JESSY Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 И не бојте се оних који убијају тело, а душу не могу убити., него се више бојте онога који може и душу и тело погубити у паклу.(Матеј, 10-28) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 seofora najljepsa tema ovo na forumu,znam isto malo nesto, pokusacu Boze budi nam milostiv i blagosiljaj nas ,obasjavaj nas licem svojim da bi se znao na zemlji put tvoj, po svima narodima spasenje tvoje, da te slave narodi,Boze da te slave svi narodi, da se vesele i raduju plemena jer sudis narodima pravo i plemenima na zemlji upravljas. Da te slave narodi ,Boze da te slave svi narodi ,zemlja dade plod svoj ,da nas blagosilja Bog ,Bog nas,da nas blagosilja Bog i da ga se boje svi krajevi zemaljski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 И не бојте се оних који убијају тело, а душу не могу убити., него се више бојте онога који може и душу и тело погубити у паклу.(Матеј, 10-28) Постоји више дјелова који су ми омиљени а ово је сигурно један од њих. И још ми у глави одзвања глас владике Николаја Велимировића када изговара горе наведене речи. mense0198626478946378946 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 klapklap ...ko su ti dusegubci... ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 klapklap ...ko su ti dusegubci...Ако се окренеш око себе и погледаш мало боље требала би и сама то схватити. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 nikoga ne vidim...u tome je problem...nema lika....ali prezivece se...sve... 4chsmu1 ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Ja mislim da sam citala tumacenje da se to odnosi na Boga-Njega se treba bojati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Ходите мени сви који сте уморни и натоварени и ја ћу вас одморити. Узмите јарам мој на себе и научите се од мене., јер ја сам кротак и смирен срцем, и наћи ћете покој душама својим. Јер јарам је мој благ, и бреме је моје лако. (Матеј, 11, 28-30) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 е одмори ме са цитатом 4chsmu1 0102_laugh 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 4chsmu1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DjordjeUzice Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Ja stvarno nisam znao u kojoj temi da napisem ovo, ako ne moze ovde, vi izbrisite. Na Limundu (aukcijska 'kuca' na internetu) sam licitirao sveto pismo za 320 dinara (Kovelim, da ustedim koju hiljadu)... Sve bilo super, ljudi prijatni, ja uplatio novac; i jutros mi stigla posiljka, ja otvorim, kad ono.... Pogledam izdavaca "Jehovini svedoci, hriscanska verska zajednica, Beograd". Umal' se ne onesvjestih! stadaradim Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Ja stvarno nisam znao u kojoj temi da napisem ovo, ako ne moze ovde, vi izbrisite. Na Limundu (aukcijska 'kuca' na internetu) sam licitirao sveto pismo za 320 dinara (Kovelim, da ustedim koju hiljadu)... Sve bilo super, ljudi prijatni, ja uplatio novac; i jutros mi stigla posiljka, ja otvorim, kad ono.... Pogledam izdavaca "Jehovini svedoci, hriscanska verska zajednica, Beograd". Umal' se ne onesvjestih! ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Па онда би могао да узмеш као омиљени стих онај где се каже:"Чувајте се да вас не преваре, јер ће изаћи многи лажни ... " итд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DjordjeUzice Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Da, na primer Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DjordjeUzice Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Ipak cu im vratiti... 0110_hahaha 0110_hahaha Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука