Jump to content

Мој омиљени део Светог Писма

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Да ли вам се допада тема ?  

80 члановâ је гласало

1. 1. Да ли вам се допада тема ?

• Да
      60
    • Не
      3

Препоручена порука

И не бојте се оних који убијају тело,

а душу не могу убити.,

него се више бојте онога који може

и душу и тело погубити у паклу.(Матеј, 10-28)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

seofora najljepsa tema  ovo na forumu,znam  isto malo nesto, pokusacu    Boze budi nam milostiv i blagosiljaj nas ,obasjavaj nas licem svojim  da bi se znao na zemlji put tvoj, po svima narodima spasenje tvoje, da te slave narodi,Boze da te slave svi narodi, da se vesele i raduju plemena jer sudis narodima pravo i plemenima na zemlji upravljas. Da te slave narodi  ,Boze da te slave svi narodi ,zemlja dade plod svoj ,da nas blagosilja Bog ,Bog nas,da nas blagosilja Bog i da ga se boje svi krajevi zemaljski

Подели на овим сајтовима

И не бојте се оних који убијају тело,

а душу не могу убити.,

него се више бојте онога који може

и душу и тело погубити у паклу.(Матеј, 10-28)

Постоји више дјелова који су ми омиљени а ово је сигурно један од њих. И још ми у глави одзвања глас владике Николаја Велимировића када изговара горе наведене речи.  mense0198626478946378946

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

klapklap ...ko su ti dusegubci...

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

nikoga ne vidim...u tome je problem...nema lika....ali prezivece se...sve... 4chsmu1

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

Ходите мени сви који сте уморни и натоварени

и ја ћу вас одморити.

Узмите јарам мој на себе и научите се од мене.,

јер ја сам кротак и смирен срцем,

и наћи ћете покој душама својим.

Јер јарам је мој благ, и бреме је моје лако. (Матеј, 11, 28-30)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

4chsmu1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Ja stvarno nisam znao u kojoj temi da napisem ovo, ako ne moze ovde, vi izbrisite. Na Limundu (aukcijska 'kuca' na internetu) sam licitirao sveto pismo za 320 dinara (Kovelim, da ustedim koju hiljadu)... Sve bilo super, ljudi prijatni, ja uplatio novac; i jutros mi stigla posiljka, ja otvorim, kad ono.... Pogledam izdavaca  "Jehovini svedoci, hriscanska verska zajednica, Beograd". Umal' se ne onesvjestih!  stadaradim

Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater!

Подели на овим сајтовима

Ja stvarno nisam znao u kojoj temi da napisem ovo, ako ne moze ovde, vi izbrisite. Na Limundu (aukcijska 'kuca' na internetu) sam licitirao sveto pismo za 320 dinara (Kovelim, da ustedim koju hiljadu)... Sve bilo super, ljudi prijatni, ja uplatio novac; i jutros mi stigla posiljka, ja otvorim, kad ono.... Pogledam izdavaca  "Jehovini svedoci, hriscanska verska zajednica, Beograd". Umal' se ne onesvjestih!  0405_feel

joooj

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...