pokajnik83 Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 Волео бих и снимак из кафића ако неко има 0104_cheesy Димитрије нека нам те Бог чува! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 E taj snimak bi bio sjajan 0102_laugh Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 Управо ми је пукао аплоад. Чујем да један брат има цео снимак, мени је престало снимање после 54 мин јер више није било места.... тако да је у сваком случају боље да он постави. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 предавање је било лепо и корисно stadaradim 0202_238 мени је додуше хајлајт што сам добио свећу са силаска благодатног огња! 0442_feel супер ми је и што сам упознао неке људе, баш сам се обрадовао клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 21, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 Па јел имате снимак? Ух, како је незгодно када слушам о нечему тако добром, а немам опет тога. Хајде поставите снимак, ми ћемо да га објавимо на насловној сајта. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 snimak ce biti postavljen, licno sam zadovoljan predavanjem i to je to po tome pitanju radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 snimak ce biti postavljen, licno sam zadovoljan predavanjem i to je to po tome pitanju naredne srede u Valjevu takodje je usledio poziv za temu Crkva kao izazov mladima radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Имамо ли неког из ВА??? Ко би снимио? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Предавање је било добро, мада је било мало прегласно, али ништа страшно. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 No sleep. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 u sredu 28. oktobra u domu omladine u Valjevu predavanje na temu Crkva kao izazov mladima sa pocetkom u 19 h radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Кад ћемо добити снимак са предавања у Београду? crvenilo Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Miki ce ga tokom vikenda srediti radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 одлично! чекамо! има још људи који треба да чују :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 ???????! ??????! ??? ??? ???? ???? ????? ?? ???? :-) potpisujem, cekamooo B)a Dimitrije, ti znas kako smo mi strpljivi to nam je onako "kolektivno" vrlina dada B) Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука