Бартендаз Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 moje ime je mirjana,i nekako mi je previse svjetovno 0110_hahaha Што световно?Мир(на)(Јана) greengrin МирЈана. А јел би волела да се зовеш другалије? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 moje ime je mirjana,i nekako mi je previse svjetovno greengrin Што световно?Мир(на)(Јана) greengrin МирЈана. А јел би волела да се зовеш другалије? pa kako nije,svakako sam mirjanin,nema uopste potrebe da se zovem mirjana 0102_laugh sala mala,nije lose,moglo je i gore nesiguran tavita mi je super ime,voljela bi' da sam tavita,eto 0110_hahaha ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Е то је добро оправдање-могло је и горе 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Е то је добро оправдање-могло је и горе greengrin da,valja se znat' utjesit' 0110_hahaha ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 moje ime je mirjana,i nekako mi je previse svjetovno 0110_hahaha увек остаје опција монашења... greengrin Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Captain Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 moje ime je mirjana,i nekako mi je previse svjetovno :bla: Mirjana mi je bas ljepo ime. Meni se svidja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 moje ime je mirjana,i nekako mi je previse svjetovno :djetalina: увек остаје опција монашења... :cheesy: da,al' ne bi to nikako valjalo,to bi sigurno bila posljednja vremena greengrin Captain,hvala bendoff ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Ово сам нашао на нету: "Vladimir je veoma staro ime za koje se smatra da potiče još iz sveslovenske zajednice. Ono ima opšteslovenski karakter s obzirom da se sreće na celom slovenskom etničkom prostoru - od Jadrana do Baltika i od Alpa do Urala. Ovo ime oduvek je bilo veoma frekventno kod svih slovenskih naroda.Ime Vladimir predstavlja složenicu sastavljenu od slovenskih osnova vlad i mir. Oblik vlad dolazi od staroga imperativa vladi, vlasti što znači vladati,druga bi mogla biti pridev mer sa značenjem velik(i) ili imenica mir koja to i znači, mir. Po svom sastavu i etimološkom značenju Vladimir se upoređuje sa nemačkim imenom Valdemar (Waldemar). To je staro germansko ime koje se sastoji od starovisokonemačkih reči walt, waltan - vladati, upravljati i mar - velik, slavan." А мало је фалило да будем Антоније. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Ово сам нашао на нету: "Vladimir je veoma staro ime za koje se smatra da potiče još iz sveslovenske zajednice. Ono ima opšteslovenski karakter s obzirom da se sreće na celom slovenskom etničkom prostoru - od Jadrana do Baltika i od Alpa do Urala. Ovo ime oduvek je bilo veoma frekventno kod svih slovenskih naroda.Ime Vladimir predstavlja složenicu sastavljenu od slovenskih osnova vlad i mir. Oblik vlad dolazi od staroga imperativa vladi, vlasti što znači vladati,druga bi mogla biti pridev mer sa značenjem velik(i) ili imenica mir koja to i znači, mir. Po svom sastavu i etimološkom značenju Vladimir se upoređuje sa nemačkim imenom Valdemar (Waldemar). To je staro germansko ime koje se sastoji od starovisokonemačkih reči walt, waltan - vladati, upravljati i mar - velik, slavan." А мало је фалило да будем Антоније. a jel' bi volio da si antonije? ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Немам појма. Ал било би интересантно имати име које ретко ко има . :djetalina: Ја до сад још ни једног не сретох. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 David je na srpski Dragan ili Milan itd., tj. onaj koji je omiljen, ljubljen, drag... Кад рече ти Драган, брате Драги... Подсети ме на једну фору када сам објашњавао једној швабици да свако српско име има значење, ако нема, дакле, није српско. На то ме она упитала шта значи моје име. У речнику сам пронашао да је Драган = Гелиптер (на нем.) Значи ми смо брате ГИЛИПТЕРИ. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 Цитат: Dragi 03. Март , 2011, 23:45:59 David je na srpski Dragan ili Milan itd., tj. onaj koji je omiljen, ljubljen, drag... Кад рече ти Драган, брате Драги... Подсети ме на једну фору када сам објашњавао једној швабици да свако српско име има значење, ако нема, дакле, није српско. На то ме она упитала шта значи моје име. У речнику сам пронашао да је Драган = Гелиптер (на нем.) Значи ми смо брате ГИЛИПТЕРИ U jee ! Ja sam dragan a sin mi je David tj GILIPTERI na kvadrat. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 Znali ko šta znači Konstantin ? kriminalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 Цитат: Dragi 03. Март , 2011, 23:45:59 David je na srpski Dragan ili Milan itd., tj. onaj koji je omiljen, ljubljen, drag... Кад рече ти Драган, брате Драги... Подсети ме на једну фору када сам објашњавао једној швабици да свако српско име има значење, ако нема, дакле, није српско. На то ме она упитала шта значи моје име. У речнику сам пронашао да је Драган = Гелиптер (на нем.) Значи ми смо брате ГИЛИПТЕРИ U jee ! Ja sam dragan a sin mi je David tj GILIPTERI na kvadrat. kriminalac pink panter ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 U jee ! Ja sam dragan a sin mi je David tj GILIPTERI na kvadrat. Па то ти причам имењаче. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука