Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цитат
  Цитат
  Цитат

Није довољно што смо мала деца, него смо још и зла деца.

Ф. М. Достојевски

Јооој Никола , уз овај мисао плашиш ме и са Автатом  zru

Nije to nista strasno za postovaoce dobro industrial zvuka. 0110_hahaha

uze mi rec iz usta dobri i verni Aquilio!!!!!  dada

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Није довољно што смо мала деца, него смо још и зла деца.

Ф. М. Достојевски

Јооој Никола , уз овај мисао плашиш ме и са Автатом  zru

Nije to nista strasno za postovaoce dobro industrial zvuka. 0110_hahaha

uze mi rec iz usta dobri i verni Aquilio!!!!!   dada

Е , па кад је тако онда више ми ниси  bangin
Подели на овим сајтовима

Ako se Бог и сав свет не старају о теби, твоје старање о себи вредиће колико и сејање дјетелине по мору - Св. Николај Жички

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Smrt nam je dobar saputnik, dobar prijatelj i veliki savjetnik. Ne plašimo se nje i ne zaboravljajmo je. Najveća mudrost neka nam bude u životu - SMRT. Nikada ti ona neće uliti zlo. Uvijek će ti govoriti: čuvaj se grijeha, čovječe, jer ćeš umrijeti. Ona ti kaže najveću istinu. Zašto? Jer će ti uvijek govoriti da si tek prolaznik, umrijećeš i stajaćeš pred Bogom, da položiš račune o svemu što si mislio, šta si učinio, o svemu šta si uradio - Starac Kleopa

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Budite uvjek spremi za darove Gospodnje i to uvjek nove,

nikad ne zaboravite da je Bog tisucu puta spremniji darivati,

nego sto smo mi spremni primiti....

Stvavimo svoje nade u Njega i tada u nasem zivotu... "nista nije uzalud"

Подели на овим сајтовима

Budući da je naša jedina želja da nastavimo da živimo, naš život je postao takav da se ne može živjeti - Jonesko

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

O GORDOSTI

Жедна су уста при морској води, а душа празна при свјетској слави.

Неки људи од охолости и силе носе чизме и изнад кољена, а славољубиви и горди говоре о себи више него што пристоји.

Кокош огласи да је снијела јаја и зато их изгуби, а славољубиви хвалећи се губи сваку врлину., ако је има.

apel.png

Подели на овим сајтовима

Лисица када види да не може отети се из гвожђа, ногу прегризе, да живот спаси. И ти претрпи и пожртвуј се ради вјечног добра.

apel.png

Подели на овим сајтовима

Паук је врло себичан, нити купи мед за људе као пчела нити прави свилу за жене као бубица, али има врлину ћутања. И међу људима са више мана нађе се нека врлина.

apel.png

Подели на овим сајтовима

ccvige klapklap klapklap

• Волим 1

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Одг: Архимандрит Гаврило (Вучковић) на форуму Живе Речи Утехе

« Одговор #281 послато: данас у 15:25:51 »

Одговори са цитатомЦитат

Bog blagoslovio brate Dejane

Ne osvrćući se na ono šta ko kaže već saukati rukav

i na duhovnom i misionarskom polju raditi.  аплауз

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...