Цвеле1993 Написано Мај 2, 2010 Пријави Подели Написано Мај 2, 2010 Моје име (Илија) је библијско име. Потиче из старохебрејског „Елијаху“ (Eliyahu) у значењу „Бог је Јахве“. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Јер тачно да Јован значи - Бог се смиловао isus-sinai http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Јер тачно да Јован значи - Бог се смиловао 0205_whistling https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,782.msg13919.html#msg13919 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Ja sam od đeda nasledio ime - Vojislav - kažu da znači slavni vojnik ili vojnik slave, tako nešto, iako nisam siguran :smiley: .... (možda i voli slavu? - ovo nagađam) .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Исихије Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Ја сам Радош и врло радо бих мењао име. Нажалост био сам у прилици али сам се преварио. Наиме крстили смо се сви заједно, цела породица, а ја сам имао 12 година. Рекли ми да могу да мењам име, али да поп и кум имају предност у том избору имена, па ја размишљао да сигурно постоји неко горе име од имена Радош, па рек`о да не рикизујем и тако ми ово име остаде. Иначе колко знам име Радош је словенско име и долази од придева "бити рад" тј. вољан. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 S obzirom da ja imam troznamenkasto ime...značenje je.. Vladan (staro slavenosrpsko (izvodi poreklo od osnove vladati) Profilaksa: "da bude upravitelj,gospodar,staresina". U redovima vlastele srpskih Slovena na Balkanu tako su se nazivala dva kralja najstarije "srpske" dinastije Svevladovica s kraja 6. i poc. 7. veka.) Stjepan poreklo-grčko, značenje KRUNA, OKRUNJEN Ibrahim - arapska varijanta imena Abraham Značenje - OTAC MNOGIH Šta bih tek da se zovem Don Čiko Felipe Kaetano Lopez i Martinez i Gonzales Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Ја сам Радош и врло радо бих мењао име. Нажалост био сам у прилици али сам се преварио. Наиме крстили смо се сви заједно, цела породица, а ја сам имао 12 година. Рекли ми да могу да мењам име, али да поп и кум имају предност у том избору имена, па ја размишљао да сигурно постоји неко горе име од имена Радош, па рек`о да не рикизујем и тако ми ово име остаде. Иначе колко знам име Радош је словенско име и долази од придева "бити рад" тј. вољан. Mozes uvek da ga promenis, niko ti ne brani sinak, samo izaberi 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Šta bih tek da se zovem Don Čiko Felipe Kaetano Lopez i Martinez i Gonzales Свеједно је некако раситњено... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Šta bih tek da se zovem Don Čiko Felipe Kaetano Lopez i Martinez i Gonzales Свеједно је некако раситњено... a ti si musko????????? 0203_coolondak u tom slucaju uzmi to ime, al nek ti zivotni uzor budu ova dva junaka Mislim ciko samo krka, a ti neces da budes nesto nalik buretu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Исихије Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Како да га променим? То ми је и крштено име. А крштено име се мења само на монашењу и схими. Осим ако се не уведе грчак и руска пракса да на крштењу можеш да промениш име. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Како да га променим? То ми је и крштено име. А крштено име се мења само на монашењу и схими. Осим ако се не уведе грчак и руска пракса да на крштењу можеш да промениш име. Pa zamonaši se ,pa ćeš da dobiješ ime Sisoje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Исихије Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Де нађе Сисоје? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Де нађе Сисоје?Nisi nikad čuo za svetog Sisoja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Де нађе Сисоје?Nisi nikad čuo za svetog Sisoja? Ево га http://www.svetosavlje.org/biblioteka/prolog/index.php?m=7&d=6&a=1&date=7-2010 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Исихије Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Чуо сам за св. Сисоја. Али треба после да ми траже да крадем гориво из резрвоара и цистерни. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука