Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Шеди 1! :)

Кад ми је поправни?

А шта ћу кад сам међу камењем рођен, па од силних крша нисам чак ни манастир видио. Урођена деформација.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Кад ми је поправни?

А шта ћу кад сам међу камењем рођен, па од силних крша нисам чак ни манастир видио. Урођена деформација.

Ал зато ви Црногорци Београд имате у малом прсту. :) Другар тренутно ради у Подгорици, послала га фирма и скоро му се ово десило:

Kralj Nikola vs Tadeus Koscusco

Treba da se nadjem sa kolegom u Podgorici u Kralja Nikole , i idem pitajuci ljude usput za ulicu ,racunam to je sigurno neka od glavnih ulica u centru , dvoje troje ne znaju ...naidjem na dva lika na mostu na Ribnici i pitam ih jel su odavde vele jesu , ja ih pitam za Kralja Nikole...oni misle pa ponavljaju zacudjeno Kralja Nikole ??? Ne znaju ...
ja revoltiran naglas konstatujem "au ko da trazim ulicu Tadeusa Koscuska a ne Kralja Nikole !!" ( aludirajuci na velicinu osobe po kijoj ulica nosi ime i lokalni znacaj ) ...kad jedan od ove dvojice na to ko iz topa " a velis Tadeusa Koscuska ! To ti je jadan u Beograd odmah poslije Kalemegdana pa lijevo " :-))))
Подели на овим сајтовима

Ал зато ви Црногорци Београд имате у малом прсту. :) Другар тренутно ради у Подгорици, послала га фирма и скоро му се ово десило:

То је наш најдражи "камен". :)

Знаш оно да нам се по рођењу ставља мапа Београда под јастук. :)

Зато бих му и ја дао исти одговор.

Подели на овим сајтовима

Grčka (Meteori) iza na stenama se vidi manastir Varlaam.

Ја сам сад тамо.

Подели на овим сајтовима

Ето, замало да буде форумашки сабор на Метеорима, јер би нас се више од троје сабрало.

Нисам водић, сад сам вођено биће.

Подели на овим сајтовима

Ја сам сад тамо.

Пошто сам ја, због силног камења, пао на испиту препознавања, могла би и ти сад да поставиш једну слику са Метеора (ал' ово да не чује/види нико), а ја ћу тријумфално да се похвалим како знам о чему се ради. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...