pink panter Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 0102_laugh Hvala Tavita , bolje vas našao ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Мени су дали име Иван. Ја се никада нисам жалио на своје име. Међутим, ваљда се колегама на факсу нешто ту није свидело, па ме прекрстише (иако се крштење не може поновити!) у Ђиђија. Тим покрштавањем је началствовао један професор, коме ужа специјалност не допушта да не зна примедбу из заграде. "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Лидија (грч. Λυδία) је женско библијско име грчко-хебрејског је порекла, и има значење: рођена од бога, рођена у Лидији. Е, баш волим своје име womens.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' /> А мрзела сам га као клинка. 4chsmu1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Толико српских (прехришћанских) имена а а ми користимо разне Петре, Стефане, Луке итд. Срећан сам што имам оригинал-Српско име мада га ни ја нисам волео (као Лидија) у детињству. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Znali ko šta znači Konstantin ? smej.gif "Ime Konstantin Ime Konstantin je nastalo od latinskog Constantinus sa značenjem onaj koji je postojan. Korjen imena je u riječi constans što znači postojan, stalan, čvrst odnosno jednak. Iz ovoga imena izvedeno je ime Kosta." Izvor: www.knjigaimena.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Aleksandra-žensko ime izvedeno od imena Aleksandar i znači braniteljica ljudi,naroda... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Znali ko šta znači Konstantin ? smej.gif "Ime Konstantin Ime Konstantin je nastalo od latinskog Constantinus sa značenjem onaj koji je postojan. Korjen imena je u riječi constans što znači postojan, stalan, čvrst odnosno jednak. Iz ovoga imena izvedeno je ime Kosta." Izvor: www.knjigaimena.com kud navede ovaj izvor smej.gif moje ime,mirjana,ima znacenje-koja je kao koplje smej.gif ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 25, 2011 Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 Znali ko šta znači Konstantin ? bliss jeeee "Ime Konstantin Ime Konstantin je nastalo od latinskog Constantinus sa značenjem onaj koji je postojan. Korjen imena je u riječi constans što znači postojan, stalan, čvrst odnosno jednak. Iz ovoga imena izvedeno je ime Kosta." Izvor: www.knjigaimena.com kud navede ovaj izvor bliss jeeee moje ime,mirjana,ima znacenje-koja je kao koplje bliss jeeee то је на српском еквивалентно - права као стрела, а на арапском и другим језицима се везује за превод исправна, чиста, бела ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 Znali ko šta znači Konstantin ? pivo "Ime Konstantin Ime Konstantin je nastalo od latinskog Constantinus sa značenjem onaj koji je postojan. Korjen imena je u riječi constans što znači postojan, stalan, čvrst odnosno jednak. Iz ovoga imena izvedeno je ime Kosta." Izvor: www.knjigaimena.com kud navede ovaj izvor moje ime,mirjana,ima znacenje-koja je kao koplje то је на српском еквивалентно - права као стрела, а на арапском и другим језицима се везује за превод исправна, чиста, бела ... hvala medo,sad mi je malo lakse crvenilo ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
TwinSco Написано Август 27, 2011 Пријави Подели Написано Август 27, 2011 Moje ime je Goran i dobio sam ga od kuma. Горан је старо словенско мушко име, настало од именице гора. У преносном смислу означава онога који је рођен у шуми, планини, али и онога који је велики и снажан. Разјашњење имена је дао и Вук Караџић, објашњавајући да је то име добијало дете рођено у планини крај стоке. Сматра се да је у далекој прошлости изведено од имена Горислав, а по неким етимолозима од имена Георгије. Такође, постоји и мишљење да је грчког порекла. Име постоји у Србији, Хрватској, Македонији и Словенији, али и у Шведској (тамо пише Göran) и значи „фармер“. У овој земљи се слави и имендан 23. априла. Sa malo truda i volje može mnogo da se postigne... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Август 27, 2011 Пријави Подели Написано Август 27, 2011 ево за све Зоран: Angelus је реаговао/ла на ово 1 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Август 27, 2011 Пријави Подели Написано Август 27, 2011 а и за оне који се зову Наум: Angelus је реаговао/ла на ово 1 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Октобар 10, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2011 Јел може неки предлог за женска имена... Србска,Грчка,Руска... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 10, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2011 Ленка, Јелена и Дуња. :rolleyes: Уствари, некако је велики избор лепих имена када чује човек неукусе типа Миа, Теа, Леа, Уна, Ива, Ена, Звездана и друга. Снизи се критеријум. Михајло and Angelus је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Октобар 10, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2011 жена и ја смо мислили Јана....за сада нам је то.... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука