Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Flojd рече

Znaci da bi jednacina bila tacna, zavisi i ko sam ja. Ili bolje reci da li sam ja 1 ili -1. ?

Ne ide ti ovo, zaboravi... :))) 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 16 минута, Anika рече

Ne ide ti ovo, zaboravi... :))) 

Pa sa, ja sam oba tri. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Flojd рече

Pa sa, ja sam oba tri. ?

Па знаш шта, ти си као неки имагинарни број, потребно је да се квадрираш да би постао реалан, али проблем је што ћеш онда бити негативан, ал' ако те још једном квадрирамо постајеш природан... :)))

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Anika рече

Па знаш шта, ти си као неки имагинарни број, потребно је да се квадрираш да би постао реалан, али проблем је што ћеш онда бити негативан, ал' ако те још једном квадрирамо постајеш природан... :)))

Tako je. ? I umnozimo posle.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, stevan911 рече

@Anika @Smaragdni kamičak Nisam znao da ovde ima matematičara :smeh1:

Kamicak nije, ja sam ta. :blush:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, stevan911 рече

@Anika Vidim da se i ona razume pa sam pomislio da je :)

Ma ja to na brzinu izguglala pa da se napravim pametna. ;)

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Ja bih rado ostavila ovde sliku, da se predstavim našem društvu iz ćoška, ali gledano na to da će svaki bot koji svrati videti ko sam...malo mi to nije u redu...pisala sam svašta, malo ko to može da razume :)

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Ekatarina_mala рече

Ja bih rado ostavila ovde sliku, da se predstavim našem društvu iz ćoška, ali gledano na to da će svaki bot koji svrati videti ko sam...malo mi to nije u redu...pisala sam svašta, malo ko to može da razume :)

Ne kri se ko zmija noge. Nego kaci.

Pisah i ja svasta pa okacih sliku. Kom se svidja nek gleda kom se ne svidja ne mora. Ete tako. I sta se krijes ce pomisle ljudi da si bot. Posto ih ima dosta ovde na forum. 

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

Beljanica i nindza kornjaca. ??

IMG-958bcd4bc70a5dc993e2444d4ff4857f-V.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, grigorije22 рече

Ustanovio sam da sam i ja znao no sam zaboravio. Sad znam i prezime. :)))

Извукао си се. 

А ја сам јој заборавила презиме. :scratch_head:

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...