Гости Guest Гајић Написано Јануар 20, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 Мац, мац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 Malo smo se maskirali i filtrirali jer smo tako u mogucnostima Feministicki momenat - The mask of Zorro Nektarija*, АлександраВ, Trifke and 22 осталих је реаговао/ла на ово 18 7 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 Super si odradila ovo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 1 hour ago, Broken рече Super si odradila ovo. Fala zaigrala se, nikakva ozbiljna obrada. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 Obuven si. Nektarija*, Лидија Миленковић and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 Mada ja mislim da su ovo fejk tegovi. Realno, ne može čovek da radi čučnjeve sa tolikom težinom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 пре 26 минута, Broken рече Obuven si. Ево, тета @Ayla , можеш да престанеш да бринеш. Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 пре 1 сат, Muramasa рече Još sam malo ojačao od prošlog puta. 5 x 140kg. ... Let me see that waaaarrr face!!... drvce је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 пре 2 часа, Muramasa рече Još sam malo ojačao od prošlog puta. 5 x 140kg. Zvezda ovog lo-fi ambijenta mi je azbestni (?) zid pokriven grbom i masnim jastukom. Sve bi bilo mnogo upecatljivije kad bi nalepio konstantnu buku krunilice za kukuruz, vrisku kupleraja, komsijsku svadju i neprestani plac bebe - a ti nista, usredsredjen dizes svojh 0.7tona k'o Šri Činmoj. obi-wan and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 11 часа, Lady Godiva рече Ево, тета @Ayla , можеш да престанеш да бринеш. Daaaaaa... e baš hvala, kako njemu, koji me je brinuo, tako i tebi. Grli vas teta Ayla. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Pozdravi iz Beca. Рапсоди, Nektarija*, Vladan :::. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 7 4 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 8 часа, ana čarnojević рече divna si. kad povezem tvoje lice i tvoje ikone...i skromnost koju pokazujes, pa blago onom cija si. Slava Bogu. Ah taj internet, sve deluje bolje nego sto jeste Hvala ti puno na lepim i diivnim recima, jer to je sve u oku divnog posmatraca ana čarnojević, Sanja Т., Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 41 минута, Лапис Лазули рече Ah taj internet, sve deluje bolje nego sto jeste Hvala ti puno na lepim i diivnim recima, jer to je sve u oku divnog posmatraca I posle ispadne kako ja lose vidim! Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 21 минута, Trifke рече I posle ispadne kako ja lose vidim! Nije lose samo nerealno ? Kvalitetna fata morgana Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 10 минута, Лапис Лазули рече Nije lose samo nerealno ? Kvalitetna fata morgana Jeste ja i 22 drugih nismo videli dobro. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука