Jump to content

О покушају смештања Светог Причешћа у епрувете

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, ana čarnojević рече

Ја самa са двоје деце и старим оцем и морам добро да се помолим да пребродим то. 

:D Само се ви не шврћкајте с фићу и биће све у реду ... Било, не било, 24 часа (изгледа да ствари и не стоје баш тако лоше, па ће можда бити само од 13 часова), али најозбиљније, већ би претходних 15 дана сами себи увели да без преке потребе не излазите из стана, јер  чувајући себе, чувате децу и старога оца.  Треба имати нешто залиха, то да, али не претеривати као многи. Наше друштво је добро организвано и не знам шта би ПРЕДСЕДНИК Србије требао још да уради... Да смо били још дисциплинованији, о 24-часовној забрани изласка из куће не би се ни расправљало :stadaradim:

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

И заборавите на неки строжији пост или дијете, ово, добронамерно. Ми смо породично на масној риби, јер

ванредно је стање! 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Благовесник рече

И заборавите на неки строжији пост или дијете, ово, добронамерно. Ми смо породично на масној риби, јер

ванредно је стање! 

Tko te razresio na masnu ribu, ja cekam odluke sinoda glede tog pitanja?

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, draganzzz рече

Spremis pasulj za tri dana, kupus za tri dana, paprikas za tri dana...

Ако нас "отерају на сајам" има да нас баш добро омрсе (нема дана без маснијег гулаша,  оброка без ребарца, шницли, печења и другог маснијег меса) , зато памет у главу, пост, али заборавимо на строго.... Јер, струка препоручује масноће, не биљног, него животињског порекла, а ту је једино решење - риба! Наравно, угроженији, деца, стари, људи са терапијом за висок притисак, кардиоваскуларне болести, дијабетес и тако даље...  ваљда би требали добити и нека друга разрешења... Видећемо како ће се даље развијати овај вирус и у коликој даљњој опасности су сви изложени, од тога све зависи...

@ana čarnojević Ако се уведе 24 часа забрана изласка из куће биће додатно разрађена могућност online наручивања прехрамбених производа!

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Благовесник рече

Ако нас "отерају на сајам" има да нас баш добро омрсе (нема дана без маснијег гулаша,  оброка без ребарца, шницли, печења и другог маснијег меса) , зато памет у главу, пост, али заборавимо на строго.... Јер, струка препоручује масноће, не биљног, него животињског порекла, а ту је једино решење - риба! Наравно, угроженији, деца, стари, људи са терапијом за висок притисак, кардиоваскуларне болести, дијабетес и тако даље...  ваљда би требали добити и нека друга разрешења... Видећемо како ће се даље развијати овај вирус и у коликој даљњој опасности су сви изложени, од тога све зависи...

@ana čarnojević Ако се уведе 24 часа забрана изласка из куће биће додатно разрађена могућност online наручивања прехрамбених производа!

To online narucivanje ni sada ne funkcionise.

Подели на овим сајтовима

Функционисаће. Преносимо у потпуности кинеска искуства и савете!

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, draganzzz рече

cekam odluke sinoda glede tog pitanja

,,Свети Синод позива све вернике наше Цркве на одговорност и трезвеност у овој ситуацији и апелује на њих да не пренебрегавају упутства медицинских служби"!

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Благовесник рече

,,Свети Синод позива све вернике наше Цркве на одговорност и трезвеност у овој ситуацији и апелује на њих да не

пре 5 минута, Благовесник рече

пренебрегавају

упутства медицинских служби"!

Благо мени- изгугла ја, да бих била сигурна шта значи :blush:

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

Дакле, слушајмо Духа Светог.

,,Свети Синод позива све вернике наше Цркве на одговорност и трезвеност у овој ситуацији и апелује на њих да не пренебрегавају    упутства медицинских служби"!

Подели на овим сајтовима

Ја заиста не видим логику да су се сви закачили за причешће ко пијан плота.Па све велике сахране које сам гледао, верници обљубе све по цркви живо и мртво па тек онда приступају чаши. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...