karadjordje Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Да,постоје. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Који су светитељи најпоштованији у другим помесним црквама нпр. Руској,Грчкој,Румунској итд.? 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Септембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 Hvala bratu Dimitriju na odrzanoj, divnoj duhovnoj veceri u Kotoru. Zaista, bio si nam na blagoslov i ohrabrenje. Mnogi su mi rekli da si im bio ''melem za dusu''. Hvala u ime Crkvene opstine-Kotor, nase brace svestenika i vjernog naroda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Септембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 На жалост, имамо константан проблем са техником- дигиталним камерама, итд. Наиме, имамо само једну дигиталну камеру, с којом смо, у мају, снимали концерт Српског пјевачког друштва ''Јединство''-Котор, а боље да Вам не говорим какав је тај снимак... нула. :smiley: Зато смо одлучили да предавање не снимамо... Међутим, ангажовали смо локални јавни сервис- Радио Котор, на којем ће данас бити емитован прилог са предавања. Уколико мислите да је корисно, претпостављам да могу тај прилог набавити. Ево најаве, на њиховом званичном сајту: http://radiokotor.info/mn/index.php?option=com_content&task=view&id=4799&Itemid=1 Поздрав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 http://www.manastir-lepavina.org/vijest.php?id=4080 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 У понедељак, 19.10.2009. одржаће предавање наш драги ипођакон Димитрије Плећевић, на тему "Црква и младе генерације". Предавање ће се одржати у згради општине Вождовац у Устаничкоj улици у Београду у 19 ч. Видимо се! клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 Браааааааааааааааааааааааааааацо 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 ???????????????????????????????? 0104_cheesy reci radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 Само да те чујем лисицо 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 ???? ?? ?? ????? ?????? 0104_cheesy sto cu ti, eto cuo si me svi misle da sam ja strog a u stvari nisam uopste samo sam do kraja ozbiljan radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 ???? ?? ?? ????? ?????? 0104_cheesy sto cu ti, eto cuo si me svi misle da sam ja strog a u stvari nisam uopste samo sam do kraja ozbiljan ??,?? ?? ??? ????????? 0104_cheesy nisam jos uvek sam klirik MCP radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 У понедељак, 19.10.2009. одржаће предавање наш драги ипођакон Димитрије Плећевић, на тему "Црква и младе генерације". Предавање ће се одржати у згради општине Вождовац у Устаничкоj улици у Београду у 19 ч. Видимо се! клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 синоћ смо имали одлично и богоугодно предавање на тему Дарови Божји и њихово умножавање. сви који су учествовали, могу и потребно је да оставе коментар! 0202_238 на предавању смо научили о самом препознавању дарова, употреби на корист себи и другима, умножавању и Божјој благодати освешћености даровима, искушењима неупотребе или злоупотребе дарова, као и то да су дарови уствари и најмање ситнице у животу које употпуњују и дају смисао. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 Димитрије мораш да научиш да ставиш и неки смајли или барем ''ахахахах'' ономатопеје, иначе ћеш стварно неопозиво да добијеш ауру строгости клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 ????????? ????? ?? ?????? ?? ?????? ? ???? ?????? ??? ????? ''????????'' ???????????, ????? ??? ??????? ????????? ?? ??????? ???? ????????? ma ajde ne mogu se zamajavati sa tim smajlijima i tako to radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука