Jump to content

Da li ćete se prijaviti za 100 evra? (ANKETA)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Свака прича о 100 евра завршава причом о ономе што Дракче из Мој рођак са села понуди пријатељима приликом женидбе његовог сина Малише, да простите.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 135
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 20 минута, Вилер Текс рече

Свака прича о 100 евра завршава причом о ономе што Дракче из Мој рођак са села понуди пријатељима приликом женидбе његовог сина Малише, да простите.

Напротив, причу о томе морају да испуне да би добили изборе, јер зато су је и покренули, не смеју сад да разочарају бираче.

Искористили прилику да више од пола милијарде евра из буџета извуку за кампању, плус испадају добротвори у очима сиротиње. Вин-Вин.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Натан рече

Па не нема ту проблема брате. Текући рачун је само број који и служи да дајеш другима да изврше уплату. Само то могу и ништа друго. Личне податке исто остављамо свуда где је потребно, нису тајни.

ПИН се не даје никоме, а број рачуна можемо да пишемо где хоћемо, ништа са њим не могу. 

Ок, али, логички размишљам. Већина нас ће број за пријаву за 100 еврића окренути са мобилног телефона. Доста људи обавља плаћања и преко управо тих својих мобилних телефона. Шта на пример, тај неки хакер, упадне у њихов систем и дође и до броја телефона са којег смо позвали. На тај број нам пошаље малвер посредством неке тотално, на први поглед, нама безазлене поруке. Ми отворимо поруку и малвер је у телефону. ''Даса'' сад има све што му треба па ето може да дође и до нашег пин броја када први пут обавимо неку новчану трансакцију или плаћање. Име, презиме, јмбг, број рачуна.. Све то на први поглед изгледа безазлено.

Подели на овим сајтовима

Verovatno se necu prijaviti za 100 evrica jer me mrzi da se smaram a i zivci i vreme su mi mnogo skuplji. Inace bih ih rado uzela i dala nekome od porodice u Srbiji.

Ako budem mogla, glasacu za monarhiste-za kralja i otadzbinu uvek ?! Radulovic ne izlazi na izbore, inace bih mozda i njega podrzala jer se covek bas trudi, ima integritet i zaista je prava opozicija. Upoznao je odlicno sistem i mozda bi ga bas zato uspeo brzo demontirati tj. napraviti funkcionalnim. Mozda i ne bi! U svakom slucaju apsolutno zasluzuje sansu!

p.s. Molim potencijane pljuvace mog izbora da preskoce kritike i skoncentrisu se na svoj licni izbor. Hvala unapred ?

Подели на овим сајтовима

Inace u medjuvremenu... Joj da mi nije toliko tuzno, bas bih se nasmejala...

UG.CONTENTEXCHANGE.ME

Predsednik Aleksandar Vučić je izjavio da se odustalo od isplate po stotinu evra svim punoletnim građanima...

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Плаво Небо рече

Ок, али, логички размишљам. Већина нас ће број за пријаву за 100 еврића окренути са мобилног телефона. Доста људи обавља плаћања и преко управо тих својих мобилних телефона. Шта на пример, тај неки хакер, упадне у њихов систем и дође и до броја телефона са којег смо позвали. На тај број нам пошаље малвер посредством неке тотално, на први поглед, нама безазлене поруке. Ми отворимо поруку и малвер је у телефону. ''Даса'' сад има све што му треба па ето може да дође и до нашег пин броја када први пут обавимо неку новчану трансакцију или плаћање. Име, презиме, јмбг, број рачуна.. Све то на први поглед изгледа безазлено.

Али та минимална доза ризика постоји и у свим другим ситуацијама, ништа није апсолутно безбедно. Није вероватно никоме први пут да негде оставља личне податке и број рачуна. Све то уносимо када купујемо онлајн, такође, када се негде запослиш попуњаваш неке обрасце где се све то тражи итд.

Не знам исто зашто људи кукају на окретање бројева и вероватно презаузете линије када имају господску опцију онлајн пријаве.  

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, florenntina рече

Verovatno se necu prijaviti za 100 evrica jer me mrzi da se smaram a i zivci i vreme su mi mnogo skuplji. Inace bih ih rado uzela i dala nekome od porodice u Srbiji.

Немаш због чега да се живцираш, пустиш пријаву преко сајта Управе за трезор, и то је све. Не остављај им, имају да купе сигурно десетак гласова за те паре. :D

Подели на овим сајтовима

50 minutes ago, Натан said:

Немаш због чега да се живцираш, пустиш пријаву преко сајта Управе за трезор, и то је све. Не остављај им, имају да купе сигурно десетак гласова за те паре. :D

Hvala za info, nisam znala. Iskreno, cim vidim da drzava nesto “daje” odmah prelazim na drugu stranu. Ali mislim da si potpuno u pravu! ?

Verovatno svi ovde vec znaju, ali nije lose podsetiti. Drzava NE zaradjuje pare i drzava NE daje svoje pare jer ih nema. To NISU ni Vuciceve pare ni pare Sinise Malog. To su pare poreskih obveznika bilo proslih, sadasnjih ili buducih (ako je u pitanju zaduzenje). 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, florenntina said:

p.s. Molim potencijane pljuvace mog izbora da preskoce kritike i skoncentrisu se na svoj licni izbor. Hvala unapred ?

Ја сигурно нисам пљувач :)  али реко чисто да ти скренем пажњу да је Радуле већ дуже време забраздио дебело у заверологију. Прича о СЗО надрилекарима, глобалистичким медијима, фармакомафији, плановима Немачке да колонизује Србију, да ће нас мигранти преплавити итд. Мислим да је нешто и Гејтса почео да помиње у задње време, али нисам сигуран за то.

Ово знам јер га пратим већ неко време на јутјубу, пошто је једини који је дигао глас од увођења ванредног стања и кршења Устава половином марта. И сваки дан прича о томе у скупштини, и свака му част за то што се мене тиче.

Узгред, пошто га пратим пар пута сам коментарисао на њиховим клиповима да ли планирају нешто конкретније да предузму против власти. Коментари других посетилаца су били у стилу "wtf, шта ми можемо уопште да урадимо? Није сад време за то...". Тако да ми се чини да они ипак заступају салонску политику, где никада не можеш да погрешиш јер ништа конкретно и не радиш.

Али ово је наравно само мој утисак који никога не обавезује...

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Вилер Текс said:

@Просечан србенда Море, ја сам и овако мислио да се пријавим за 1000 евра.

то би била реална сума што смо гледали апокалиптичне сцене са др Коном и струком свако вече да им дам глас :) Овако за сто еврића само ћу да се пријавем, а на изборе у неко боље време када се буде боље плаћало.

image.png.de52c0a5c49f140ebd5f7f94053444f1.png

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, florenntina рече

Ako budem mogla, glasacu za monarhiste-za kralja i otadzbinu uvek ?! Radulovic ne izlazi na izbore, inace bih mozda i njega podrzala jer se covek bas trudi, ima integritet i zaista je prava opozicija. Upoznao je odlicno sistem i mozda bi ga bas zato uspeo brzo demontirati tj. napraviti funkcionalnim. Mozda i ne bi! U svakom slucaju apsolutno zasluzuje sansu!

смарај се 5 минута са процедуром и када ти кинта легне проследи је некој хуманитарној организацији којој верујеш, некој породици у твојој околини којој је то заиста потребно. твојих 5 минута некоме може да помогне. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...