Jump to content

Da li ćete se prijaviti za 100 evra? (ANKETA)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 135
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Име, презиме, јмбг и текући рачун. Аха, а хакери? Ко гарантује безбедност остављених података, да неће неко после да нам узме и више од тих 100 евра са тог рачуна? Значи да сви отворимо текући рачун само за тих 100 евра и онда да га угасимо? Неко би рекао да сам параноичан али знам за случајеве да су банке скоро упозоравале пензионере који желе пензију, за време ванредног стања, да примају на кућну адресу, да су се појавили преваранти који позивају пензионере и траже им управо ове податке.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Плаво Небо рече

Име, презиме, јмбг и текући рачун. Аха, а хакери? Ко гарантује безбедност остављених података, да неће неко после да нам узме и више од тих 100 евра са тог рачуна? Значи да сви отворимо текући рачун само за тих 100 евра и онда да га угасимо? Неко би рекао да сам параноичан али знам за случајеве да су банке скоро упозоравале пензионере који желе пензију, за време ванредног стања, да примају на кућну адресу, да су се појавили преваранти који позивају пензионере и траже им управо ове податке.

Па не нема ту проблема брате. Текући рачун је само број који и служи да дајеш другима да изврше уплату. Само то могу и ништа друго. Личне податке исто остављамо свуда где је потребно, нису тајни.

ПИН се не даје никоме, а број рачуна можемо да пишемо где хоћемо, ништа са њим не могу. 

Подели на овим сајтовима

Него, неки руски макро видео да се овде прича о 100 еврића свакоме, па нањушио прилику за бизнис, почео да отвара теме о продавачицама љубави из Иркутска. :unbelieveble: Да је неки Амер, па ајде, знамо каки су, него брраат Руја.

Подели на овим сајтовима

On 24.4.2020. at 14:35, Вилер Текс рече

Тако је и у суботу уочи Васкрса у отприлике 22:38 рекао да неће нико да диран никога ко иде у Цркву....

Лик је невероватан. Нема бре у књижевности светској лика тако љигавог, не може то уметник да смисли то. Нема метафоре. Не мож.

Е:

IMG-79590f2167c70946ead42dfd0cb32d86-V.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...