Милан Меденица :) Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 да, деди је то фах, а мени су фах компови, па можда можемо да преместимо удаљеност и неискуство тим путем? ако постоји евентуална задршка незнању или неискуству да је истиснемо ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 ????????? ????? ?? ?????? ?? ?????? ? ???? ?????? ??? ????? ''????????'' ???????????, ????? ??? ??????? ????????? ?? ??????? ???? ????????? ma ajde ne mogu se zamajavati sa tim smajlijima i tako to ?????, ?? ??? ???? ?? ?? ?? ????????, ???? ??? ?? ????, ??? ????? ?? ????? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/wink.gif ajd eBoga ti ostavi se toga, idi o cemu on razmislja, u pravu si nasmejao sam se radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ширите и на фејсбуку http://www.facebook.com/event.php?eid=153355373777 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Хвала, Медо :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 http://www.facebook.com/event.php?eid=146862307005 0104_cheesy Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 14, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 Браво за потпуну најаву :-) 0205_whistling Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 Ко све долази на предавање? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 искушеник, чтец, ја ... још неко? ајмо људи рукице горе bleh мислим, Димитрије би требао реда ради 0202_238 8086.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 нееего јел има неко диктафон, да га снимимо па да га штанцујемо? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 Ако нисте знали, долазим и ја :-)) А долазе јоше неки из моје цркве. Ја имам мобилни којим бих могла да снимам, мада мислим да је звук бољи када се снима видео фајл, а, јел те, то заузима много места, па не знам шта да радим... вероватно да ми је сигурније да снимам само аудио... да метнем мобилан на бину или да седим у првом реду... али мислим да је боље да снима још неко па да видимо чије је боље... увек постоји опција да ми стигне смс или да ме неко зове па да ми се прекине посо... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 Ја долазим, као и још неки моји... Нисам ништа успео за диктафон, а то са телефоном јесте проблем. Позове те неко и онда краааај! У сваком случају видимо се у 19. часова! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='8086.gif' /> е ја ћу гледати онда други пут, ако Бог да klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> далеко сам klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 Како је то било надахнуто предавање! Нема спавања, таман се нешто замислиш, а Дими промени тоналитет :-) и одмах поново слушаш. Држи пажњу, једноставним речима изражава оно што и сам осећа, и тако нас води на неко путовање са собом... било је као да се одвијао неки добар филм, за који није потребна музика, мењање кадрова и сл. Хвала, Димитрије! Што се снимка тиче... поскидала сам са телефона све снимљене аудио записе које имам... и сад треба да видим који је који јер немају називе... па да поставим 0102_laugh Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 0102_laugh Predavanje je bilo neverovatno! Opitno sto ono kazu, iz srca, zaista nadahnuto i za vreme "zvanicnog" predavanja a i posle njega. Dugo nisam bila ni na jednom predavanju i neki znaju da nisam planirala doci ni na jucerasnje predavanje, ali ne samo sto nisam zazalila, nego mnogo vise od toga, dobila sam odgovore na neka pitanja koja su me "mucila" neko vreme. Nije bilo prepuno ljudi, atmosfera je bila onako porodicna, a Dimitrije i prota Dejan sa svojim na trenutke i saljivim komentarima su zaista ugrejali mnoga srca! Jedva cekam snimak Dimitrije hvala ti 0102_laugh Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 Поставите за мене лењог који нисам био па да чујем шта је брат Димитрије беседио. 0102_laugh Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука