volga Написано Јун 3, 2010 Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 Ja sam Milica.Volim moje ime 4chsmu1.gif' class='bbc_emoticon' alt='29dz8zk' /> "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brada1 Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Милица је једно од најчешћих и најлепших српских имена.Нажалост многи у ово време девојчицама дају имена од три-четири слова Миа,Тиа,Киа,Уна,Луна,Ива,Леа кажу звучи ми cool!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 шта има везе како се човек зове, а ни сва српска нису баш српска slava3 то ко да си реко да Ахмед није хришћанско име иначе, добро нам дошао и извини на опонирању на првенац klapklap 0102_laugh slava3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Ja sam Milica.Volim moje ime .gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' />Милица је једно од најлепших српских имена. :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Ja sam Milica.Volim moje ime https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' />Милица је једно од најлепших српских имена. :bla:шлихтаро :) greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Ja sam Milica.Volim moje ime https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' />Милица је једно од најлепших српских имена. шлихтаро greengrin https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/ani_biggrin.gif greengrin a шта да радим кад сам таки каки 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 moje je ime Mitra...ima li neko objasnjenje za moje ime? hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Моје име је кратко а зове се слатко - Гликерије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Ја сам Радош и врло радо бих мењао име. Нажалост био сам у прилици али сам се преварио. Наиме крстили смо се сви заједно, цела породица, а ја сам имао 12 година. Рекли ми да могу да мењам име, али да поп и кум имају предност у том избору имена, па ја размишљао да сигурно постоји неко горе име од имена Радош, па рек`о да не рикизујем и тако ми ово име остаде. Иначе колко знам име Радош је словенско име и долази од придева "бити рад" тј. вољан. Имену твоме ништа не фали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 S obzirom da ja imam troznamenkasto ime...značenje je.. Vladan (staro slavenosrpsko (izvodi poreklo od osnove vladati) Profilaksa: "da bude upravitelj,gospodar,staresina". U redovima vlastele srpskih Slovena na Balkanu tako su se nazivala dva kralja najstarije "srpske" dinastije Svevladovica s kraja 6. i poc. 7. veka.) Stjepan poreklo-grčko, značenje KRUNA, OKRUNJEN Ibrahim - arapska varijanta imena Abraham Značenje - OTAC MNOGIH Šta bih tek da se zovem Don Čiko Felipe Kaetano Lopez i Martinez i Gonzales А јели , како се ти збиља зовеш ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Весна - мени рекоше да ми име значи пролеће, уствари да је настало по имену словенске богиње пролећа.... mense0198626478946378946 bliss jeeee bliss jeeee ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Branislava - Ona koja brani slavu, slobodu... Jes' da je malo dugacko, al' mense0198626478946378946 moje ime. bliss jeeee СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 i ja sam Vesna... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 moje je ime Mitra...ima li neko objasnjenje za moje ime? hvala Od Dimitrije,a Dimitrije od Demetra.Tetka moje babe se zvala Dimitra,a zvali smo je Gmitra ili Mitra. Moj sin se zove Dimitrije mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилица Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Hvala na odgovoru. Ali nisu mi pogodili- ja mudra i razborita? Možda su to moji roditelji hteli, ali su se zeznuli... па нисам ни ја мио баш, иако сам Милан, али име носим по прадеди, бакином оцу по тати, код мене се наслеђују имена са обе стране и носи се знање о њиховим животима кроз тачно усмено предање. свако зна део породичне историје на тај начин и гаји се традиција већ три генерације, а ја сам четврта. рецимо, прадеда Милан је човек који је научио да пише да би исклесао на посмртном споменику последњи поздрав и имена са подацима својој жени и умрлој деци. ал знаш и да то није хороскоп, па ти је све на избор хоћеш ли бити, а и по даровима које си примила, има времена да постанеш и разборита и мудра, то се да научити ха случајности,... и мој прадјед се звао Милан а и ја сам по својој прабаки добила име Милица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука