠ SA PREDRASUDAMA! На жалост имао сам прилику упознати га (ислам) довољно те добро знам шта говорим. Свој тобоже "пријатељски" наступ према хришћанима и покушај уљепшавања исламских лажи и заблуда можеш просипати наивчинама који се на то (вероватно због добромислија према исламу које ја, Богу хвала, не поседујем) "примају". Немам ништа против тебе лично Енизе али против твоје идеологије и лажне вере итекако имам. Макар она ("вера") изгледала најлепша и најмирољубивија - Богочовек Христос и Црква Његова су једина Истина (и циљ) у целом Божански створеном и уређеном универзуму. MRZIM KADA NEKO OVO PRIČA. Što je tvoja religija najbolja u "božanski stvorenom univerzumu"? Ko ti to rekao? Otac Joil? Gde to piše? bas vala isto nikako nemogu to shvatiti ali ima u svima religijama tako sto tvrde da samo njihova jedina i istinita drugih ne svagdje ima tako izjava Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Da , brate navodio si citate na koje smo ti odgovorili.Problem je što navedeš citate ali nerazumiješ njihova značenja(bez uvrede) A po islamu se ne može proizvoljno tumačiti!!! Ето ту смо, па ћете ми објаснити. Оно што ја видим јесте испуњење Христових речи - "добро дрво добар род рађа, а зло дрво зао род рађа". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Da , brate navodio si citate na koje smo ti odgovorili.Problem je što navedeš citate ali nerazumiješ njihova značenja(bez uvrede) A po islamu se ne može proizvoljno tumačiti!!! Ето ту смо, па ћете ми објаснити. Оно што ја видим јесте испуњење Христових речи - "добро дрво добар род рађа, а зло дрво зао род рађа". Onda je hrišćanska crkva đavolova institucija na zemlji. Pogledaj samo objektivno. E, pa sjajna ti je ta rečenica, Zvonko! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Onda je hrišćanska crkva đavolova institucija na zemlji. Pogledaj samo objektivno. E, pa sjajna ti je ta rečenica, Zvonko! Није то моја реченица... facenew22222222 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Onda je hrišćanska crkva đavolova institucija na zemlji. Pogledaj samo objektivno. E, pa sjajna ti je ta rečenica, Zvonko! Није то моја реченица... facenew22222222 Inspirisala me da napravim dokumentarni film o svom zlu koje je prouzrokovalo. I ta parola bi bila svuda. I reci to Berdjajevu tamo kad priča da "nije istina kriva jer joj svetlost sija kroz oči". Naći ću link. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Одговор је на оној другој теми. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Da , brate navodio si citate na koje smo ti odgovorili.Problem je što navedeš citate ali nerazumiješ njihova značenja(bez uvrede) A po islamu se ne može proizvoljno tumačiti!!! Ето ту смо, па ћете ми објаснити. Оно што ја видим јесте испуњење Христових речи - "добро дрво добар род рађа, а зло дрво зао род рађа". Zvonko, brate dobro drvo može i šugav plod dati! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Da , brate navodio si citate na koje smo ti odgovorili.Problem je što navedeš citate ali nerazumiješ njihova značenja(bez uvrede) A po islamu se ne može proizvoljno tumačiti!!! Ето ту смо, па ћете ми објаснити. Оно што ја видим јесте испуњење Христових речи - "добро дрво добар род рађа, а зло дрво зао род рађа". Zvonko, brate dobro drvo može i šugav plod dati! Па ето, неки плодови се одвоје од дрвета па се уцрвљају... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Da , brate navodio si citate na koje smo ti odgovorili.Problem je što navedeš citate ali nerazumiješ njihova značenja(bez uvrede) A po islamu se ne može proizvoljno tumačiti!!! Ето ту смо, па ћете ми објаснити. Оно што ја видим јесте испуњење Христових речи - "добро дрво добар род рађа, а зло дрво зао род рађа". Zvonko, brate dobro drvo može i šugav plod dati! Па ето, неки плодови се одвоје од дрвета па се уцрвљају... Исто ово и Ениз и Микаел причају за радикале који блате ислам, али њима не верујеш? Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Da , brate navodio si citate na koje smo ti odgovorili.Problem je što navedeš citate ali nerazumiješ njihova značenja(bez uvrede) A po islamu se ne može proizvoljno tumačiti!!! Ето ту смо, па ћете ми објаснити. Оно што ја видим јесте испуњење Христових речи - "добро дрво добар род рађа, а зло дрво зао род рађа". Zvonko, brate dobro drvo može i šugav plod dati! Па ето, неки плодови се одвоје од дрвета па се уцрвљају... Исто ово и Ениз и Микаел причају за радикале који блате ислам, али њима не верујеш? Верујем брате. Све што мислим већ сам објаснио и нацртао да и неписмени могу да разумеју. Буди ми здраво ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2010 А ово је било још пре пар месеци па не видесмо побуне и демонстрације: http://www.assistnews.net/Stories/2010/s10060047.htm Hundreds of Bibles Have Been Burned By The Iranian Government Security Forces IRAN (ANS) -- The Farsi Christian News Network (www.fcnn.com) is reporting that Iranian Government Security Forces have burned hundreds of Bibles. A spokesperson for FCNN told the ASSIST News Service (ANS), "This action [of burning the Bibles], which has been confirmed by informed sources, was aired on a site belonging to the Pasdaran paramilitary organization, is nothing less than shameful and the persons responsible must be identified and exposed to the whole world." The report said that on Saturday, May 29, 2010, Ati News, a site belonging to Morteza Talaee, the previous head of the security forces and the current member of the Tehran's city council, "in its usual anti-Christian propaganda" reported that their social-life reporter had disclosed that shipments of so called, "Perverted Torah and Gospels" had entered Iran through its Western borders. Two days later, on Monday, May 31, 2010, the same report was reiterated by the official anti-crime website of the Pasdaran Army called "Gerdaub" which said that a large shipment of Jewish and Christian Scriptures had entered Iran through the Western Azerbaijan province and, according to security officials of that province, the "occupier forces" that operate in the Western regions of Iraq were responsible for such activities. FCCN stated that Gerdaub, the official website of the Pasdaran Army [also known as the Iranian Revolutionary Guard Corps (IRCG] continued its report by quoting the security official who had stated: "Some of these books are distributed locally, but most of the books are smuggled and distributed all over the country. In just the last few months, hundreds of such 'perverted Bibles' have been seized and burned in the border town of Sardasht."... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука