Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Bilbija рече

Pa naravno, sta tu ima neobicno. Migracije postoje od kada je sveta i veka... Eno u SAD imas trecinu meksikanaca pa ih hvalis na sva usta, 10-15 % crnaca ... azijate ... Tako ce biti i u evropi , srbiji, rusiji ... svuda.Tako i treba da bude , samo ograniceni umovi mogu imati nesto protiv dolaska zdravih, mladih , obrazovanih ...

Kada su meksikanci preterali sa migracijama u USA i poceli da dovlace sljam a ne normalne ljude koji hoce da rade, Amerikanci su izabrali Donalda Trumpa koji je resio da stane na put tome. 

A sada, ja koji se sa tobom nisam slagao oko nekih silnih stvari u proslosti, sada postoji stvar oko koje treba da se slozimo, mi ne moze oko toga da se slozimo, jer ti oces da teras inat ljudima i da zajebavas ljude. 

E zato care hvalim ameriku na sva usta. Tamo su se totalne opozicije ujedinile oko zajednickog cilja, a ja i ti ovde ne mozemo oko 2 proste stvari da se slozimo:
1. Masovno odlazenje Srba iz Srbije je jako lose.
2. Zamena tih Srba migrantima sa bliskog istoka je jos losija. 

Zato su care Amerikanci tu gde jesu, a mi Srbi tu gde jesmo. ;) 

Srecno ti bilo u Italiji, ja sam jos pre par godina provalio da nema sta da se promeni u ovoj zemlji i sa ovim narodom na bolje.... ponadao sam se malo da ti nije sve jedno da li ce unuci da ti znaju Srpski ali sada mi je jasno da tebe ili bas briga sto ce to da se desi ili jednostavno nisi svestan da ce to da se desi.. 

Ja sam bio mlad pa me je uhvatio onaj Bota na lepu pricu, al sto sam vise ucio to sam vise skapirao koliko je kompletna srpska politicka scena degenericna sa izuzetkom Djindjica koji je intelektualac u svetu idiota bio... zato je i zavrsio tamo gde jeste... 

Подели на овим сајтовима

A to srbima nije svojstveno inace ... bodenje nozevima, kradja ... toga pre nije bilo nikada u Srbiji ...Srbi su za te stvari tek sada culi..Do dolaska migranata zatvori su zvrjali prazni ...

Boze koja idiotska poredjenja... ti stvarno poredis Srbe gde imas neku kolicinu kriminalaca sa Pakistanom gde su u selu prebili zenu na mrtvo jer je prevarila muza? 

Pa ti si prs'o s' mozgom skroz :D 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, haveaniceday рече

Boze koja idiotska poredjenja... ti stvarno poredis Srbe gde imas neku kolicinu kriminalaca sa Pakistanom gde su u selu prebili zenu na mrtvo jer je prevarila muza? 

To mislis na onoga sto je izresetao pola sela u Srbiji? Prso si ti mile ako mislis da srbi ubijaju manje i manje zverski od drugih na ovoj planeti ...sekira, noz, cekic ... omiljeni alati za zlocine po Srbiji ...

"poredis Srbe gde imas neku kolicinu kriminalaca" :)) 

Ali ovo ti je dobro, nekolicina kriminalaca ....Znas li sta smo mi u poredjenju sa  nemcima ili austrijancima po tom pitanju? Na nivou neandertalaca ... kakav Pakistan ...

Подели на овим сајтовима

1. Masovno odlazenje Srba iz Srbije je jako lose.
2. Zamena tih Srba migrantima sa bliskog istoka je jos losija. 

Zato su care Amerikanci tu gde jesu, a mi Srbi tu gde jesmo. ;) 

Ti izgleda jos nisi ukapirao da su ameri svi odreda migranti ili potomci migranata?

Подели на овим сајтовима

Evo ti malo za razbibrigu...i da se ne tripujes previse da si bistar .... veze ti sa mozgom nemas..

Citati:

Naoružan lovačkom puškom Radosavljević je u julu 2007. godine ubio devet, a teško ranio dve osobe. On je pre krvavog pira pretukao svoju suprugu,

u Leskovcu je Dragan Čedić je u iz automatske puške ubio sedmoro ljudi. Njegov leš je pronađen mesec dana posle masakra u obližnjoj šumi, a utvrđeno je da je počinio samoubistvo. Dragan Čedić (32) iz Leskovca je ubio bivšu suprugu Biljanu (28) i šest članova tazbine, dok je četvoro članova ženine familije dok je četvoro prijatelja lakše i teže ranio.

zbog zločina koji je počinio nazvan "Joso Sekira", ubio je sekirom sedmoro ljudi, bežeći od policije na putu od Subotice do Bajmoka. Svoj krvavi pir Vujić je započeo u selu Pačir, na putu između Bajmoka i Stare Moravice, gde je na spavanju ubio i opljačkao Veru Mašić, medicinsku sestru iz ovog malog bačkog sela.

Jelena Špagović sumnjiči se da je 15. juna ove godine ubila staricu Majdu Garović (80), svoju komšinicu. Sumnja se da je 25-godišnjakinja namamila ženu da se sastanu, ubila je a njeno telo potom iskasapila i spakovala u kofer, koji je kasnije odvezla do Krčedina i zapalila ga u jednom kontejneru

Glumica Teodora Viktorović hladnokrvno je ubila svoju majku i babu sekirom 2015. godine u njihovom zajedničkom stanu na Vračaru.

Jedan od slučajeva koji Srbija nikada neće zaboraviti jeste brutalno silovanje i ubistvo trogodišnje devojčice Katarine Janković u Zvezdarskoj šumi, koja je nekoliko dana kasnije preminula od zadobijenih povreda. Naneo ih je nevenčani suprug Ane Filipović, Mališa Jevtović, dok je Ana čuvala stražu, pušila cigaretu i posmatrala zverstvo nad svojim detetom.

Jasmina Cvetković (37) je šest godina bila u zatvoru zbog ubistva emotivnog partnera Aleksandra Paunovića (22), zvanog Mali Paun, a zatim je ponovo, nakon sedam godina provedenih na slobodi, uhapšena 2014. godine jer je ubila Milana Tomovića (38) sa kojim je takođe bila u vezi.

Evo ti nekoliko primera srpskih malih beba ...

WWW.ALO.RS

I pored toga što će mnogi reći da nismo dostigli “nivo“ Amerike, u kojoj najčešće neko “iz čista mira“ ubije kolege na poslu ili decu u školi, očigledno je, nažalost, da nismo imuni na ovakve ljudske...
PINK.RS

Jelena je ubila komšinicu, Kristina svekrvu, Teodora majku i babu. Naizgled bezopasne pripadnice lepšeg pola počinile su neka od najsurovijih ubistava u našoj zemlji o kojima se danima pisalo i...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Bilbija рече

Evo ti malo za razbibrigu...i da se ne tripujes previse da si bistar .... veze ti sa mozgom nemas..

Tako je brate, isto je sve to, hvala ti sto si mi otvorio oci. U pakistanu gde je celo selo prebilo zenu na mrtvo ime jer je prevarial muza....to je znaci tim ljudima kulturno prihvatljivo  to je prakticno kategorijski isto kao u Srbiji kada neki psihopata uzme pusku pa puca po ljudima. Nema apsolutno nikakve razlike hahaha kako si inteligentan covece, bas sam glup kako pre to nisam provalio. :D 

Цитат

Ti izgleda jos nisi ukapirao da su ameri svi odreda migranti ili potomci migranata?

Kao i apsolutno svi narodi u svakoj zemlji, ako ides dovoljno dugo u istoriju. Kakve to veze ima? Sta zato sto je amerika zemlja migranata treba da otvori grancie da tamo moze da udje ko kada oce koliko oce, i jos da mu daju socijalnu pomoc? sta pricas ti je l si prso skroz? 

Цитат

Evo ti nekoliko primera srpskih malih beba ...

Nego cekaj, ja sam mislio da su amerikanci posebno losi po tome tim masovnim pucnjavama.. to se u evropi naprednoj ne desava je l tako? :D

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Bilbija рече

Ali ovo ti je dobro, nekolicina kriminalaca ....Znas li sta smo mi u poredjenju sa  nemcima ili austrijancima po tom pitanju? Na nivou neandertalaca ... kakav Pakistan ...

Odlicno, hvala ti sto ilustrujes moju poentu. Tu gde su srbe za nemce, pomnozi to za 50 pa ces dobiti gde su pakistanci za srbe.... 

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, haveaniceday рече

Pa ovi iz detroita su tvrdi degereci ???
Detroit je grad koji se bukvalno raspada, ali bukvalno.... sirotinja teska oni ulazu u kamere koje mogu da prate ljude hahahahaha 

Pa eto ti tražio si gdje u SAD imaju kamere sa vještačkom inteligencijom. I nije smo Detroti nego i Čikago..Ako je Detroit polupan grad, Čikago to bar nije. 

Poetna je u tome da je to tehnologija koja će nas neizbježno sve zahvatiti, i Kinezi će možda biti prvi koji će je u potpunosti implementirati, samo ni ostali neće ostati imuni. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Bilbija рече

Ma kako da ne, čekaj kako se ono zvao onaj iz Srbije koji je držao u podrumu svoju kćerku i silovao je da bi joj napravio djecu koja iz tog podruma nisu vijdela sunca godinama gok ih nisu otkrili ... Ako se sjetiš imena molim te javi mi.

A do tad nemoj lupetati da su Njemci i Austrijanci nekakva gospoda u odnosu na Srbe, i usput se malo upoznaj sa listom serijskih ubica iz Njemacke. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Justin Waters рече

Ma kako da ne, čekaj kako se ono zvao onaj iz Srbije koji je držao u podrumu svoju kćerku i silovao je da bi joj napravio djecu koja iz tog podruma nisu vijdela sunca godinama gok ih nisu otkrili ... Ako se sjetiš imena molim te javi mi.

A do tad nemoj lupetati da su Njemci i Austrijanci nekakva gospoda u odnosu na Srbe, i usput se malo upoznaj sa listom serijskih ubica iz Njemacke. 

Razlika postoji i to ogromna. Lopovluk, laganje, svi vidovi nepostenja ... svidjalo ti se ili ne. Gemani su za. nas bogojavljenje po tom pitanju ... i ne samo oni ...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, haveaniceday рече

Odlicno, hvala ti sto ilustrujes moju poentu. Tu gde su srbe za nemce, pomnozi to za 50 pa ces dobiti gde su pakistanci za srbe.... 

Gresis, mi i pakistanci smo isti ... i jedni i drugi smo gori od germana i za nemca pakistanac, srbin, albanac, ukrajinac .... su sinonimi ... nema tu nikakve razlike ...

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Bilbija рече

Razlika postoji i to ogromna. Lopovluk, laganje, svi vidovi nepostenja ... svidjalo ti se ili ne. Gemani su za. nas bogojavljenje po tom pitanju ... i ne samo oni ...

Nisu ni blizu, ne znam koju statistiku hoćeš da ti prikažem: 

EN.WIKIPEDIA.ORG

i Austrija i Njemačka imaju mnogo veću stopu silovanja žena nego Srbija. Srbija je za njih oaza mira za žene. Porodično nasilje je tamo zastupljeno u žestokoj mjeri. Laganje, lopovluk i svi vidovi nepočinstva su pristuni kao dobar dan. Ono što ih razlikuje od Srbije je što imaju institucije koje kažnjavaju u većoj mjeri prekršioce zakona nego u Srbiji. 

Trebalo bi da te je sram da pišeš u svjetlu kao da su Srbi prirodno gori od Njemaca, bez obzira gdje se nalazili. Ja sam radio sa Njemcima, i znam ih da kad su izvan svog sistema, potpuno se isto ponašaju u onim stvarima za koje mi mislimo da su svojstveni Srbima...laganje, lopovluk, malverzacije i svi ostali vidovi nepoštenja. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Justin Waters рече

Ma pusti bilbiju, lupeta gluposti samo.... tera inat ljudima. Germani su sto se tice kriminalnih obrazaca relativno slicni srbima..... kod nas je tvrdji malo politicki lopovluk i korupcija al to je sitnica u odnosu na razlike sa pakistancima:

Управо сада, Justin Waters рече

i Austrija i Njemačka imaju mnogo veću stopu silovanja žena nego Srbija. Srbija je za njih oaza mira za žene. Porodično nasilje je tamo zastupljeno u žestokoj mjeri. Laganje, lopovluk i svi vidovi nepočinstva su pristuni kao dobar dan. Ono što ih razlikuje od Srbije je što imaju institucije koje kažnjavaju u većoj mjeri prekršioce zakona nego u Srbiji. 

Inace ja mislim da nemacka ima vecu stopu silovanja jer nemacka ima... jedno... 20 miliona muslimana, tako nesto.. a opste je poznato da muslimani malo gledaju zene kao nizu rasu onako kulturno... 

Imao si cuvene masovnoe seksualne napade u Kelnu - od strane muslimanskih migranata. 

Ja ne mislim da su nemci nesto preterano bolji od srba, osim kao sto rekoh u tom "politickom" kriminalu, mislim da je sistem tamo malo bolji pa vata lopuze u politici i lopuze u privatnom sektoru koje suruju sa lopuzama u politici. 

Подели на овим сајтовима

Gresis, mi i pakistanci smo isti ... i jedni i drugi smo gori od germana i za nemca pakistanac, srbin, albanac, ukrajinac .... su sinonimi ... nema tu nikakve razlike ...

Ovo postaje zabavno.. ako su Srbi takvi... je l onda Srpska vlast takva? Mislim ova za koju glasa vecina Srba? Nekako logicno da ako su srbi takvi da ce vecina srba glasati za sebi slicne? 

Подели на овим сајтовима

E al sad sam se setio, bukvalno me je jedan klijent iz Hamburga izabrao.. znaci svaba ovako kaze "vise volim srbe nego pakistance ili indijce mislimda smo slicniji sa vama nego sa njima pa sam te zato izabrao" 

bukvalno ako hoces mogu da ti iskopam to gde mi covek kaze, samo moras da sacekas da nadjem mail prepisku.... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...