sasluzitelj Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 ???????! ??????! ??? ??? ???? ???? ????? ?? ???? :-) potpisujem, cekamooo B)a Dimitrije, ti znas kako smo mi strpljivi to nam je onako "kolektivno" vrlina dada B) da da znam :smiley: radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Октобар 24, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 0110_hahaha 0409_feel Mico, ali on nije svestan da mi i dalje cekamo, a da vreme ide tika taka 0409_feel Nego, aj pomera se sat, da mu oprostimo i to jos Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 24, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 ја идем уживо, ако Бог да, да слушам овог нашег великог брата у малом телу 0409_feel 0409_feel потрудићемо се да се организујемо за снимање неке врсте ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Октобар 24, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 u Va? Kako ces posle natrag? Hmmm, vidis ti to, mogli bi da organizujemo povorku, doduse, musko si pa ne mozemo da budemo mironosice 0409_feel ali i to cemo srediti 0409_feel Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 аха идем мало да ми гузица види пут, а волим да се дружим са њим ... ево скорашњег предавања Црква и млади у београдској општини Вождовац http://www.esnips.com/web/CrkvaiMladi-IpodjakonDimitrijePlecevic/ клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 ево скорашњег предавања Црква и млади у београдској општини Вождовац http://www.esnips.com/web/CrkvaiMladi-IpodjakonDimitrijePlecevic/ клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Новембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 СРЕЋАН ИМЕНДАН БРАТЕ ДИМИТРИЈЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 319.gif pravilaa 8084.gif osamucen 0202_238 0202_238 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif 0442_feel 0442_feel ВИЗАНТИОНА И ЧТЕЦ ФИЋА!!! 0442_feel 0442_feel Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 8, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 Da,Mito,pravilaa imendan! 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Новембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 ипођаконе Димитрије срећан ти имендан 319.gif Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Новембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 Браааааааааааааааааааааацо,нека ти је наздравље имендан па да нам што прије владика постанеш 0409_feel pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 8, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 Mnogaja ljeta,mnogaja ljeta,mnogaja ljeta! 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 ја ти већ честитах, ал да имаш и написмено 0110_hahaha СРЕЋАН ИМЕНДАН БРАТЕ МОЈ ВОЉЕНИ да те свети Димитрије вазда облива својом мудрошћу као и до сад и да се видимо у вечности 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 8, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 0110_hahaha Imendan brate Dimitrije ! Neka te cuva BOG i Sveti Dimitrije na mnogaja ljeta ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Новембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 Пријатељу мој,срећан ти имендан са жељом да следећи проведемо сви заједно на неком светом месту. 0110_hahaha Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Новембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 Hvala dragi moji da nas Gospod ukrepi molitvama svetoga vmuc. Dimitrija :smiley: radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука