Jump to content

Jermenija proglasila ratno stanje

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, Dragi рече

Imali smo mi i epirsku despotovinu pa je propala. 

Ne bojim se ja Albanije. Osim toga, ako im je suđeno da budu najmoćnija sila u jugoistočnoj Evropi, to će da postanu i da li se ja njih plašio ili ne. Od 1991 smo se plašili u Srbijici da će da nas bombarduju, i 1999 onda su nas zaista bombardovali, ovu sudbinu nismo izbegli samo što smo se plašili. I pokoravali. A da se nismo plašili - a vala mnogo smo se plašili - možda bi drugačije izašli iz kriza 1990-ih..? 

Ali ne plašim se ja Albanije. Niti onih u 1980-ima prognoziranih biće više Albanaca na Kosovu nego li Srba u celo Srbiji u 2020. Trenutno im broj na Kosovu čak više opada nego Srbima u Srbiji, toliko o tome da će 2020. godine da bude više Abanaca u Srbiji nego li samih Srba. Albanija nije u prirodnoj poziciji da bude regionalna sila. Naime, ovo bi bila da je u toj poziciji. Može samo veštački da se guraju da budu sila, ali čim bi prestala ta podrška, Albanija bi se vratila na svoju prirodnu periferiju, i da budu pola-Italijani kako ih smatraju Italijanci. Koja ironija: Italijanaca se ne plašimo, ali plašimo se Albanaca koje Italijani smatraju svojim slugama. Ali strahovi su često iracionalni.

Ti znas koliko tvoja zemlja ima stanovnika ? Srbija je bez Kosova i CG u sadasnjim granicama 1991 imala 8 miliona stanovnika a danas ima 6 800 000, da li znas da Albanija i Kosovo imaju 65% stanovništva mladjeg od 35 godina a Srbija 60% starijeg od 45 godina ??? Izgubili smo pritom etničke granice a sa juga od prijatelja cujem da su Albanci pokupovali stanove vec u Vranju i okolini pre vise godina a da zadnjih godinu dana kupuju i po Nišu gomilu stanova ? To ti je sve nepoznato ili kao vecina nas Srba glavom u pesak ?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 604
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pogodjeni autobus je bio civilni i prazan, sto znaci da je ta akcija prosla bez zrtava.

...

209619_320277553_Inag.jpg.137890f5399a0e3d0a32e70ed38fb80f.jpg

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Jermenija-vs-Azerbejdzan-sukobi-oko-Nagorno-Karabaha_145.html

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Jos gubitaka azerbejdzanske strane.

PAZNJA! SNIMAK 18+!

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, SrbinKatolik рече

Ti znas koliko tvoja zemlja ima stanovnika ? Srbija je bez Kosova i CG u sadasnjim granicama 1991 imala 8 miliona stanovnika a danas ima 6 800 000, da li znas da Albanija i Kosovo imaju 65% stanovništva mladjeg od 35 godina a Srbija 60% starijeg od 45 godina ??? Izgubili smo pritom etničke granice a sa juga od prijatelja cujem da su Albanci pokupovali stanove vec u Vranju i okolini pre vise godina a da zadnjih godinu dana kupuju i po Nišu gomilu stanova ? To ti je sve nepoznato ili kao vecina nas Srba glavom u pesak ?

A podaci su kao tačni? Kao oni da Muslimanka u Bosni ima prosečno devetoro dece - devetoro dece prosek molim, što znači svaka druga Muslimanka ima devetoro dece. Svakako, ali, zato što Muslimanka ima prosečno devetoro dece, Srbi su izgubili i moraju što pre da se predaju. Pa da...

Ja u životu nisam video Muslimanku da ima devetoro dece. Muslimani su kao i pravoslavni Srbi, ni više ni manje, sasvim obični, normalni. Ali kad su kao mi, odakle da imaju prosečno devetoro dece? Odakle ta studija, odakle ta procena, ko je napisao, ko proverio, kako je obavio, kako proverio..? Isto važi za Kosovo gde dan danas odbijaju popise. Odakle znaju kada nemaju popise? Igor Jaramaz koji vodi dobre procene i stvarno odbija da falsifikuje došao je čak do brojke da je Albanaca na Kosovu oko 1,3 miliona ako ne i manje i da im se broj više smanjuje nego Srbima. Ovo se slaže i sa mojim procenama kada uzmem albansku demografiju na Kosovu odkad imamo popise tamo. Jedino u 1970-ima imamo tu jednu čudnu eksploziju albanske populacije gde se broj Albanaca za samo deset gdina zvanično ustročuje, dakle raste za 300 % !! Za deset godina. Čudno umnožavanje, jer nije prirodno. A danas Albanci više gube na populaciji nego mi Srbi. Barem za Albaniju imamo zvanične podatke da je tako. Tamo demografija opada više nego kod nas.

Hm, ja sam poput starog Winstona: Verujem jedino u studije koje sam sam naručio :) 

Dobar je Winston. Winston je tako pobedio drugi svetski rat ;) 

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

hahah nas Srba ima oko 200 miliona, Srbi prosecno imaju oko 30 godina imamo malo starijih od 65% sve ostalo su mladi i Srbi se konstantno doseljavaju u Srbiju iz celog sveta a Albanci broj im pada svi se iseliše sve ih je manje i imaju sve manje teritorije a Srbija je sve veca i veca. Albanci su luzeri gube sve ratove mi dobijamo , Sloba nam je i otac i majka a fašisti koji su došli nakon 2000 drzavni neprijatelji. SPC e tu tek stojimo svake nedelje oko 8 miliona Srba ide na svete mise, tj liturgije Srbi su hvala Bogu vecina na Kosovu, u Vojvodini nas ima 2 miliona, Makedonija je isto nasa tamo su sve Srbi nema Makedonaca a posebno ne Albanaca. Albanci starački narod mi im čuvamo dzamije na Kosovu i jugu Srbije sve ih je manje :D :smeh1::smeh1::smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Dragi рече

Ono vidiš kako telo leti...

Na pocetku snimka azerbejdzanski tenk puca kroz onaj zid, a onda i njega i jos nekolicinu drugih pogadjaju PT rakete, otprilike bas iz ovog pravca odakle i snimatelj gleda. Na jednom od pogodjenih tenkova bili su i pesaci.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, SrbinKatolik рече

Ako lete Jermeni ne zelim to da gledam. Ako lete Azeri to može...

Nisu Jermeni, ovo je azerbejdzanski oklop opet nadrljao.

Подели на овим сајтовима

Jermenska "9K33 Osa" obara azerbejdzansku BPL "Orbiter" (izraelska proizvodnja).
Snimak iz kabine, gleda se kroz nisanski ekran "Ose".

...

Подели на овим сајтовима

Rusi javljaju da zaseda ODKB (ciji je clan i Jermenija), i da je jermenski ambasador u Moskvi kazao da za sad nisu trazili pomoc saveznika, ali da je to sasvim moguce, obzirom da Turska prikriveno vec ucestvuje u sukobu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...