Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 41 минута, Broken рече

Moye bore su moya stvar. Mada, moram priznati da ne znam...dugo nisam bio pred ogledalom. Sve mi je teze da prihvatim ono sto vidim. Mislim, I dalje sam vrlo privlacan zreo muskarac...cak,iskreno, vrlo privlacan kad do pola zazmurim na oci ali vidim kako starim...ja vidim...drugi ne vide. 

joj brate mili, oprosti mi, nisam htela da te povredim, preterala sam, izvini :mazenje:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 35 минута, ana čarnojević рече

@Sofija_ Sofi sestro ova poslednja slika je nemoguća sa 47. ili si stavljala filere oko usta. što pozdravljam, zato i služe.

izgledaš bruka jedna biggrinlove.gif skroz nečural.

nikakve inekcije ne dolaze u obzir, idem redovno kod kozmeticara, ali samo za negu i obicne tretmane..imam prijateljice koje su se botoksirale, sad su skroz iskrivljenog lica, strasno izgleda..

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, ana čarnojević рече

neke bockalice da budemo lepe. meni moja kozmetičarka rekla da stavlja i muškima, samo da znaš. ja još nisam ali planiram.

eeee imam slike otecenih i ukocenog lica, prijateljica mojih, smucilo bi ti se da vidis...ja sam pre za zatezanje lica ako vec mora, nego za inekcije, zatezanje je efikasnije i manje su sanse za unakazenost, pogledaj onu pevacicu Jami, njeno lice je unakazeno, zalosno za videti

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Broken рече

Neke da se konzerviram.

Za to koriste formalin... 0703_read

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, stevan911 рече

Nisam upućen u situaciju :smeh1:

Pocni odavde, ovo ti je jedna detoksikovana tema sovinistickog tipa.

...

...

E, posle imas one druge dve, slicnog ali ukrstenog imena (muski pitaju - zene odgovaraju, i obrnuto). I tako je vreme da se ovi naslovi malo aktiviraju.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, stevan911 рече

@obi-wan svakako hoću čim pre ☺

Disclaimer: Samo pazljivo - ako nesto pijes dok citas ove teme, strogo vodi racuna da se ne zagrcnes i da ne prospes pice.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...