Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 29. 12. 2014. at 20:53, Juan рече

Ово негде на Видиковцу?

Tebe nikad neće pustiti taj šerlokovski duh :))

p.s. ako sam u pravu - onda si vrlo blizu :D

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Шта је ово - на овом форуму све манекени и манекенке! :-)

Тачно ми дође да поставим своју слику, да не помисли неко са стране да незгодним(читај грдним) људима није дозвољено да поставе своју слику, не дај Боже, је ли, па да нас оптуже за "љепотизам". :-)

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Носач неба, задњи десни (са патријархове десне стране), јест'да се види само пола главе, али на слици има доста занимљивијих ликова међу које се и ја, ето, умијешах :)
Иначе, слика је узета са http://hhsbl.org/ (ако се то мора навести због ауторских права)

DSC_5811.JPG

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2014. at 9:49, Goku рече

Носач неба, задњи десни (са патријархове десне стране), јест'да се види само пола главе, али на слици има доста занимљивијих ликова међу које се и ја, ето, умијешах :)

Иначе, слика је узета са http://hhsbl.org/ (ако се то мора навести због ауторских права)

DSC_5811.JPG

Ispravih sad komentar,mislila sam da je sliku postavio pg,pa sam dala komentar na to...u svakom slucaju prelela slika.Sija, iako kisno  :)

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2014. at 11:05, Natasa Malinovic рече
Lep si, samo si stidljiv,mozda suvise skroman

Велико хвала на комплиментима, мада за ово прво ниси у праву :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2014. at 11:12, Goku рече

Велико хвала на комплиментима, мада за ово прво ниси у праву :)

Mislis za prvi komentar? U pravu sam :)Gledam sad i tvoj opis slike..svakako se moze i na njega odnositi.".међу које се и ја, ето, умијешах"  Dobro sam ja to nazvala, preterana skromnost :) 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2014. at 11:17, Goku рече

Није Пг једини; правда за ружне! :)

Ne slazem se Just_Cuz_19  Lep si i ti, a verujem i da je Pg..nego je medju hriscanima moderno glumiti preteranu skromnost, da ne kazem laznu hahahaha :))) Samo poraditi na stavu i na preteranoj stidljivosti i skromnosti....sve drugo vam je Bog dao, i lepotu, i pamet,i... :) Ugledajmo se malo na ateiste, po ovim pitanjima :) oni iz sebe uvek izvlace najbolje, tako i treba :)

Подели на овим сајтовима

Значи, код Muramase по савјет :)

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2014. at 11:41, Goku рече

Значи, код Muramase по савјет :)

jeste, i on ima dobar stav, i vidis da  se cudi Pg-u...a inace ja imam par prijatelja ateista, i onda kad zalutam u nekoj prepodobnosti ili laznoj skromnosti, ili vec u necem za sta poverujem da je hriscanski tako misliti, a u stvari je promasaj, onda me ti moji ateisti vrate na zemlju, da ne kazem na pravi put :)

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2014. at 11:46, Natasa Malinovic рече
kad zalutam u nekoj prepodobnosti ili laznoj skromnosti

Како ми је ово само познато ...дође нам ко знак распознавања  :D

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2014. at 12:15, Muramasa рече
Neki put mi je milija Miroljubova gordost i mesijanska samouverenost nego smirenoumlje i prepodobnost koje sam vidjao na Ihtusu i uopste kod Artemijevaca.

Значи ми смо зурлоти и лицимури? .... :D  :D  :D

( Мислим на нас смирене из СПЦ-а )

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...