Плаво Небо Написано Фебруар 17, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2020 пре 2 минута, Bokisd рече ....gledao sam samo od pola poslednju cetvrtinu tako da ne znam, ali sam cuo da su bili naklonjeni panterima 2 kada su nas stizali..... mislim da onaj faul Berona u napadu pri kraju jeste diskutabilan..... Шта?! Ја устао на 6 разлике за ЦЗ на неких 20так секунди пред крај регуларног дела и хтео да баталим да гледам па застадох, рекох, ајд да се вратим.. А то за Берона.. левом руком је ударио Пејџа током улаза ка кошу, ако на то мислиш. А да не причам што га је пре ударања одгурнуо исто левом руком. Ево, на 7.33 пусти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Фебруар 17, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2020 пре 8 минута, Плаво Небо рече Шта?! Ја устао на 6 разлике за ЦЗ на неких 20так секунди пред крај регуларног дела и хтео да баталим да гледам па застадох, рекох, ајд да се вратим.. А то за Берона.. левом руком је ударио Пејџа током улаза ка кошу, ако на то мислиш. А да не причам што га је пре ударања одгурнуо исто левом руком. Ево, на 7.33 пусти. bas si se probudio na vreme.... Ne nisam mislio na faul Berona u odbrani, mislio sam na jedan njegov faul u napadu pri kraju utakmice.... ovo u odbrani na 7.33 se svira to je jasno, .... nego nema nesto saopstenja.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 17, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2020 пре 33 минута, Bokisd рече nego nema nesto saopstenja Да их подсетимо. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 17, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2020 Bez veze je sto mi ne gledamo vise nase igrace, nego strance.. Nismo vise institucija kao sto smo bili nekad. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 Никако да поставим овај линк Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 Ovi klinci videli od ovih starijih u Kupu,.... Плаво Небо and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 2 часа, Bokisd рече Ovi klinci videli od ovih starijih u Kupu,.... A za drugačije ni ne znaju. ? Bokisd је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Март 5, 2020 Пријави Подели Написано Март 5, 2020 Браћа Армејци нам изгубише, браћа Паокаре победише, док ми одиграсмо нерешено Дуња and Bokisd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 5, 2020 Пријави Подели Написано Март 5, 2020 пре 3 часа, Плаво Небо рече ...док ми одиграсмо нерешено Ne bi bilo nerešeno da nam nije postalo više neprijatno. Ipak važimo i za milosrdne. :d Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 пре 20 часа, Дуња рече Ne bi bilo nerešeno Већ би био пенал за нас да је судија био поштен и апропо тога реченог свирао би барем два црвена, један за оног Дегенека и један за Гобељића, а да не причам да су се сами звездаши исповређивали колико су грубо играли од старта. Тако им онај, назови судија, дозволио да играју. Све што је нама свирао као фаул њима није и још им дозволио и грубље да играју. Смучило ми се више да гледам шта се ради. Дуња and sampaganini92 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 пре 2 часа, Плаво Небо рече Већ би био пенал за нас да је судија био поштен и апропо тога реченог свирао би барем два црвена, један за оног Дегенека и један за Гобељића, а да не причам да су се сами звездаши исповређивали колико су грубо играли од старта. Тако им онај, назови судија, дозволио да играју. Све што је нама свирао као фаул њима није и још им дозволио и грубље да играју. Смучило ми се више да гледам шта се ради. Malograđanin. Polusvet. ? Ali uprkos njemu, ostaje jedno (sad svi navijačkim tonom): haveaniceday, Broken and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 jaoj grobari samo nešto kukate kao prave curice Дуња, Поет and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 пре 15 минута, Milica Bajic рече jaoj grobari samo nešto kukate kao prave curice Objektivnost je naše drugo ime. A za naše neprijatelje ovaj forum može lako da postane tesan, recimo... + smajlikogprogutamrak U potpisu: smajlikojiturpijanokteiočnjakenaizmenično Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 пре 1 минут, Дуња рече Objektivnost je naše drugo ime. A za naše neprijatelje ovaj forum može lako da postane tesan, recimo... + smajlikogaprogutamrak E moja Dunja, ako je spalo na tebe da ih braniš, onda se predajem odmah, kačim kopačke o klin Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 @Milica Bajic U ovo doba dana ja sam glavna linija odbrane, a ja: Ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kakva je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim. (Inače su ovu moju izjavu pripisali nekom Lazaru, ali se ne ljutim...) Milica Bajic and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука