Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Млађони@

Него Млађо,батали књиге,каква је оно биљка ван европског порекла у ћошке собе ,јел то будућност српске пољопривреде... :)))

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 30. 12. 2014. at 19:36, Зосима рече

Млађони@

Него Млађо,батали књиге,каква је оно биљка ван европског порекла у ћошке собе ,јел то будућност српске пољопривреде... :)))

Izgleda mi da je u pitanju neki opasan hibrid u fazi dizajniranja! :D

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2014. at 19:36, Зосима рече

Млађони@

Ne smem da ti kazem ce me smeste u aps! :D 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2014. at 19:56, Grizzly Adams рече

Очигледно нека GMO вутра... :)

.. em GMO em VUTRA... najgori sam.. 

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2014. at 21:01, Дани рече

Једна предпразнична :)

10885271_612948802165970_384288810129344

Тако је Дани. Прекини ова нагваждања. Те Боливија, те трава, те либертаријанизам, трт, мрт, свастикин бут...

Подели на овим сајтовима

Чисто да реКНем коју у своју одбрану, пошто морам сам себе да браним по службеној дужности, јер адвокати не раде. :-)

Овај, нисам мислио ништа лоше кад сам рекао да су све неки згодни људи, али баш ништа. Већ напротив, заиста сам то мислио.

На моју "скромност" се нећу освртат'.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

On 31. 12. 2014. at 6:07, Пг рече

Чисто да реКНем коју у своју одбрану, пошто морам сам себе да браним по службеној дужности, јер адвокати не раде. :-)

Овај, нисам мислио ништа лоше кад сам рекао да су све неки згодни људи, али баш ништа. Већ напротив, заиста сам то мислио.

На моју "скромност" се нећу освртат'.

Meni se svidja to sto ti imas lepo misljenje o nama, ali mi se ne svidja st onemas lepo misljenje o sebi. TO skodi i tebi i nama!

Подели на овим сајтовима

On 31. 12. 2014. at 16:42, Млађони рече

Meni se svidja to sto ti imas lepo misljenje o nama, ali mi se ne svidja st onemas lepo misljenje o sebi. TO skodi i tebi i nama!

1. Да кренемо од овога "То шкоди и нама".

Виђи `вако. Једног дана, Боже здравља, кад дођеш у ову моју постојбину, идемо да ти тражимо снајку(обећао сам). Пошто не сумњам да ће ту бити било каквих проблема, мислим да ће једина мука бити да ти нађемо неку која ће као мираз да ти донесе једно хектар земље - чисто да се занимаш.  :D Ако ти будеш једног дана морао да пођеш на службени пут(рачунам да ћеш поред обрађивања земље имати и неки државни посао - је л` тако, тако је!), мораћеш твоју будућу супругу да оставиш на чување код некога, зар не? Тако да ћеш моћи мирне душе да је оставиш код мене, а да не бринеш за последице.  :D  И, како то теби шкоди?  :D

2. Добих велику а незаслужену пажњу. Ни да сам поставио неку слику на којој сам љепши од Вучића. Добро, то је немогуће. Од оног Бреда што се презива као једна раса паса и што га Северина нешто помиње.

П. С. Није то лоше мишљење о себи, далеко од тога. Ето, нека буде да сам физички просјечан момак, да не давим(о) са том причом. 

И обећавам да нећу до идуће године давити на овој теми више! :D  Ето! 

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2014. at 15:36, Juan рече

Ај мало да пресечемо ове манекенске и да убацимо хорор.

10rizwo.jpg

ko iz nekog filma Larsa fon Trira

mislim to mi je associjacija

mada može i Bergman

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 31. 12. 2014. at 17:40, Пг рече
П. С. Није то лоше мишљење о себи, далеко од тога. Ето, нека буде да сам физички просјечан момак, да не давим(о) са том причом.  И обећавам да нећу до идуће године давити на овој теми више!   Ето! 

Е вала кад ја могу дуплог себе да ставим овде, можеш вала  и ти :))) 

Подели на овим сајтовима

On 31. 12. 2014. at 18:47, Милан Ракић рече

Е вала кад ја могу дуплог себе да ставим овде, можеш вала  и ти :))) 

on samo želi da podigne pažnju pre objavljivanja fotografije... :)))

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Ajdete bre ljudi, sta se opterecujete fizickim izgledom, ko da je to bitno mi smo svi nasi ovde. :)

Jaaaaooo iskocila mi bubuljica na celu, idem da preplacem Novu godinu sad.... :D

Подели на овим сајтовима

On 31. 12. 2014. at 19:15, Deki992 рече

Ajdete bre ljudi, sta se opterecujete fizickim izgledom, ko da je to bitno mi smo svi nasi ovde. :)

Jaaaaooo iskocila mi bubuljica na celu, idem da preplacem Novu godinu sad.... :D

Badi bilder na hemiji da se ne javlja! :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...