Иван Ц. Написано Октобар 10, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2020 Посетите линк и погледајте 3D виртуелно путовање до Храма Гроба Христовог у Јерусалиму ЛИНК View full Странице Agaton Vuzman and Bokisd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Октобар 10, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2020 Приметио сам да најбоље ради у Chrome Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Октобар 10, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2020 Одлично је ово. Хвала за линк. Једино штета што не може да се заустави снимак кад хоћеш у одређеном тренутку (или ја не могу да се снађем). https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Октобар 10, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2020 On 10. 10. 2020. at 12:42, Родољуб Лазић рече Одлично је ово. Хвала за линк. Једино штета што не може да се заустави снимак кад хоћеш у одређеном тренутку (или ја не могу да се снађем). Expand Може... и имаш доле да зауставиш звук... Одлично урађена презентација. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Октобар 10, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2020 Lepota, ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Октобар 10, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2020 On 10. 10. 2020. at 12:42, Родољуб Лазић рече Једино штета што не може да се заустави снимак кад хоћеш у одређеном тренутку (или ја не могу да се снађем). Expand Sto kaze Ivan, levi klik misom i strelicom na zvuk i drzis levi klik misa i stoji snimak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SrbinKatolik Написано Октобар 10, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2020 Što je lep ruski jezik najlepši slovenski jezik kao pesma.Bravo svaka čast Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука